🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 399
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 220
Разигравам аз най-усърдно вариантите за фермер. К`вото и да си говорим, има логика след три победи Хепи Канче да е фермер. Милена няма да предложи Стоян, защото той няма шанс. Може би Даяна, това вече беше обсъдено, фермерството й ще е на косъм, надали ще събере гласовете. Стратегически, ако Милена иска да помогне на Даяна в края на играта,  по-добре ще е да предложи Петър, който има шансове да събере повече гласове от Ванче и в последствие ще предпази Даяна. Ако Ванче стане фермер, на Дая й се "налага" да вземе имунитет, иначе е твърде вероятен дуелист. И тук става малко Х. По логика дуела трябва да е мъжки, за да се изравнят 4 на 4 за последната седмица. И...логиката ми замръзва.
Вариант 1. Фермер е Ванче, Дая взема имунитет и Стоян пак е фермер, в последствие - дуелист
Вариант 2. Фермер не е Ванче, а Дая или Петър, тогава те кого ли биха изпратили на дуел? Дая - не Стоян, Петър - най-вероятно Стоян.
Вариант 3. Милена съвсем неочаквано предлага за фермер друг, това може да е само Мария, според мен.

# 2 221
  • при късмета
Боби беше на дуел. С йогата.
Между другото, ако беше останал, можеше да е интересно. Противоречив беше малко, уж за минимализъм, яде слънце и от време на време от боба и баницата на баба, ама цигарата му не излизаше от устата и по женската част доста се заглеждаше, както ми се стори

Беше, да, но съвсем в началото ( може и да бъркам, но не го ли избра чрез жребий йогата) Тогава показа колко е корав, а и в битките за имунитети го затвърди.
От излъчваните кадри с него, обаче не виждам да го уважават като човек.
Е те може и да не го уважават, но това няма нищо общо това до къде ще стигне. Боби физически е най-подготвен от всички мъже вътре, уважават, неуважават той битките ще си вземе, съответно ще остане. Стоян като не го уважават, все едно е излязъл

# 2 222
Е те може и да не го уважават, но това няма нищо общо това до къде ще стигне. Боби физически е най-подготвен от всички мъже вътре, уважават, неуважават той битките ще си вземе, съответно ще остане. Стоян като не го уважават, все едно е излязъл

Нищо не съм казала за това до къде ще стигне. Здрав е, силен, печели си имунитетите. Заслужил си е да стигне до тук. Просто като характер не го намирам за много по-различен от Стоян.

# 2 223
  • София
Стоян на един финал с Надя, Калоян и Хепи Ванче като нищо ще обере зрителския вот, а оттам и доста голямо преимущество за спечелване. Изобщо не се знае.
Ако си беше изиграл и картите правилно, щеше да има и респекта на фермерите. Ама....

# 2 224
Днес гледам доста епизоди от "Животът зад Фермата", които не бях гледала. В един от тях дадоха оня прословут масаж, след който Даяна каза на Петър "Твойта жена е при моя мъж - прави ѝ масаж". Когато излъчиха редовния епизод, не се бях заслушала, но днес ми направи впечатление, че Петър отговори "Коя е моата жена? Моята жена е отвънка и е в Пловдив". Не съм виждала досега да е обсъждано, но си признавам, че е имало моменти, в които не съм чела всичко. Все пак дали пък е баш свободен Пешко?
Това и аз не съм го чула, сега го научавам. Но затова пък обяснява донякъде внезапния интерес на Дая към Пешко, все пак тя като чуе, че някой мъж е обвързан, веднага иска да стават първи приятели и да му обяснява нещата от живота.

# 2 225
  • при късмета
Ако Даяна е била пазена от Данчо и затова още не е била на дуел, защо сега, когато не е, не всички са против нея? Само не казвайте заради Петър, защото и той на Даяна, като на Ваня нищо не е обещавал и това не е аргумент. И защо не са всички против нея, а само Надка по принцип и Ваня, само, че тя от няколко дни? Даже Мара, която под влияние на Надкиното мислене я прати ратай миналата седмица, уж да я опознаела (което чудно как става, като изолираш този, който уж искаш да опознаеш, ама това е друга тема) призна на Даяна, че вече я уважава, окуражаваше я да продължава с Петър и даже Данчо си позволи да коментира пред нея.
Ако Даяна е била пазена от Данчо, тази седмица най-логичното беше тя да е на дуел, а не Милена. Така Надка хем щеше да я премахне (по нейни сметки, дали щеше да е така не се знае), хем нямаше да излага, че праща Милена дуелист, когато не могат да излязат двете на арената. Надка е наясно, че никого не  настроила с/у Даяна и затова тя не беше дуелист, ето защо. Което води до извода, че някакво мнимо пазене от Данчо, няма никакво значение

# 2 226
Не съм гледала нито един предишен сезон, може ли да споделите какво следва за финала - на какъв принцип остават4-мата финалисти? И после кой избира този, който ще вземе парите?
Това, че Куку има 3 победи, прави ли я сигурен финалист или не?

# 2 227
Даяна е стигнала до финала благодарение на себе си. Ако е срещнала простаци по пътя, готови да я носят на гръб за ден или за месец - това е само плюс за нея.

Надя и Мария кой ги добута да финала (за Мария знаем, че Надя), че нито веднъж не са били на дуел?

Хепи Ванче си е един пълнеж и досега нищо интересно от нея на арената - едвам-едвам добутва битките, но все има късмета да е втори дуалист и да играе срещу останалите от пълнежа, като тя подрежда битките (тоест Петър ѝ ги подрежда, УЖ)

# 2 228
  • София
Има битки за определяне на последните финалисти като може и да има мъж срещу жена, ако бройката не излиза. Игрите обикновено са по-леки. Минали години е имало и да влязат бивши съфермери от минали сезони и да дадат на някого имунитет да отиде директно на финал, започна едно мазнене. Тази година и заради короната може и да не вкарат бивши.
На финала е имало различни варианти, но общо взето броят гласовете на отпадналите, има игри, има и гласуване от зрителите. Участниците отпадат на етапи и накрая остават двама и между тях се решава.

# 2 229
Ха ха, Милена едни и същи глупости повтаря. Наистина ли си мисли, че някой ще повярва на историята с имунитетите. Много фуканье и накрая - едно голямо нищо. Тя се е сприятелила с Миро, Габи и Асен още на кастингите. Ако те не бяха отпаднали, тя щеше да "коли и беси" сега, а не Надя.

# 2 230
  • Велико Търново
Скрит текст:
Изобщо не е Данчо причината Даяна да не е била на дуел. Да не забравяме, че до половината сезон изобщо не беше нужно да си ратай, за да си дуелист, а можеше да се посочва абсолютно всеки. За втори дуелист също можеш да дръпнеш всеки, без имунизирания, разбира се. Даяна сама си печелеше имунитетите, Данчо не е играл вместо нея, а не я избираха и защото имаше други междуличностни конфликти при жените. Като се бяха заредили женски дуели Даяна не беше в конфликт с нито една или с имунитет. Кой да я избере? Жанета и Дана (да ме прощаваш Дана, така мисля) са доста по-слаби, поне физически от нея, а Антония и Поли, с които са по-равностойни доста щяха да се озорят, при това имаха лични сметки за разчистване.
Милена е ясно, че нямаше да я избере, дори да не искаше имунитета да е за нея, тя беше единствената защитила я преди първия ѝ дуел.
Скрит текст:
Това са причините Даяна да не е била на арената и Данчо няма нищо общо с цялата работа. Аз продължавам да не виждам в какво се състои покровителството и пазенето му, няма нито една фактическа или логична причина за това
Отново цитирам мнение, в което съм съгласна с абсолютно всичко и вече съм писала нещо подобно. Само искам да отбележа нещо във връзка с това, което не съм скрила. Много пъти вече чета, че тогава Милена не била искала Даяна да спечели имунитета. Да, тогава също и това бях писала - според мен тя го каза в смисъл, че на Даяна не ѝ трябва този имунитет, именно защото няма намерение да я избира. Не знам защо масово се тълкуваше точно обратното.
ма ко, esmee, аргументите ви относно това, че Даяна НЕ е стигнала дотук, благодарение на Данчо, изцяло се припокриват с моите. Та... присъединявам се и аз към групата, па макар и да е по-малобройната. И съм от тези, които харесват Даяна също.

Вече неведнъж чета, че Даяна "облизвала" пръстите на Данчо. Ами не, не го е правила. Въобще не ми е ясно как действието облизване се осъществява с устни, за да се прави подобна асоциация. Но пък на мен ми звучи доста гнусно. Особено като не отговаря на това, което беше показано.

voxxymoxxy, да, значи съм пропуснала обсъждането. А всъщност, че Петър е "свободен" даже и самият той не го е отричал (с изключение на конкретния момент, за който стана въпрос), не е афиширал някаква връзка, пък и виждаме, че по никакъв начин не си слага спирачки.

# 2 231
  • София
Ма Ко, права е потребителката. Само не казвай, дай линик и кога. Та това са 100 епизода и десетки часове време.
Много добре си спомням как Дая обясняваше на драгите зрители за страховете си, за това че и е необходим гръб и че сама просто не може, ще се чувства като аутсайдер и жертва.

# 2 232
Юхууу, а Честита Победа на по-доброто Патоки! Smiley

За сезон 5 и готовата чорбаджийска ферма:
Скрит текст:
Не беше напълно готова, и в чували спяха, греди и под циклиха, поле ако помните Марияна дни наред ги лакираше. Легла си сглобиха, гардероби...Банята беше външна с бидони. Митко и Саня лепиха плочки във вътрешната баня, а Шопски инспектираше. Лятната кухня също не беше довършена, помня, че се възмущавах от едно гадно зелено с което я боядисаха Smiley Отделно другата група имаха само половин под и разхвърлян двор.Имаха доста работа, но и животните им отнемаха време, градината също показваха, че поливат. Парник правиха и от един дъжд конструкцията нещо не издържа Smiley

# 2 233
Ако Даяна е била пазена от Данчо, тази седмица най-логичното беше тя да е на дуел, а не Милена. Така Надка хем щеше да я премахне (по нейни сметки, дали щеше да е така не се знае), хем нямаше да излага, че праща Милена дуелист, когато не могат да излязат двете на арената. Надка е наясно, че никого не  настроила с/у Даяна и затова тя не беше дуелист, ето защо. Което води до извода, че някакво мнимо пазене от Данчо, няма никакво значение
Даяна нямаше ли имунитет от ратайство и после от дуел? Нямаше как да е на дуел тази седмица.
НЕ Й отричам имунитетите, които наистина сама си ги взима! Но категорично, ако го нямаше Йордан, играта й щеше да протече по коренно различен начин.
Интересно ми е дали ще гледаме битки на "титаните" или междусъюзнически такива? Силно ме съмнява обстоятелствата да се стекат така, че Петър да е срещу Калоян или Йордан срещу Боби. Но нищо не изключва варианта да видим Мария срещу Надя.

# 2 234
Ma Ko аз ако бях вътре не бих я дръпнала просто защото нямаше да е фактор за мен. Както казах тя беше като невидима за останалите и то благодарение на Данч. Разбира се бих дръпнала някой който ме дразни първо.
В тая Ферма не са се събрали големи стратези да си призная.
Не е била невидима. Преекспонира се участието ѝ заради Данчо и мненията не са безпристрастни, иначе невидима изобщо не е била.
Милена беше фермер втората седмица и стана разправията за сухите пасти. Всички жени се наостриха, Даяна тогава им каза, че се занимават с глупости. От самото начало си има мнение и го изразява. Втората седмица отношенията им с Данчо изобщо не бяха на този етап. Защо никой не влезе в личностен конфликт с нея, още тогава, при условие, че всички жени са на едно мнение, само  тя на обратното? Ето, можеше това да е основание на някоя да влезе в конфликт с Даяна, а тогава пак припомням с Данчо не бяха такива отношенията, но не се случи. Не се случи нито тогава, нито после, защото повечето жени считаха Даяна за труден съперник и предпочетоха и личностен конфликт да нямат с нея

Тя тогава това така го измънка, направо през зъби, че кой я чу въобще. 😂 А и да бяха я чули, ако само измънкаш нещо под носа си, някак си не предразполагаш отсрещния да се занимава да спори. Друго си е да го кажеш със самочувствие.

Общи условия

Активация на акаунт