Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 972
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Ох, с глас се смея с вас! 😝
Едната чума някаква я тресе, другата вампир си търси🤣

# 361
  • Пришълец
Трета пък си взела Робот Болат за почистване Joy

# 362
  • Кърджали

Кажи сега не съм ли права да го търся?

# 363

Едната чума някаква я тресе, другата
вампир си търси🤣

Трета пък си взела Робот Болат за
почистване Joy

И накрая FOX ще плаща за психиатър 😂😂😂😂😂😂😂
Еййй добре ,че ви има!Каратеме с глас да се смея.❤❤

# 364
И аз ги изгледах всичките му сериали. Алекс, аз гледам първо първата серия, после финала и накрая решавам дали ще го гледам целия Joy
Слагам в спойлер анализите ми за сериалите на Керем, че ако някой не ги е гледал да не му издам нещо без да искам и да му разваля удоволствието.
Скрит текст:
▪︎Шереф Меселесито ми беше малко объркано кой с кого е и докрая така и не разбрах Ийит коя от двете обича. Но иначе историята е различна, не е клише, а сцените между Ийит и Елиф ми разтапяха сърцето. Heart Eyes Sob През повечето време май клонях повече към двойката Ийит-Сибел сякаш.
▪︎,,В очакване на Слънцето"- казах вече, че ми е втория любим сериал на Керем. Хареса ми главната двойка, ама имаше моменти, в които ми идеше да му разбия мазната физиономия на Керем Сайер. Аз май се припознах в Зейнеп, защото и аз бях така, ама някъде 5-6 клас. Имах такава къдрава коса, драках се с така наречените ,,популярни" в училището и никой не заставаше на моя страна, щото ги беше страх от гореспоменатите. Ама на мен не ми пукаше особено, даже се бях сбила с едно популярно момиче. Joy Ох, много се отплеснах. Та така де, пак си пуснах финала първо и си викам ,,А, защо на Керем му е такъв гласът Joy И после като го нарекоха Гюнеш, разбрах, че трябва да го изгледам, за да разбера какво точно се случва. Хареса ми и второстепенната двойка, много ми бяха сладки, на финала особено Joy Но да, историята е малко тийнейджърска, ама трябва и такива по-лежерни сериали да има. Малко пресилено ми дойде само гимназисти да се отвличат един друг и да се заплашват с убийство. Joy
▪︎,,Този град ще дойде след теб"- боксовите сцени са ми любими от този сериал, но главната актриса не я харесвам особено. В Delibal беше по-добре сякаш. Някак не може да изразява емоциите си ли, не знам и аз точно защо. Но историята беше интересна.
▪︎Вампирите- ами допадна ми като цяло, въпреки че не съм по вампири, зобита и т.н. Елчин беше добре и ми хареса двойката Миа-Димитри, но не я разгърнаха достатъчно. Някои неща така и не ги разбрах, ама нейсе.
▪︎Великолепният тандем- вече споменах как плакнах очи по МКС с ризата и тирантите Heart Eyes Двойката МКС-Ямур ми хареса, но сякаш не и двойката Барджа-Нилюфер. Първата серия ми е любимата от сериала.
▪︎Равносметката:
Завършени сериали: 5
Оставащ: 1 (Aynen Aynen)
Излъчващи се в момента: 1
Керемови екранни наследници: 4 (Така че Айше ханъм да не се ослушва хич)
С щастлив край: 1 (тук отново Айше да се мобилизира, изоставаме)
С тъжен край: 4
Общо хора, споделящи моята диагноза ,,Керемомания": Много са
Попринцип като пиша дълги постове, все нещо става, изтривам ги и само се нервя, но сега като по чудо нищо не стана.
Иначе за вампир и аз искам да се запиша в търсенето, само кажете къде. И мартинита вече знам да правя (практиката само не съм я минала още, де), но може да се включи към умения, ако е приоритет Joy

# 365

Кажи сега не съм ли права да го търся?
Този вампир може да ми пие кръвта когато си поиска😇Пък ако му действа както пиенето на Керем, още повече може😍😍😍

# 366
  • Пришълец
Пу, пу, хич не е зле вампиря. Вече ми отговориха, че са минали към пет години от Слънцата, но визията му в двата сериала ми се струва сходна. Хваща окото, ако кажа друго ще излъжа.Stuck Out Tongue Winking Eye

Елинор, да цитирам Ралин:”Светът е оцелял, защото се е смял” .

# 367
# 368
Ally,  бива си те в рекапитулациите.  Браво на теб!  Някой от тези преведени ли са на БГ и има ли комедии сред тях (евент. линк)?.
Аз засега само SCK и рекламата на Хензел и Гретел съм гледала с Керем, обаче играе човекът баш .

И аз ги изгледах всичките му сериали. Алекс, аз гледам първо първата серия, после финала и накрая решавам дали ще го гледам целия Joy
Слагам в спойлер анализите ми за сериалите на Керем, че ако някой не ги е гледал да не му издам нещо без да искам и да му разваля удоволствието.
Скрит текст:
▪︎Шереф Меселесито ми беше малко объркано кой с кого е и докрая така и не разбрах Ийит коя от двете обича. Но иначе историята е различна, не е клише, а сцените между Ийит и Елиф ми разтапяха сърцето. Heart Eyes Sob През повечето време май клонях повече към двойката Ийит-Сибел сякаш.
▪︎,,В очакване на Слънцето"- казах вече, че ми е втория любим сериал на Керем. Хареса ми главната двойка, ама имаше моменти, в които ми идеше да му разбия мазната физиономия на Керем Сайер. Аз май се припознах в Зейнеп, защото и аз бях така, ама някъде 5-6 клас. Имах такава къдрава коса, драках се с така наречените ,,популярни" в училището и никой не заставаше на моя страна, щото ги беше страх от гореспоменатите. Ама на мен не ми пукаше особено, даже се бях сбила с едно популярно момиче. Joy Ох, много се отплеснах. Та така де, пак си пуснах финала първо и си викам ,,А, защо на Керем му е такъв гласът Joy И после като го нарекоха Гюнеш, разбрах, че трябва да го изгледам, за да разбера какво точно се случва. Хареса ми и второстепенната двойка, много ми бяха сладки, на финала особено Joy Но да, историята е малко тийнейджърска, ама трябва и такива по-лежерни сериали да има. Малко пресилено ми дойде само гимназисти да се отвличат един друг и да се заплашват с убийство. Joy
▪︎,,Този град ще дойде след теб"- боксовите сцени са ми любими от този сериал, но главната актриса не я харесвам особено. В Delibal беше по-добре сякаш. Някак не може да изразява емоциите си ли, не знам и аз точно защо. Но историята беше интересна.
▪︎Вампирите- ами допадна ми като цяло, въпреки че не съм по вампири, зобита и т.н. Елчин беше добре и ми хареса двойката Миа-Димитри, но не я разгърнаха достатъчно. Някои неща така и не ги разбрах, ама нейсе.
▪︎Великолепният тандем- вече споменах как плакнах очи по МКС с ризата и тирантите Heart Eyes Двойката МКС-Ямур ми хареса, но сякаш не и двойката Барджа-Нилюфер. Първата серия ми е любимата от сериала.
▪︎Равносметката:
Завършени сериали: 5
Оставащ: 1 (Aynen Aynen)
Излъчващи се в момента: 1
Керемови екранни наследници: 4 (Така че Айше ханъм да не се ослушва хич)
С щастлив край: 1 (тук отново Айше да се мобилизира, изоставаме)
С тъжен край: 4
Общо хора, споделящи моята диагноза ,,Керемомания": Много са
Попринцип като пиша дълги постове, все нещо става, изтривам ги и само се нервя, но сега като по чудо нищо не стана.
Иначе за вампир и аз искам да се запиша в търсенето, само кажете къде. И мартинита вече знам да правя (практиката само не съм я минала още, де), но може да се включи към умения, ако е приоритет Joy

# 369
  • Пришълец
Принкс, аз Керем го знаех най-вече като рекламно лице на Мави. Тази много ми допада

По същото време когато излезе трябва да е била заварката със СС Stuck Out Tongue Winking Eye

Али, сдобих вече някаква представа за сериалите с Керем благодарение на описанията ти към тях.
Този град..., се сещам сега, че неотдавна май вървеше по БТВ озаглавен Сърцето на града. Проспала съм го естествено, по принцип се водя единствено от собствените си наблюдения преди да коментирам, но за партньорката там - Лейля Лидия Тугутлу действително отзивите бяха, че е пишман актриса и никак не умее да изразява емоция. В Делибал съм я гледала, получаваше ѝ се сякаш, но има още да се учи...Иначе е хубавка...

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 00:37 от Маргарита Н.

# 370
# 371
  • Пришълец
Хайде. tiptoe Аз пък на тръгване оставям това

# 372
# 373
Здравейте, момичета,
nrgmama, много хубав пост за Селин.🌺
Този туит относно нея много ми хареса.
“Съобщение до Селин.
Снимката е на психиатърката Доктор Ханъм от сериала Червената стая.
Нуждаеш се от нея 😂.”

Nalbantova, предложението ти за договор е един път. Твоят хумор е по-ефикасен и от антидепресант.😂😂😂

Тъй като 25 ноември е международния ден за борба срещу насилието над жените и Керем е много ангажиран по въпроса, пускам един много хубав италиански плакат:
“Ако някога сведа глава, то ще бъде само, за да се възхитя на обувките си”.

И един Керем за лека нощ от мен:

# 374
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен четвъртък Hug с много усмивки и положително настроение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт