🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 385
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 250
И Нада ратай и първи дуелист.

# 2 251
  • при късмета
Аз искам Даяна фермер, ама не и Петър за вице. А ако тя стане сигурно е неизбежно.
Искам Надка с имунитет, ако Даяна е фермер, за да не избира с кого ще е на дуел. Така е по-голяма вероятността да излезе с/у Мара другата седмица. Вероятно ще остане, но няма да е по лесния начин който си представяше

# 2 252
  • Другата България
Аз искам Даяна фермер, ама не и Петър за вице. А ако тя стане сигурно е неизбежно.
Искам Надка с имунитет, ако Даяна е фермер, за да не избира с кого ще е на дуел. Така е по-голяма вероятността да излезе с/у Мара другата седмица. Вероятно ще остане, но няма да е по лесния начин който си представяше
С имунитет за ратай?
Аз пък не я искам с него, тя така и освен на арената, и в обора не е била.
Тя всъщност никъде оквен в мандрата и в шефското помещение не е била.
Ей така си го изкара сезона, като мишка.
Не знам защо си мисля, че така и ще го завърши.
Надеждата ми е именно в Даяна, която ако е фермер - което не вярвам, със сигурност ще я прати в обора ако е без имунитет. Ама те така ги манипулират имунитетите, че....
Друг е момента с фермер Ваня - което за мен е по-вероятно да стане.
Ако Даяна е без имунитет, 987654321% е ратай, а защо не и на дуел.
Така някак ги виждам нещата.
Но ако Е с имунитет, тогава да видим ВанчИ кого ще прати в обора - Мара, която е била досега, или новата си "приятелка" Невестулкова.

# 2 253
  • при късмета
Сега, като могат да се пращат дуелисти само от ратаите, предпочитам Надка да не е ратай. По причините, които вече дадох, няма да е на дуел, след като не е ратай. Тя може и имунитет да си вземе де и вероятно ще го направи. Но, ако е ратай тогава със сигурност е дуелист (при условие, че Даяна е фермер, разбира се), а тогава тя ще си избира противника. Предпочитам да няма този избор. За мен не е важно кой е бил в обора и не ми е критерии за харесване или не

# 2 254
  • Другата България
Сега, като могат да се пращат дуелисти само от ратаите, предпочитам Надка да не е ратай. По причините, които вече дадох, няма да е на дуел, след като не е ратай. Тя може и имунитет да си вземе де и вероятно ще го направи. Но, ако е ратай тогава със сигурност е дуелист (при условие, че Даяна е фермер, разбира се), а тогава тя ще си избира противника. Предпочитам да няма този избор. За мен не е важно кой е бил в обора и не ми е критерии за харесване или не
Защо да не е на дуел, ако не е ратай?
Може да я избере дуелиста като втора, ако няма имунитет.

Що се отнася до противника, тя Надка ако е като първи дуелист избор ще има между Мара и Внче, то това дори няма да е избор. Щото е ясно, че ще избере Мара.
За мен всички трябва да минат през обора, не са на курорт там, въпреки, че някои определено са.

# 2 255
Аз пък не искам Даяна за фермер. Не мисля, че има някакви качества - с това не казвам, че останалите дотук имат, разбира се, но и нищо няма да загубим, ако се лишим от това преживяване.
Това момиче не знам каква актриса е, но тя дори не може да се изразява и не съм я чула един разговор да проведе. Обикновено изразите й са някакви отскъплечни фрагменти от изречения, без кой знае каква ясна постройка на теза/идея, зад които застава.
Докато беше с Даньо си се лензеше и му висеше на врата хилейки се. Сега с Пешо същото. Наистина самостоятелна единица не си я представям. И мненията, които ги е изразявала са все едни такива помежду другото, с полутон. Как пък един път не отиде открито при някой и да му каже в прав текст - Не си прав за това и това.

# 2 256
  • при късмета
[ Защо да не е на дуел, ако не е ратай?
Може да я избере дуелиста като втора, ако няма имунитет.

Защото ще има възможност тя да избира втория дуелист, а аз не искам да има тази възможност. Искам да е с/у когото се падне и вероятно Мара, за да не ѝ е тотлкова лесно, ако се добере до финал, колкото е смятала в плановете си.
Иначе, ако Даяна е фермер, а Надка ратай, със сигурност е дуелист, но тогава избира с/у кого да играе и ще избере по-лесния, Ваня, а не Мара

# 2 257
  • Другата България
Надя не би избрала Ваня за противник ако има избор.
Залагам си отново половинката бонус, че при възможност Надя ще избере Мария.
Защото Надя гони финал и пари, въпреки, че не ги обича, не ги иска и не са ѝ нужни.
А на един финал естествено по-предпочитания съперник е Ваня, а не Мара.
Това са моите разсъждения и дано имам възможност да ги докажа, което ще се случи само ако Даяна е фермер.
И дъното не спечели имунитет.
Което също смятам, че има голяма вероятност да НЕ стане, видяхме Мара и Ваня колко са в час с българската история, особено Ваня.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 17:03 от Merri_An

# 2 258
  • София
Даяна обаче има възможност да направи и мъжки дуел, нали все се оплакваше от това, че все жените били на пангара. Ако Надя не вземе имунитет за ратай, може и да е тя, че много й се дразни напоследък.

# 2 259
  • Другата България
Даяна обаче има възможност да направи и мъжки дуел, нали все се оплакваше от това, че все жените били на пангара. Ако Надя не вземе имунитет за ратай, може и да е тя, че много й се дразни напоследък.
Оооо, да.
Това също е прекрасен вариант.
Дори повече от прекрасен.
ДанЮ богатия не гласува за нея и тя го праща в обора - ако е без имунитет.
После на дуел, той си избира Петър.
Отсега слагам виното в хладилника за следващата събота.
А дано.
Ама надали.

# 2 260
Ако Дая е фермер дуела е 100% женски и 90% Надя - Мария.

# 2 261
Оооо, да.
Това също е прекрасен вариант.
Дори повече от прекрасен.
ДанЮ богатия не гласува за нея и тя го праща в обора - ако е без имунитет.
После на дуел, той си избира Петър.
Отсега слагам виното в хладилника за следващата събота.
А дано.
Ама надали.

# 2 262
Поздрав от Железница.  Петър, Андрей и едно от малкото оцелели "кутрета"

# 2 263
  • София
При Даяна много би зависело от това кои ще вземат имунитет за ратайство. Ако фермер е Ваня и Даяна не вземе имунитет, според мен ще я изпрати нея на дуел, ако вземе, ще е мъжки. По-скоро няма да застане срещу Надя и Мария.

# 2 264
  • София
Аз искам Дая фермер,за кофермер мястото да е завоювано след канадска борба между Пепик и Даню.
Нада да й се прекуца теста или такъв изобщо да няма и да стане ратайкиня.Компания кой да й прави ми е все тая
На битката за имунитет да спечели Ванчи и Марето да си реди точки за дуел с Нада Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт