🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 273
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 265
  • USA
Diavolo ще поеме темата,за да може да добавя статистиките за наше удобство,пък и изяви желание.
Много държеше да ви информирам и го правя:)

# 2 266
Крайно време е мъж да поеме темите в ръце Wink

# 2 267
  • при късмета
Надя не би избрала Ваня за противник ако има избор.
Залагам си отново половинката бонус, че при възможност Надя ще избере Мария.

Но пък до тук няколко пъти показа, че не иска Мария с/у себе си. Съдя по цирка който стана по време на първото ѝ фермерство, нали тогава искаше да пратя Мара дуелист, а после Мара ставайки фермер, да парти нея, за да не излизат една с/у друга. Така, че си мисля, че за редовен дуел би избрала по-лесния съперник, а на финал, ако отиде (по скоро, като отиде), който се падне, защото там и игрите са по-леки и дуелите различни и вот на фермери и публика има. А тя е твърдо убедена, че вота го е спечелила отдавна и изобщо не знае, какво я чака навън. Вече знае де, обсъждам до момента в който са стигнали. Това ми е логиката и съдя най-вече по първото

# 2 268

Но пък до тук няколко пъти показа, че не иска Мария с/у себе си. Съдя по цирка който стана по време на първото ѝ фермерство, нали тогава искаше да пратя Мара дуелист, а после Мара ставайки фермер, да парти нея, за да не излизат една с/у друга. Така, че си мисля, че за редовен дуел би избрала по-лесния съперник, а на финал, ако отиде (по скоро, като отиде), който се падне, защото там и игрите са по-леки и дуелите различни и вот на фермери и публика има. А тя е твърдо убедена, че вота го е спечелила отдавна и изобщо не знае, какво я чака навън. Вече знае де, обсъждам до момента в който са стигнали. Това ми е логиката и съдя най-вече по първото
според мен ако Дая е фермер ще се развие сценария описан от Ави
Нада да й се прекуца теста или такъв изобщо да няма и да стане ратайкиня.Компания кой да й прави ми е все тая
На битката за имунитет да спечели Ванчи и Марето да си реди точки за дуел с Нада Simple Smile

# 2 269
Аз искам Ванчето да е фермер - заслужи си.
Даяна ще го обърне на натискане с Петър във фермерската къща. Достатъчно лигавене, вече ми идва в повече - той го играе мистичен, тя мистериозна. После ще държи сметка на Данчо защо не е гласувал за нея, тя го направи за смях и му даде напразни надежди, а тя изненадана, че не я подкрепя вече.

# 2 270
Ама защо решихте, че Даяна ще стане фермер?

Ако се съди от промото,
Скрит текст:
тя седи на фермерското място на празненството за победата на Ваня, не е избран новият такъв.
По-ясно се разбира, че НЕ е фермер от това, че Даньо се оплаква от нея във фермерската къща - оплаква се от нея на нея?
Според мен Ваня е фермер и Данчо й е вице
Ако разсъждаваме логически:
За Ваня категорично гласуват: Мария, Надя, Боби
За Даяна категорично гласува: Стоян
Плаващи вотове: Петър, Йордан, Калоян - като него го слагам само заради лоялност към Петър

Единственият вариант Даяна да стане е и тримата колебливи да я подкрепят или да има равенство и да се избере чрез игра.
Скрит текст:
но пак съдейки по промото, Йордан е вдигнал ръка за Ваня

Почти съм сигурна, че ако изобщо Даяна е номинацията на Милена, само Стоян ще я подкрепи и най-много Петър да се въздържи...

# 2 271
  • Варна
Много ми се гледа битка между Надя и Мара, ама не на финала, а на арената, пълна с емоционален заряд, пата кюта ще е. Представям си Мара със запасана гьостерица и нож на кръста, а Надка с чалма от змии на главата, ех, какво зрелище ще бъде, ха дано, пупу.

# 2 272
  • Другата България

Имаш предвид КАЗА? Щото тя това прави - говори, че не иска Мара за противник.
Думи. На дела нищо.
Как го е показала? С интриги?
Не знам, ще видим.
За мен Даяна е ясна.
Но по-интересна ми е ВанчИ.
Тя ако е фермер и Даяна е с имунитет от ратайство, как би постъпила.
И за ратай, и за дуел.
Първично или логично.

# 2 273
Единственият вариант Даяна да стане е и тримата колебливи да я подкрепят или да има равенство и да се избере чрез игра.
При равенство в гласовете Фермер става този, който е спечелил дуела. Няма игри.
Всъщност дуел Надя - Мария е много вероятен и при Фермер Юхуу.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 17:34 от Bengun

# 2 274
  • София
Аз промо не съм гледала,написах какво искам,но май няма да е така.
Ако Ванчи е фермер ще мъсти на няколко фронта.
Първо ще викне Даню да й пали печката.
Ще ги разкара онези двамата красавци на студа и да не й се мяркат пред очите.
Ще направи мъжки дуел и Пепик ще викне Даню на дуел за сърцето на Дая Simple Smile

# 2 275
  • Другата България
Аз промо не съм гледала,написах какво искам,но май няма да е така.
Ако Ванчи е фермер ще мъсти на няколко фронта.
Първо ще викне Даню да й пали печката.
Ще ги разкара онези двамата красавци на студа и да не й се мяркат пред очите.
Ще направи мъжки дуел и Пепик ще викне Даню на дуел за сърцето на Дая Simple Smile
Е то и аз писах същото.
Само дето не вярвам Даяна да спечели.
Няма кой да я подкрепи, не и за да ѝ стигнат гласовете.
Та вариантът с Шкафчето е все по-реален.
И да, ДанЮ ще е ко.

# 2 276
При равенство в гласовете Фермер става този, който е спечелил дуела. Няма игри.
Всъщност дуел Надя - Мария е много вероятен и при Фермер Юхуу.

Не го знаех това. Значи шансът Даяна да стане фермер е почти нищожен. Избраникът на Милена може да спечели само ако е мъж и то май не всеки.
Ваня няма да прати Даяна ратай с Петър. Ако разсъждава емоционално, ще прати Дая с друг мъж или Петър с друга жена според имунитетите, за да не се гушкат вечер.
Как за няколко седмици играта се обърна и Ваня стана един от най-интересните играчи...

# 2 277
  • София
Фермер ще е Ваня
Ратаи ако не вземат имунитет ще са Стоян и Даяна (а ако Ваня трябва да избира за ратай между Надя и Мара ще избере Мара), а дуелът ще е мъжки.
Милена на 99% ще избере Даяна според мен, но за нея ще гласуват само Стоян и Петър. Най-много и Калоян, но се съмнявам.

# 2 278
Как за няколко седмици играта се обърна и Ваня стана един от най-интересните играчи...

Какво ѝ е интересното на тази? У мен предизвиква само и единствено съжаление, интерес - клони към нула.
И, разбира се, съжалявам, че спечели вчера, защото Милена беше далеч по-колоритен участник - не като сивото мишле Ванче.

# 2 279
Както си и мислех, през последната седмица всички напуснали се връщат във Фермата (по стара традиция) и като влезе Мирослав... Даяна ще бъде не раздвоена, ами разтроена Wink  Нали още във втората седмица заяви, че най-важното за нея в един мъж е физическата красота и това условие го изпълняват само Мирослав и Петър Grinning

Общи условия

Активация на акаунт