🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 176
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 280
Каквото и да си пишете и редите тука..истината е една : Надя реди фермата....

Искам Даяна да е фермер с гласовете на Пешо Калоян и Боби и Стоян, Даката да е против, само за да видя физономията на Банана

# 2 281
Ако Ваня /пази боже /е фермер няма начин Нада да е ратай. Ще са или Мара или най вероятно Дая ако не вземе имунитет. Ако Ваня е фермер, а Дая ратай дуела ще е женско на 100%,освен ако продукцията не ги задължи да е мъжки дуела. Ваня фермер няма да пропусне да си отмъсти на Дая пращайки я ратай и първи дуелист. Толкова злоба има в това "Хепи" че думи нямам. Сигурно си мисли че като разкара Дая, Пешо ще се върне отново при нея.

# 2 282
  • при късмета
Bengun, написах как ми се иска да е. Иначе мисля, че Ваня ще стане фермер, макар и Даяна да има шансове. Не са достатъчни просто.
Имаш предвид КАЗА? Щото тя това прави - говори, че не иска Мара за противник.
Думи. На дела нищо.
Имаше дела в тази насока, говори лично с Мара и ѝ каза, че иска да я прати дуелист. Мара тогава не разбра и откачи и Надка се отказа. Не е като само да е говорела, ако се беше съгласила Мара направо си го привеждаше в действие. С друг обаче не с Мара коментираше целя план с Митко мисля, но не съм сигурна), защото директно с нея, няма право. Откъм дела в тази насока нямаше какво повече да направи, от това, че говори с Мара
Този сезон м/у другото имаше страшно много подобни планове обсъждани. Нещо, за което в стари сезони е имало много сериозни санкции

# 2 283
  • Sunshine state
Не искам да гледам вече Стоян ратай. Нито е честно, нито е редно, някои изобщо не са минавали, а им е време. Аман от едни и същи ратаи.
И Ваня хич не ми я хвалете. Някой питаше какво ще речало инфантилна - ами пуснете си Фермата от 21ч. всяка вечер и наблюдавайте Шкафа. Това е отговорът ми. 😆

# 2 284
А къде го гледате това промо - аз изрових сайта на Фермата вече 🤔, не го намирам ...

# 2 285
# 2 286
  • София
gold__
Ахам, като сив кардинал е 'Пчелата Майка,' насочва нещата накъдето си поиска Simple Smile

Popocatépetl,
промо
https://fermata.btv.bg/videos/na-zhenskata-klada-zaradi-fatalno- … -vav-fermata.html

# 2 287
Понеже не бях гледала по-рано, върнах епизоди назад, за да проследя единственото, което ми е интересно в тази ферма Grinning: любовния четириъгълник.

Ами Петър достатъчно ясно показва на Ваня от самото начало пренебрежение и в прав текст й казва, че не я ще - тя явно не чува? Малоумно ли е това момиче?!

Даяна и Йордан - ами жалко за Йордан, защото е влязъл ангажиран, при все това на подадено пръстче захапа ръка. Пълен кретен и с отсъстващ характер. А за годеницата му какво да се каже - излагация тотална. Как ще влезеш в телевизионен формат да се молиш на някакъв пършивец да не те зарязва?! Дом ли имаш с него, деца ли, на 100 години ли си, на улицата ли си се намерила? Аман от жени без самоуважение. Даяна на такива като тях и мъжете им.

# 2 288
А къде го гледате това промо - аз изрових сайта на Фермата вече 🤔, не го намирам ...

Не знам как не го намирате, ето го: https://fermata.btv.bg/videos/kogato-bezrezervnoto-doverie-si-ot … -vav-fermata.html

# 2 289
  • Sunshine state
Надя не е никакъв сив кардинал, а си е отявлен черен такъв. 😅 Взеха да се усещат, ама късно.

# 2 290
gold__
Ахам, като сив кардинал е 'Пчелата Майка,' насочва нещата накъдето си поиска Simple Smile

Simple Smile
По-скоро като уредите на таблото в една кола - показват и сигнализират как работи двигателя на колата, без да го контролират.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 18:17 от Bengun

# 2 291
Надя не е никакъв сив кардинал, а си е отявлен черен такъв. 😅 Взеха да се усещат, ама късно.

Ами, то си е велико умение това - да не се усетят почти до края. Trollface Ей затова я уважавам.  Heart Eyes Wink

# 2 292
  • Другата България

Кардинал била!
Неща насочвала!
Тя злобата си и интригите не може да насочи, щото обектите много, и в стремежа си всички да са обхванати от тях и самата тя се обърква с кого по-напред, и за какво - поне привидно.
Искаше ѝ се да насочва, ама нъцки, мноооого далеч е от пчелата-майка, дори и да е влязла с тази идея, се получи нещо като осата-злодей, която ужили всеки, до когото се докосна, остави отрова - къде повече, къде по-малко, която отрова на финала ще ѝ се върне в пъти така, че да усети.

# 2 293
За мен сивият кардинал на Фермата е Петър. Обработва здраво Калоян,  вмени му доста свои идея, включително и тази за подялба на печалбата,  която той има по-малка вероятност да спечели. 😉

# 2 294
Нада дирижирала фермата, ама друг път. Злобата ще я изяде и затова ходи по кьошетата да клюкари с половин уста. Един път не е застанала с конкретна позиция пред всички, тя е шубе.
Ако дирижираше парада, нямаше на финала да остане с Мара, която толкова много се опитваше да хлъзне на дуел и оттам през вратата при добър развой на събитията.

Общи условия

Активация на акаунт