🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 361
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 235
DamaPika, Esmee и Ма Ко

Вече всички разбрахме, че яростно подкрепяте Даяна, което лошо няма, но айде да ви замоля да престанете да ни се карате защото не мислим като вас.

Както тук така и във фейсбук Даяна е масово не харесвана и масовото мнение е че без Данчо и сега Петър това девойче е безлично и няма мн какво да покаже.

Изказвайте си мнението, което мн често е интересно, но не се опитвайте да го налагате или да се карате. Групата е за развлечение не обратното.

Хубав ден на всички 🙃

# 2 236
  • при късмета
Ма Ко, права е потребителката. Само не казвай, дай линик и кога. Та това са 100 епизода и десетки часове време.
Много добре си спомням как Дая обясняваше на драгите зрители за страховете си, за това че и е необходим гръб и че сама просто не може, ще се чувства като аутсайдер и жертва.
Аз не съм твърдяла, че не е права. Казах, че аз не мога да си спомня и затова помолих за конкретика. Ако ти можеш да ми кажеш точните думи, ще го приема, даже няма да е важно кога точно ги е казала. За това "кога" ми беше важно на мен, за да си спомня
[
Скрит текст:
quote author=d_smile link=topic=1272999.msg41840806#msg41840806 date=1606640401]
Ma Ko аз ако бях вътре не бих я дръпнала просто защото нямаше да е фактор за мен. Както казах тя беше като невидима за останалите и то благодарение на Данч. Разбира се бих дръпнала някой който ме дразни първо.
В тая Ферма не са се събрали големи стратези да си призная.
Не е била невидима. Преекспонира се участието ѝ заради Данчо и мненията не са безпристрастни, иначе невидима изобщо не е била.
Милена беше фермер втората седмица и стана разправията за сухите пасти. Всички жени се наостриха, Даяна тогава им каза, че се занимават с глупости. От самото начало си има мнение и го изразява. Втората седмица отношенията им с Данчо изобщо не бяха на този етап. Защо никой не влезе в личностен конфликт с нея, още тогава, при условие, че всички жени са на едно мнение, само  тя на обратното? Ето, можеше това да е основание на някоя да влезе в конфликт с Даяна, а тогава пак припомням с Данчо не бяха такива отношенията, но не се случи. Не се случи нито тогава, нито после, защото повечето жени считаха Даяна за труден съперник и предпочетоха и личностен конфликт да нямат с нея
[/spoiler]
Тя тогава това така го измънка, направо през зъби, че кой я чу въобще. 😂 А и да бяха я чули, ако само измънкаш нещо под носа си, някак си не предразполагаш отсрещния да се занимава да спори. Друго си е да го кажеш със самочувствие.
[/quote]

Изобщо не го измънка. Дана или Жанета (не помня точно коя) дойде в кухнята да обяснява случката със сухите пасти, обръщайки се директно към Даяна, която мелеше брашно. И тя също така директно към тази, която ѝ го съобщи каза "издребнявате за глупости". Никакво мънкане не беше

DamaPika, Esmee и Ма Ко

Вече всички разбрахме, че яростно подкрепяте Даяна, което лошо няма, но айде да ви замоля да престанете да ни се карате защото не мислим като вас.

Както тук така и във фейсбук Даяна е масово не харесвана и масовото мнение е че без Данчо и сега Петър това девойче е безлично и няма мн какво да покаже.

Изказвайте си мнението, което мн често е интересно, но не се опитвайте да го налагате или да се карате. Групата е за развлечение не обратното.

Хубав ден на всички 🙃
Вече казах, че само си обсъждам. Подкрепата не е яростна, а с факти, каквито ти не даде. Нито един, само, че общото мнение било твое. Не виждам да се кара нито една от изброените, включително и аз или да налага мнението си. Зад а си налагам мнението трябва да ти напиша, ти да не мислиш така, а до сега на никого не съм казвала какво да пише или не, не го правя и сега. Даже вече го казах. Нито имам намерение да ти променям мнението, нито да налагам своето. Но за разлика от теб, до тук съм изброила факти, а ти само твърдения. И както вече казах, коментираме си. И не само с теб, че от името на всички на обратното мнение да изказваш такова

# 2 237
Аз пък не мога да разбера какво толкова се плюе Даяна. За мен направи възможно най-правилния ход. Ухажва я неотлъчно и упорито  обвързан мъж, на моменти поддаваше (Данчо има чар , не е хален делон , но има излъчване ).
Усещайки , че се оплита в триъгълник, в същото време и се дава шанс със Убавеца на Фермата и топ ерген. Какво трябва да направи - да остане при обвързания и да му разреуши семейството , или да избяга към несигурността която и предлага Петър , но пък той я привлича, и е свободен (което чувството и за вина вече е по-спокойно). Изведнъж се оказва , че и Петър е обвързан (не с пръстен , ами с две намигвания към Ванчето ) И хоп, Даяна трябва не да слуша сърцето си и да се бори за новата си любов , ами да се дръпне щото Ванче първа си го заплюла.
Ванчето ако и е "приАтелка" , ще каже , давай Даяно, аз там нямам шанс опитай ти. Пък и ме и кефи как ги разиграва двамата топ свалячи и мистъровци плейбой.Нека и те си намерят майстора .
По точка втора обвиненията към Даяна- повърхностни критерии в избора на мъж (да е хубав , да танцува , да не я излага пред хората ) . Извинете драги зрители , но толкова коментара прочетох тук , как Ванче никак ама никак , ама имала ли акъл дори да си помисли , че става да бъде двойка с Петър. Значи масовия критерий на всички е именно този - външността. Така , че да не се правим на по-малко повърхностни , и да наричме нещата с истинските им имена . Включително и аз си го мисля .
Кое да не слуша?.. Човек няма лошо да следва сърцето си, но в случая, Даяна слуша един друг орган, полов!

# 2 238
  • София

Вече казах, че само си обсъждам. Подкрепата не е яростна, а с факти, каквито ти не даде. Нито един, само, че общото мнение било твое. Не виждам да се кара нито една от изброените, включително и аз или да налага мнението си. Зад а си налагам мнението трябва да ти напиша, ти да не мислиш така, а до сега на никого не съм казвала какво да пише или не, не го правя и сега. Даже вече го казах. Нито имам намерение да ти променям мнението, нито да налагам своето. Но за разлика от теб, до тук съм изброила факти, а ти само твърдения. И както вече казах, коментираме си. И не само с теб, че от името на всички на обратното мнение да изказваш такова

Не, изобщо не е яростна. Като споделих, че не съм ок Даяна да се държи фриволно с обвързани мъже получих това.

chiana2003, и ти ли дойде от Анадолско да четеш морал? Добре, ясно е, че има жени, които винаги ще обвиняват други жени за всичко, за което изначало са виновни мъжете.....

Със Здраве, ясно е всеобщото мнение Wink

# 2 239
  • Велико Търново
DamaPika, Esmee и Ма Ко

Скрит текст:

Хубав ден на всички 🙃
Айде моля да покажеш къде точно се "карам". Аз специално.
Защото тонът от твоя пост е много по-близо до понятието за каране...

# 2 240
Ма Ко, права е потребителката. Само не казвай, дай линик и кога. Та това са 100 епизода и десетки часове време.
Много добре си спомням как Дая обясняваше на драгите зрители за страховете си, за това че и е необходим гръб и че сама просто не може, ще се чувства като аутсайдер и жертва.
Аз не съм твърдяла, че не е права. Казах, че аз не мога да си спомня и затова помолих за конкретика. Ако ти можеш да ми кажеш точните думи, ще го приема, даже няма да е важно кога точно ги е казала. За това "кога" ми беше важно на мен, за да си спомня
[
Скрит текст:
quote author=d_smile link=topic=1272999.msg41840806#msg41840806 date=1606640401]
Ma Ko аз ако бях вътре не бих я дръпнала просто защото нямаше да е фактор за мен. Както казах тя беше като невидима за останалите и то благодарение на Данч. Разбира се бих дръпнала някой който ме дразни първо.
В тая Ферма не са се събрали големи стратези да си призная.
Не е била невидима. Преекспонира се участието ѝ заради Данчо и мненията не са безпристрастни, иначе невидима изобщо не е била.
Милена беше фермер втората седмица и стана разправията за сухите пасти. Всички жени се наостриха, Даяна тогава им каза, че се занимават с глупости. От самото начало си има мнение и го изразява. Втората седмица отношенията им с Данчо изобщо не бяха на този етап. Защо никой не влезе в личностен конфликт с нея, още тогава, при условие, че всички жени са на едно мнение, само  тя на обратното? Ето, можеше това да е основание на някоя да влезе в конфликт с Даяна, а тогава пак припомням с Данчо не бяха такива отношенията, но не се случи. Не се случи нито тогава, нито после, защото повечето жени считаха Даяна за труден съперник и предпочетоха и личностен конфликт да нямат с нея
[/spoiler]
Тя тогава това така го измънка, направо през зъби, че кой я чу въобще. 😂 А и да бяха я чули, ако само измънкаш нещо под носа си, някак си не предразполагаш отсрещния да се занимава да спори. Друго си е да го кажеш със самочувствие.

Изобщо не го измънка. Дана или Жанета (не помня точно коя) дойде в кухнята да обяснява случката със сухите пасти, обръщайки се директно към Даяна, която мелеше брашно. И тя също така директно към тази, която ѝ го съобщи каза "издребнявате за глупости". Никакво мънкане не беше

[/quote]

Тя винаги си мънка, така че и тази реплика не беше изключение. 😃 Просто по начина ѝ на комуникация, не вдъхва никакъв респект или... нещо подобно. Да, изразява си мнението, което харесвам в нея, но по моя личен опит - нито аз, нито повечето хора биха спорили с някой като нея. Просто не вдъхва увереност като говори. Милена или Мария, например, да го бяха казали, нямаше да останат незабелязани. Даяна винаги говори през зъби, с много паразитни думи, с поглед в земята, незнаеща какво да прави с ръцете си.

# 2 241
Да опитам Малко да разведря атмосферата тук със "злодеите" на Фермата:

Мара Ножа: Joy

Скрит текст:

Мара Гьостерицата, любимо, затова го споделям пак: Heart Eyes Joy

Скрит текст:

И Стоян Лопатата:

Скрит текст:

# 2 242
  • при късмета
Тя винаги си мънка, така че и тази реплика не беше изключение. 😃 Просто по начина ѝ на комуникация, не вдъхва никакъв респект или... нещо подобно. Да, изразява си мнението, което харесвам в нея, но по моя личен опит - нито аз, нито повечето хора биха спорили с някой като нея. Просто не вдъхва увереност като говори. Милена или Мария, например, да го бяха казали, нямаше да останат незабелязани. Даяна винаги говори през зъби, с много паразитни думи, с поглед в земята, незнаеща какво да прави с ръцете си.
Това е нещо съвсем друго. Съгласна съм, че не вдъхва увереност с начина си на говорене, но това няма значение в случая.
Не, изобщо не е яростна. Като споделих, че не съм ок Даяна да се държи фриволно с обвързани мъже получих това.
Защото такова мнение няма общо с играта, развитието и действията които се случват в нея. Ей така плюене по играч е, на общо основание

# 2 243
  • София
По същата логика не мога да напиша че Надя е манипулаторка, а Стоян не е мъж, защото нямало общо със забиването на пирони?

# 2 244
Да опитам Малко да разведря атмосферата тук със "злодеите" на Фермата:

Мара Ножа: Joy

Скрит текст:

Мара Гьостерицата, любимо, затова го споделям пак: Heart Eyes Joy

Скрит текст:

И Стоян Лопатата:

Скрит текст:

ЙЕС ЙЕС ЙЕС ЙЕС ЙЕС ЙЕС ЙЕС ЙЕС

# 2 245
  • Варна/Амстердам
Смиляна, благодаря ти! 😍🦋

От сърце се смея на Мара Гьостерицата и 100ян Лопатата! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 2 246
Понеделник фермер Даяна ... нали ?

# 2 247
  • при късмета
По същата логика не мога да напиша че Надя е манипулаторка, а Стоян не е мъж, защото нямало общо със забиването на пирони?
Щом това ти е логиката, няма да ти я оспорвам. Да не кажеш после, че е тенденциозно

Смиляна, супер си Joy

# 2 248
Понеделник фермер Даяна ... нали ?

Силно ме съмнява, ще е Юхуутууу

# 2 249
  • Другата България
Два месеца мирно и тихо, наближава финала и ще се изпоядем.
Хайде нека изтърпим оставащите две седмици, "Фермата" ще свърши, мине и замине, ама ние ще сме тук и ще се срещаме по темите и занапред.
Аз лично съвсем не помня определени никове /някои/ и хора, с които съм си разменяла "любезности" във връзка с някакъв спор за ТВ предаване, защото утре в друго може да сме на едно мнение и да харесваме един участник.
Ама заради тези - участниците, да се обиждаме лично и да се характеризираме какви сме и що сме......малко несериозно ми се струва.
Аз съм против личните нападки - многократно съм го писала, и само заради това съм правила забележка на хора тук.
Иначе ми е все тая кой кого харесва, стига да не пише АЗ каква съм, след като харесвам друг - през клавиатурата ми е.

Дано наистина Даяна стане фермер. Но някак не го вярвам.
Ама пък ми се иска, и Петър кофермер. И двамата в резиденцията.
ДанЮ и Ваня -

Общи условия

Активация на акаунт