Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 76

• 47 000
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета,да попитам на някоя от вас изписвали ли сай противозачатъчни само за 10 дни?И след спиране до колко дни ви идва цикъла.Благодаря предварително.
На мен също ми ги изписаха само за 10 дни, но по 2 хапчета на ден вместо 1. Дойде ми да 5. ден от спирането им и две кисти от 5 см във всеки яйчник се бяха смалили до минимум. Всъщност във шевия е изчезнала.

# 436
Момичета малко ще се отклоня от сериозността на темата и ще попитам, колко точно е съвместима инвитро процедурата с разкрасителните процедури? А именно боядисване на коса, маски, фото епилации, а и не на последно място зъболекар - упойки и т. н.

# 437
Аз си боядисвам косата всеки месец от почти 30 години, ходя на маникюр, епилация, но не фото, правя си маски на косата и лицето и за всичко това съм питала доктора още преди първия опит. Но винаги съобразявам да не е след трансфера. А зъболекарят поне за мен е задължителен преди стимулация и трансфер - поне аз така процедирам.

# 438
Аз си боядисвам косата всеки месец от почти 30 години, ходя на маникюр, епилация, но не фото, правя си маски на косата и лицето и за всичко това съм питала доктора още преди първия опит. Но винаги съобразявам да не е след трансфера. А зъболекарят поне за мен е задължителен преди стимулация и трансфер - поне аз така процедирам.

Благодаря ти! За зъболекаря и аз така смятам да направя, а за другите процедури ще попитам ѝ лекарката ми, макар,че не виждам как ще спра да се изрусявам:grinning:

# 439
Имам почти винаги завишени NK клетки и след един от резултатите докторът ме попита дали ходя редовно на зъболекар. Ако има болен зъб т.е. някакво възпаление, със сигурност може да навреди. До този момент си ходех 1-2 пъти годишно профилактично, но от тогава го съобразявам със започването на подготовка за трансфер.
Нали трябва да сме хубави бременни, как ще си спираме разкрасителните процедури Wink

# 440
Само за фотоепилацията не съм убедена , че е съвместима с процедурата, за останалите не мисля , че има проблем.

# 441
Здравейте момичета най после да се похваля и аз 😉😉
На 22ри ми беше пункцията, извадиха 8 Я но само три войници отцеляха
Вчера ми беше СЕТ върнаха ми ги и трите. Док прецени че съм перфектно състояние за СТ
Ее сега ще сме в очакване на ++ след 10 дни

Чета че при повечето от вас е ЗЕТ като за първи опит незнам кое бе по надеждно ЗЕТ или СЕТ но ...

# 442
Вчера ми беше СЕТ върнаха ми ги и трите. Док прецени че съм перфектно състояние за СТ

Чета че при повечето от вас е ЗЕТ като за първи опит незнам кое бе по надеждно ЗЕТ или СЕТ но ...

Вчера беше и мойта пункция, ние също ще правим свеж трансфер. Simple Smile Момичета, колко ви беше прогестерона преди свежия трансфер ? Моя е на кантар, но доктора прецени да действаме.

# 443
Прогестерон 0,67

# 444

Вчера беше и мойта пункция, ние също ще правим свеж трансфер. Simple Smile Момичета, колко ви беше прогестерона преди свежия трансфер ? Моя е на кантар, но доктора прецени да действаме.
Прогестерон 0.32

# 445
Преди пункция (преди овитрел) или преди свеж трансфер?

# 446

Преди пункция

# 447

Преди пункция
Ден преди овитрела 0,69. Чела съм,че до 1.00 ng/ml е добре да е. Но има и статии и за до 1.5.

# 448
  • до най-прекрасния мъж
Ден преди Овитрела-прогестерон 2.67. Отложиха ме за ЗЕТ.

# 449
При започване на зет колко трябва да е прогестерона до 1 нали

Общи условия

Активация на акаунт