Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 76

• 47 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Честита Коледа, момичета!
Имам въпрос за замразения трансфер. На кой ден от цикъла трябва да си запиша часа, за да хванем месеца и изобщо как протича - взимат ли се някакви медикаменти или просто се проследява кога е овулацията и се трансферира тогава? И ако е така, могат ли да се правят и естествени опити в същия месец?
Имаме само едно замразено и то е доста изоставащо и с лошо качество, затова питам такива въпроси.

# 181
  • до най-прекрасния мъж
Отиваш на 2ри ден и докторът ти ще ти каже. Пускат хормони и изписват лекарства. Аз пия Естрофем, Неофолик, Аспирин протект, лепенки Климара и витамини. Викат ме отново на 10ти ден от МЦ. Тогава ще видим как върви и ще се реши.

# 182
Kris_ti, ЗЕТ може да е на напълно естествен цикъл, ако си имаш добра лигавица и овулация, или на изкуствен ( с естрофем и т.н) - по мои впечаления предпочитан от лекарите в БГ, защото по-добре се контролира. В темата за ЗЕТ много добре е описано протичането и при двата вида. Аз съм имала два на естествен цикъл, тогава ме викаха директно на 10-12 ден, преглед и хормони и според тях включвахме прогестерон 5 дена преди датата за трансфер, други лекарства не съм имала. Естествените опити преди трансфера бяха препоръчителни Grinning Вярвай в снежинката си Heart

# 183
Благодаря за отговорите, ще потърся и темата за ЗЕТ Heart

# 184
Ето и темата.   https://bg-mam.ma/t/1275409

Благодаря за отговорите, ще потърся и темата за ЗЕТ Heart

# 185
Добро утро момичета. Поставиха ми блок инджекция. И началото на др месец ще ми е стимулацията. Има ли някоя от вас с блокинджекжия в момента

# 186
Здравейте, предстои ми втори опит. Първия беше октомври и за съжаление неуспешен. Нямах и за замразяване. Надявам се този път да се получи. Мисля да пусна хормоните сега, да имам резултати когато отида на преглед. Надявам се че не избързвам по този начин.
Искам да пожелая успех на всички и само положителни тестета и успешни опити да имаме

# 187
Най добре си пусни едно тсх. Защото при стимулация се вдига.

# 188
  • до най-прекрасния мъж
Повечето хормони при започване на процедура по инвитро се пускат на 2-ри ден от МЦ в конкретния цикъл, за да говорят нещо на доктора. С предварително направени хормони, няма никакъв смисъл. Този месец може да са едни, на следващия - други. Отиди на 2ри ден, докторът ще си прецени какво да ти пусне и ако са ОК, ще започнете. Ако сте говорили да пуснеш нещо конкретно в определен ден от МЦ, тогава вече е друго.

# 189
Здравейте, предстои ми втори опит. Първия беше октомври и за съжаление неуспешен. Нямах и за замразяване. Надявам се този път да се получи. Мисля да пусна хормоните сега, да имам резултати когато отида на преглед. Надявам се че не избързвам по този начин.
Искам да пожелая успех на всички и само положителни тестета и успешни опити да имаме
Здравей, и моя първи неуспешен опит беше през Октомври и Януари предстои втора стимулация. Тогава искаха хормоните в първия ден на цикъла 😊 Според вас 2мес достъчно ли е да се изчака преди второ инвитро?

# 190
На мен хормоните досега са ми ги искали на 2,3 или 4 ден.
Atacama казаха ми след два цикъла че можем да подновим. На мен този ми е трети ако се брои и този след спиране на лекарствата. Не съм имала някакви аномалии с цикъла. Така че ще видим какво ще каже док януари.

# 191
На мен не са ми пускани на 2 ри ден. Имам две стимулации. Директно на 6 ти. ден.

# 192
Здравейте,прекрасни !🤗
За първи път правя Инвитро,започнах стимулация на 11.12 и на 22 беше пункцията....Мислех,че всичко ще мине бързо и не особено болезнено,но уви...хиперстимулацията се обади😔Оставиха ме в болницата (и добре,че го направиха)имах силни болки и усещах огромна тежест,цяла нощ беше ужасна!На следващия ден ми изписаха с една торба лекарства и обичайният режим на хранене.За щастие към днешна дата се чувствам добре,нямам болки и тежест,но коремът ми е огромен👀Всички казват,че ще отмине,но никой не казва кога горе долу се случва това😳
Иначе всички мъки си струваха до сега,извадиха 12Я оплодиха се  7 и успяхме да замразим 6 петдневни ембриончета🥰🥰

# 193
  • до най-прекрасния мъж
Моята пункция мина на 08.12. Две седмици бях много подута, с тежест и оплаквания. Първата седмица беше по-тежка, след това поолекна. Като ми дойде МЦ, всички оплаквания изчезнаха.

# 194
Здравейте момичета да ви попитам има ли някой на който са му изписали Регулон за предизвикване на цикъл и колко дни след спирането му им идва цикъла??

Общи условия

Активация на акаунт