Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 47 432
  • 775
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,

от амазано само с директна доставка ли поръчвате? Не ползвате ли GABCO, ggbg и т.н.

Навих се за един киндъл, но не намирам иформация коя фирма от тези за доставка да ползвам. Моля спешно за съвет.

# 226
Да питам и аз един лаишки въпрос..Когато нещо - телефон, таблет, смартгривна.. е UK/DE/ES/FR Version означава ли, че е кодиран за използване в съответната държава?
Не са кодирани.

# 227
Здравейте,

от амазано само с директна доставка ли поръчвате? Не ползвате ли GABCO, ggbg и т.н.

Навих се за един киндъл, но не намирам иформация коя фирма от тези за доставка да ползвам. Моля спешно за съвет.

Аз поръчвам с ggbg, защото съм им свикнала. Даже преди 2 часа поръчах киндел и аз

# 228
От известно време наблюдавам една кафемашина Делонги в немския и английския Амазон. От вчера е с едни 20 евро нагоре и на двете места.
По темата, поръчах си Philips Sonicare DiamondClean 7500

# 229
  • Luxemburg
Мерси Felis. Точно това ме интересуваше. В София сме си само лятото по няколко дни и да, не съм напълно ясно какво е през зимните месеци. То хубаво го виждам, че е червено, ама съвсем друго е да го изпиташ. А и сме в южен квартал на Сф и не е като да съм го изживяла напълно.
От Нетатмо имаме няколко уреда. Първо взехме това https://www.amazon.co.uk/Netatmo-Quality-Monitor-temperature-hum … 87378&sr=8-12, а след няколко месеца и това
https://www.amazon.co.uk/Netatmo-Weather-Station-Outdoor-Wireles … 487317&sr=8-3
Това не е много читаво и може би ше го върнем https://www.amazon.co.uk/Netatmo-Gauge-Weather-Station-NRG01-WW/ … 487378&sr=8-9

# 230
Здравейте,

Аз поръчвам с ggbg, защото съм им свикнала. Даже преди 2 часа поръчах киндел и аз

Аз никога не съм ползвал такава фирма само знам за тях. Вие от Германия или от Англия поруъчвате. Сега си направих регистрация в сайта им, но самия не е много подробен. Дава ми само англиски адрес. Някаде из новините им намерих и Германски адрес. Имат ли редовни курсове и за колко време мога да окчавам да е в София. От амазон дават доставка 3-ти декември.

ЩЕ се радвам ако имате възможност да ми отговорите на въпросите

# 231
Поръчвала съм от Англия и от Германия. Сега kindle-a го взех от Германия. За да видите адреса и на немския офис натиснете върху "Как да поръчате". Има падащо меню, но то отваря друга страница. Като цяло сайта им е за спешна промяна. Курсове има всяка седмица. Дотук съм си получавала нещата за около 2 седмици. За всяка промяна за статуса на пратката пращат имейли - получена в склад/ изпратена и т.н.

# 232
Поръчвала съм от Англия и от Германия. Сега kindle-a го взех от Германия. За да видите адреса и на немския офис натиснете върху "Как да поръчате". Има падащо меню, но то отваря друга страница. Като цяло сайта им е за спешна промяна. Курсове има всяка седмица. Дотук съм си получавала нещата за около 2 седмици. За всяка промяна за статуса на пратката пращат имейли - получена в склад/ изпратена и т.н.

А колко пари ще ми излезне доставката на киндела от германия до София - Като в софия съм в зоната за 3лв. доставка

И след като поръчам в амазон кога ще ми дръпнат парите ?

# 233
  • София
Има тема за превозвачите. Моля, задавайте въпросите си относно превозвачите там.

# 234
# 235
  • Бургас
Момичета да има някакъв код за Испанския или ваучер? Благодаря.

# 236
  • Luxemburg
Някой да се похвали да си е взел нещо изгодно? Липсва ми тръпката от преди, когато чакахме в определен час да се пусне в продажба. А и тогава наистина имаше намаления като хората. Аз дори и не отворих сайта. Полазва ми 2100 страници, които няма начин да прехвърля.

# 237
  • Бургас
И аз се чудя за какво ли ми беше прайма, не видях сделка която да ми дава предимство с прайм. Моите попадения са от складовете май един аерфрай поръчка за роднини и епилатор IPL. Джойстик за Плейстейшън 4,че единия умря и разни дребни неща.

# 238
Някой да се похвали да си е взел нещо изгодно? Липсва ми тръпката от преди, когато чакахме в определен час да се пусне в продажба. А и тогава наистина имаше намаления като хората. Аз дори и не отворих сайта. Полазва ми 2100 страници, които няма начин да прехвърля.

Тъкмо си мислех дали само на мен ми се струва , че тази година е много слаб Черния петък

# 239
Абсолютно нищо не поръчах. Нито един от продуктите които следях не беше намален.

Общи условия

Активация на акаунт