Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 969
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро, прекрасни момичета! Желая ви един хубав и прекрасен ден

.   https://instagram.com/stories/elciinafacan/2450428830203483207?u … shid=v6q7mrpr7t5k

# 376
# 377
Абе сетих се да питам, според вас бабата на Еда дали е свързана с благотворителнта кауза по някакъв начин?
И аз видях тези теории, че ще се появи на събитието и че Айфер е там не само да сервира храна, но и да я разпознае....

Става дума за благотворителност, а бабата е богата, освен това става дума и за образованието на жени, т.е. каузата е близка до сърцето й, както е близка и до това на Еда?
Чудя се дали в крайна сметка Еда ще е лице на кампанията. Би било наистина чудесно.

По време на срещата с хайлайф дамите стана дума, че само Серкан е направил нещо по въпроса за образованието на младите хора, като е построил библиотека.

Еда пита защо... и отговорът не беше ли, че от провинцията не са помогнали, или, че не са се разбрали.... а бабата би могла да бъде виден представител от провинцията. Какво имаха предвид за събирането на парите ли е?

# 378
  • Кърджали
Според мен бабата няма да се появи тази серия. Ако щеше да се появи, това по някакъв начин щеше да бъде съобщено, нали че нова актриса ще се включи в каста. За Ефе например се знаеше по отрано кой ще го играе, че ще е временно участието на този герой в историята и така нататък. А ако ще се появява тази просволута баба то ще подгряват къде къде по-рано, и глухите и слепите щяха да са чули и видели вече (все пак това ще е голям коз за рейтинга). На моменти се съмнявам дали изобщо ще се появи, или така от далече и невидимо ще дърпа конците....
Възможно е да направят лице на кампанията. Айдан хареса идеята, Серкан няма нищо против. Остава да надвият Еда някак си, че тя има много против..
Добро утро!

# 379
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Все повече се приближаваме до съботата...

# 380

Хайде. tiptoe Аз пък на тръгване оставям това

Марги, какво ни остави ти, цяла нощ очите ми изтикоха Flushed  Wink Nerdда го гледам къде ходи Joy Joy
Flowers Hibiscus Благодаря ви, че правите денят ми чудесен, толкова усмихнат, че само като си помисля за вас и започвам да си подсвирквам Nature Sunny Flowers Cherry Blossom /еее, не мога да свиря, но си представям Blush/
Много хубав ден да имате Flowers Four Leaf Clover

# 381
Ето как се справя конкуренцията в сряда без нас :
Скрит текст:
Рейтингът на "Феникса" пада.
П.С. Според италианките Sparkling Heart Страстна целувка от близко, чак 22 епизод ...

Забелязали са, че се движим горе - долу както се е движил сценария на "Птичката" (целувки, прегръдки, раздели ... )

# 382
  • Кърджали
Е то, колко му останало. Ще изтърпя още малко. Къде е 22.
 Серия 🙄🙃

# 383
  • Пришълец
Нинче, лошо няма, аз пък до втръсване си слушам и тананикам песен, която ме е грабнала, пък нека е фалшиво Joy Стига да съм в настроение Joy

Нещо любимо Kissing Heart

# 384
# 385
Flowers Cherry Blossom Марги, така е, настроение да има Flowers Hibiscus
Хайде по задачи, че Керем ще идва да работи вместо нас, само ни разсейва това момче Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.instagram.com/p/CH1creJppzI/?igshid=rus1c2we7u1f

# 386
Добро утро, момичета! 😍
Събудихте ли се вече? Simple Smile)

Отново прочетох чудни постове - благодаря! 🌺

Бърборанке 😍,
Много ти благодаря! 😘
И аз искам да пиша колкото се може по- често, но напоследък мисията беше почти невъзможна.
Сега нали ще ни затварят и ще имам време за темата. Добре ще ми се отрази тази почивка. 😊

Честно казано нямам идея кога да очакваме бабата и с какво ще ни изненада. 🤔
Не се бях замисляла, че Ефе може да остави акциите на Еда, но според мен това е напълно възможно. Обаче не си я представям Еда в тази роля. Макар че добре ще им се отрази на всички във фирмата, когато Феята се поразвихри. 😎
Ще видим какво ни е подготвила Айше.

Любимият филтър на Хандеми. 😍
Изключително красива жена.

Много се радвам, че като на шега започнах да гледам сериала и се “запознах” с тези прекрасни млади актьори, които влязоха в сърцето ми.
Една обща фотосесия би било чудесно нещо - дано се случи! 🙏

Време е да ви оставям.
Имайте чудесен ден! ❤

# 387
Нова снимка от 19 еп. от официалния акаунт на сериала Simple Smile

# 388
# 389
Thebursin, това е от "Великолепния тандем" с Керем и Ибрахим. Много е сладък сериала, аз съм до 3 епизод. Доста се забавлявам с тях.

Да вмъкна и аз едно видео с Керем и Серенай, как се гледат само, явно са били доста влюбени.

https://www.youtube.com/watch?v=JOaXQfg3Bkg

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 10:24 от teseto

Общи условия

Активация на акаунт