Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 992
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • In the light side of the Moon!
Здравейте момичета,
времето минавало бавно 😏
ами то щото фрагчетата са доста минорни и ги обсъдихме набързо.
Аз се надявам на минорни фрагове и един доста силен епизод, щото ако и епизода е минорен, ще я закъсаме!

Малко съм оф топик, при тия мускули и запотени тела дет сте напускали, ама като ви се искат тахикардии, причинявайте си ги! 😂😂

Ха, мерси Налбанотова. Охлади малко страстите 😏

# 346
Ако Ефе прехвърли (може да стане по много начини) акциите на баба Мардин (а тя командва парада, не той) най-големият шок ще е за Селин. Представяте ли си - нейните акции в крайна сметка у Еда. Вай, вай, вай... Ни пари, ни власт, ни мъж... Не ми се мисли какво може да произлезе от синеокото пиле. Като се имат предвид думите й, че много е търпяла и мълчала...

# 347
  • Плевен / София
За акциите /къде е човечето дето се крие под стола?/
Ако Ефе ги продаде на Ферит? Той му е най-близък!!!! Rolling Eyes

Аз да си кажа, нещо не го издържаха момента с признанието на Ефе за пресата. Ей, така, на доверие, прие да каже на пресата /в Турция/, че Арт Лайф няма вина за покрива. Но.....дори не предположи, че нареждането на Серкан към "детската приятелка" е веднага да пусне записа в Европата. Мнооого наивен Ефе, че и Бабата нищо не го посъветва и остави името на мастития ландшафтен дизайнер да се срине в бранша.
Ако има друго, и не ми пускате разсейващи снимки........ може да пиша пак................
ето го....
п.п. добре, че има и реклами на ДЕК, че да видя какви ги вършите и вие...

# 348
На бабата или директно на Еда  (особено ако продължават да не намират кой да играе бабата)  - може би още се чудосват как да спечелят най-много рейтинг от това завъртане на акциите, затова го бавят... А Селин - така си мисли, има такива хора, които си мислят, че всичко им се полага - по право...

# 349
Един от любимите ми сериали беше ,, Любов под наем’’. Гледала съм го около 20 пъти . Луда за вързване! Сега, любимият ми сериал е - Почукай на вратата ми. Остров на спокойствие и забавление. Харесва ми след тежък ден да чета вашите размисли. Еда и Серкан влезоха в живота ни , в ежедневието ни. Много ми се иска да пиша надъго и нашироко, но не успявам. Преживявам съдбите на героите в сериала . Лудост е нали?  Чувствам че не  съм сама. С всички вас е забавно особено сега, когато всеки втори около мен  се разболява.  Пожелавам много здраве на всички вас и любимият ни сериал да продължи по-дълго!

# 350
Когато съм луднала по един филм не мога да гледам друг, странно нали? Повтарям сериите многократно . Казвам си че е лудост , но друго не мога да гледам .Има ли друг романтичен филм който дават  ? Предварително Благодаря!

# 351
Ъъъъъ, ко? 😍

Знам, че някои ще искат да я видят от по-близо, за това ето я 😂😂

Ехх, как ни се иска на всички ей така да се награбят най-накрая, дреме ти СЕМ и който ще да е. Толкова пари имат да платят една глоба 🤬 даже за блсгото на феновете ще са дадени, скръндзи 😒

# 352
Момичета, стана 23 часа,а ребуса къде е ?!

# 353
Може продуцентите да се вдъхновят и наистина да ни изненадат с някоя по-страстна сцена. Revolving Hearts

Иначе май няма да има днес емотикони... петък.

Дано поне резюме да пуснат утре Hands Pray

# 354
  • Пришълец
Понеже не знам как да се обръщаме към теб - FBID1679618279013166, добре дошла в клуба Stuck Out Tongue Winking Eye Не се стряскай, диагнозата ни тукА е обща Stuck Out Tongue Winking Eye
Признавам, аз епизодите ги гледам само по веднъж, но за сметка на това пък във всеки от тях си имам минимум по един любим момент и добре ги има нарязани в Ютюб, често си ги припомням.
Нищо не мога да ти препоръчам за съжаление, това не ми е предпочитания жанр и почти нямам наблюдения. Всъщност не съм се замисляла има ли друга оцеляла романтична комедия освен Почукай на вратата ми, която снимат в момента.
От по-старите, чувала съм хубави отзиви за сериали с Демет Йоздемир - Ранобудна птичка и не знам още какви имаше...

Поздрав с едната ми любима песен от сериала

ПП ооо и студентките са се отбили - Надали, Белла, хубаво е, че сериалчето и темата ви действат разтоварващо Hug Hug

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 23:03 от Маргарита Н.

# 355
Кукличке е вчера гледах, че ги бяха питали и те казаха за днес...  каква Чума пък сега, тя е чак другия ден тая чума чуместа. Пак повтарям - ние за седмица не можем да ги разгадаем, те искат за един ден, баси, чумите са те 😒🤬

FBID1679618279013166 дай Боже каквито са цифрите на ника ти, да са и цифрите на рейтинга в събота 😂 Привет иначе 🥳

# 356
  • Кърджали
Ох бе, Nalbantova, караш ме да се смея, а децата спят до мен.

Днес попрехвърлих вампирския сериал (оказа се, че не понасям кръв). Имам само един въпрос... Къде да си намеря такъв вампир? . Започвам и Şeref meselesi, че го бях почнала, после  заради Bu şehir arkandan gelecek го замотах. Ред му е да го довърша. По навик погледнах как ще свърши, ще ми е интересно как ще се стигне до там. (не се учудвайте,  аз и книгите, които чета първо поглеждам как ще свършат
)

# 357
Къде е конкуренцията, къде сме ние .... 

Тя пък конкуренцията много невъздържана, моля по-семпло, да взимат пример от нас, почти не се виждаме Joy, а какъв фурор правим Heartpulse

Алекс, сънувай си на воля,  хубав сън за ползотворен ден Kissing Heart

# 358
  • In the light side of the Moon!

FBID1679618279013166 дай Боже каквито са цифрите на ника ти, да са и цифрите на рейтинга в събота 😂 Привет иначе 🥳
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
ох, умрях!!!!!!
дай Боже!!!!

# 359
  • Пришълец
Нинче, точно, ниЙ сме пример за подражание в това отношение. Почти нищо се не види, ама са огън главните герои, с няколко погледа и/или хващане за ръка, че и при спазване на дистанция го докарват внушението, че са лудо влюбени. Отделно и феновете им с развинтени фантазии, което не го виждат ще си го представят и готово Joy
Ама вярно сърничка налита като на прясна тревичка, онова видео зад кадър на целувката в края на първи епизод е достатъчно показателно Joy

Общи условия

Активация на акаунт