Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 973
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
И една съпоставка Simple Smile
От сериала / и в реала

.... той погледът не лъже ... Heart Cupid Heart
Ама те нас не могат да ни излъжат изобщо... Ашк ЙОК... Ама друг път... Ние да не сме от вчера, тук сме коя от коя с по-висок инспекторски ранг, не може нищо да се скрие от нас🤭🤭Така че...ASK VAR😍 Но нека сега да си го пазят в тайна, да не казват злите езици, че заради това е успеха на сериала... Плюс това Хандето наскоро приключи годежа й, няма как веднага да каже... АЗ ОБИЧАМ КЕРЕМ🤷‍♀️
Алекс, пристрастяването е голямо, няма как... тази химия между двамата няма как да те остави безразличен
   Керем наистина я гледа влюбено, но не виждам същия поглед в Ханде. За мен ако има ашк е само при Керем.

# 406
Сани, сега майката на Керем следи снахата, а бащата на Бамби - зетя Gift Heart
Все пак ще се сродят скоро ..  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 12:35 от mi_si

# 407
От сериала / и в реала

Ама те нас не могат да ни излъжат изобщо... Ашк ЙОК... Ама друг път... Ние да не сме от вчера, тук сме коя от коя с по-висок инспекторски ранг, не може нищо да се скрие от нас🤭🤭Така че...ASK VAR😍 Но нека сега да си го пазят в тайна, да не казват злите езици, че заради това е успеха на сериала... Плюс това Хандето наскоро приключи годежа й, няма как веднага да каже... АЗ ОБИЧАМ КЕРЕМ🤷♀
Алекс, пристрастяването е голямо, няма как... тази химия между двамата няма как да те остави безразличен
   Керем наистина я гледа влюбено, но не виждам същия поглед в Ханде. За мен ако има ашк е само при Керем.
Ханде по се прикрива,ама той милия яко е захапал въдицата и много,много не му пука.Определено тя е по-задържана ,но неможе да му устои...още малко ще я крият тази работа🔥

# 408
Най - споделяните гифчета в момента в Туитър Simple Smile

Smiley

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 12:56 от mi_si

# 409
Точно това клипче гледах вчера и много се смях, тук се беше поотпуснал Керем, явно защото със събеседника са добри приятели. Играта беше, че си задават въпроси един на друг и ако някой не иска да отговори засилва пътеката с 2,5. Загубилият трябва да закачи портрет на победителя на входа на дома си.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 13:01 от ally.yor

# 410
От сериала / и в реала

Ама те нас не могат да ни излъжат изобщо... Ашк ЙОК... Ама друг път... Ние да не сме от вчера, тук сме коя от коя с по-висок инспекторски ранг, не може нищо да се скрие от нас🤭🤭Така че...ASK VAR😍 Но нека сега да си го пазят в тайна, да не казват злите езици, че заради това е успеха на сериала... Плюс това Хандето наскоро приключи годежа й, няма как веднага да каже... АЗ ОБИЧАМ КЕРЕМ🤷♀
Ханде по се прикрива,ама той милия яко е захапал въдицата и много,много не му пука.Определено тя е по-задържана ,но неможе да му устои...още малко ще я крият тази работа🔥
Ханде трябва да се въздържа, тъй като онзи я изостави точно като почна сериала... И съм сигурна, че целувката в епизод 1 е била една от причините... Като гледах колко дълго време са репетирали тази целувка🤭... Така че,тя знае, че ще я нападнат всички, че веднага се е хванала с Керем... Затова се пази повече... Ама ние я разбираме, как се устоява на тази усмивка... на този поглед🤪

# 411
  • София
Привет момичета!  Приемате ли нови попълнения?
Чета ви от първия ден на старта на сериала. До този момент се въздържах да коментирам, но тази снимка на Катрина за влюбения поглед на Керем ме провокира да се включа.  

Според мен Керем в момента е активната страна.  То се вижда и с просто око. Сияе, когато е около Ханде. Аз отдавна следя кариерата на това красиво момиче и до този момент не съм виждала друг нейн екранен партньор толкова открито да я ухажва  
Той пърха около нея.  Песнички и пее и то не случайно подбрани. Особено тази, на Елвис Пресли, която и пее в колата. Текста е много показателен за чувствата му.

"Приличаш на ангел,
ходиш като ангел,
говориш като ангел...
Ти си дявол под прикритие...

https://www.youtube.com/watch?v=h5ulNHzhoYM&list=LL&index=1

И това той пее в нейно присъствие. Други няма  в колата. Даже я посочва с пръст. За да й покаже, че това се отнася за нея...  Ханде трябва съвсем да е задръстена, за да не разбира какво се случва  

Според мен и тя е влюбена, но е много по-обрана. Умее да се сдържа и да не показва толкова явно чувствата и емоциите си. Поне не публично. За насаме не знаем...  
Но според мен Ханде е избрала много правилна тактика. Не трябва толкова бързо да се предава. Нека малко да се бори за нея, а не веднага тя да му се хвърли на врата.
Слагам една снимка на това как Ханде гледа Керем. Нека да ги съпоставим. Кой е по-влюбеният ще разберем скоро...

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 13:39 от БлагаВест

# 412
Айде на преведения епизоооооддддд 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 и баш сега нямам време да го изгледам 😂😂

https://www.nu6i-bg-net.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%B0 … 6i_e4be04085.html

https://24box.bg/watch/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%B0%D0%B … Rn0xStt1Dlmr.html
Проверих го преди това да не в лъжа, не е 😂 Искахте нещо ново преди събота, ето ви го 😂🥳😂🥳😂😍

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 13:53 от Nalbantova

# 413

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 13:57 от sani1212

# 414

Превод на видеото:
Скрит текст:
Първо Оркун (събеседникът) представя Керем и обяснява правилата на играта. В първият рунд се питат въпроси един и друг и който не иска да отговори, усилва бързината на пътеката с 2,5. Накрая загубилият трябва да закачи портрет на победителя на входа на дома си. Оркун казва, че ако му дадат портрет на Керем това за него ще е награда.
О: Готов ли си? Ти си добре със спорта.
К: Уж
О: Не си зле, добре си си. Започваме с 3та скорост. Първото нещо, за което се сещам като чуя Керем Бюрсин е ,,Неживите" и едно твое изказване: ,,Винаги съм искал да бъда вампир, защото те са секси и безсмъртни. В същото време правят каквото си поискат и за да ядат шоколад не трябва да искат позволение от майките си." Страхотно изказване. Пъви въпрос: ,,Има ли актьор, за който си си казвал, че повече никога няма да играеш с него и ако да- кой е?"
К: С колко увеличавахме?
О: Направи го на 6.
К: С две и половина.
О: Преди видеото се пазарихме. Аз казвам 3, той 2,5. Наистина го увеличи с 2,5.
К: Твой ред е нали?
О: Айде на 5,5.
К: Колко печелиш от видеата в Ютуб?
О: Айдее... Достатъчно за мен си.
К: Например от едно видео колко печелиш?
О: *усилва пътеката* Бре, стана на 5,5. Не било зле. Следващото не е въпрос за ускоряване. Даваш ли си сметка, че не ми остви момиче? Всеки път щом си хвана гадже, тя се влюбва в Керем Бюрсин.
К: Боже, Боже.
О: Да. Случвало ли ти се е момиче да те отрже?
К: Да, разбира се.
О: Как бе? Коя ще откаже на такъв мъж.
К: Случвало се е просто.
О: Е ако е гледала ,,Sharktopus" може, да.
К: Срамота.
О: Педи 10, 8 години, 10 да кажем, абе и 20 да кажем, няма разлика. Наистина е зле. Има един филм ,,Sharktopus" с Керем. Минавам на въпроса за ускоряване.
К: Аз да питам ли?
О: Питай!
К: Правил ли си си кола маска?
О: Да, правил съм, даже преди една седмица, заедно си правихме с Керем. Ще покажа:
Запис:
О: Какво направи бе, половината татуировка замина. Боже, стига вече.
К: Виж колко хубаво.
О: Боже какъв е този крак: наполовина космат, наполовина обезкосмен.
-------
О: Де да беше шега. Чакай, ще покажа.
К: Не е ли много хубаво.
О: Много, бате. Я покажи и твоята част.
К: Не личи много, но е там.
О: Бате, наистина миналата седмица се обезкосмихме един друг. Тогава минаваме към 2ри рунд.
К: Какво ще правим?
О: Имаме вицове, казваме ги на другия, който се засмее увеличава скоростта на пътеката.
К: Добре, айде.
О: Защо Керем Бюрсин е приел да играе вампир?
К: Защо?
О: Защото е завършил колежа ,,Емерсон" (това не го схванах аз лично). Засмя сее, засмя се, броим го. Увеличавай.
К: Ти ли го написа. Добре измислено.
О: Айде направи го на 7. А, почна да бяга. Почна да се поти Керем. Стана 10 минути бягаме.
К: Аз бягам!
О: А да, вярно. Аз си вървя.
К: Добре, аз съм. Какво се казва на Керем Бюрсин, когато е изгорял от слънцето?
О: Какво?
К: Крем Сюрсин (означава ,,Да се намаже с крем", тук много се смях Grinning) Засмя сее, броим го.
О: Ама моите крака са дълги, аз мога и без да бягам.
К: Ти спортува ли днес?
О: Да, ти?
К: И аз. В 6:30.
О: Какъв спорт в 6:30? Защо? Защото си вампир! Засмя се.
К: Ако има втори сезон на ,,Неживите" би ли играл.
О: Бих.
К: Наистина?
О: Можеш ли да го уредиш? Наистина?
К: Ще видим. Ако има нов сезон.
О: Аз гангстер ли ще играя?
К: Вампир.
О: Вампир ли? Ти ме ухапи, аз да стана вампир.
К: Страхотно!
О: Аз съм. Коя е актрисата, която я вземат за роля, заради храната на сета?
К: Коя:
О: Сафра Кесеоулу. (предполагам заради Сафра-Софра.. и това не го схванах май. Айде на 10,5. Ох, трудно било. Питай бързо! Умряхме!
К: Айде. *Този въпрос не го разбрах, но пак нещо с нечие име има закачка.*
О: Това много трудно стана. Между другото, ние с Керем играхме заедно във филм. В ,,Добра игра"! От 2ри ноември по кината!
К: Задължително го гледайте!
О: Задължително! Как се получи според теб филма?
К: Добре, сякаш можеше и без теб, де.
О: Какво каза?
К: Много беше добър!
О: Не, нещо друго каза!
К: Не, ти беше супер.
О: Добре, питам: Кой е акторът, с когото си играл, който мирише най- зле? Имаш ли отговор? Заинтригувах се!
К: Флиртувал ли си с някоя звезда на лично съобщение?
О: Ох, виж отговоръ е да, но не мога да кажа коя е! Само ще кажа- ти много се изпоти. Колко калории си изгорил?
К: 86.
О: Пулсът ти?
К: 112.
О: Оха, ама той е свикнал, а аз не съм. Мога ли да получа инфаркт така.
К: Може би. Скоро правил ли си altina? (не знам какво означава, но според гугъл май е нещо свързано с чревни проблеми Grinning) Значи си.
О: Виж сега, може да съм имал стомашни проблеми. Аз отговорих, защо засилих. Питам: Точен адрес на  дома ти?
К: Добре, край. Спечели!
О: Спечелих ли? Стоп, спри. Никога не съм мислил, че ще победя Кеем в нещо, камо ли в спорта.
К: Много се изпотих. Ти?
О: Керем, загуби! Затова ти подарявам този шедьовър. Трябва да го закачиш на входа на дома си!
К: А ти какво ще кажеш за филма?
О: Добър филм. Накрая се оказа, че само за съм възприел филма насеризно. На галата аз бях със смокинг, те по тениски. Срамота!Първият ми филм, затова го взех насериозно, вие сте свикнали! ного хубав филм.
К: Да, Умут е трахотен професионалист. Запознахме се.
О: Така е.
К: Беше забавно. Надявам се, че се чувстваш добре.
О: Нарочно ли изгуби?
К: Не знам, това ще го разберем във второто видео.
О: Добре, благодаря ти, че дойде. В CV-то си ще пиша, че съм победил Керем Бюрсин. Едиствения успех в живота ми!
Ох, 10 минутно видео, 1 час стана го првеждам Grinning

# 415
  • София
Юхууу! Хайде на преведения епизод. 😅 Благодаря от сърце на преводачките, че така приятно ни изненадаха. 🤗 Бях се настроила, че най-рано в събота ще го имаме. Simple Smile Нападайте, момичета! Прегръщам ви, целувам ви. Wink Малко по-тиха съм днес, но имам бая неща за вършене. Чета ви, разбира се. Но нямам време да пиша. И все пак - вие добре сте казали всичко, което си мисля. Така че няма смисъл да ви повтарям. Усмихнат ден от мен и до по-късно! 😘

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 14:35 от Бърборанка с розови очила

# 416
  • Пришълец
Налбантова, благодарности и на теб, и на екипа преводачи. Flowers Bouquet Ще го погледна по-късно.

Следването в мрежите нищо не доказва, ама погледите, погледите си мисля, че не лъжат Whistling Понеже превъртам разни клипчета напоследък, прави ми впечатление, че Керем е гледал и СС по начина, по който гледа сега сърнето.
СС не я харесвам, заради това и не си позволявам да я обсъждам, но дълго се задържа с Керем, той е видял нещо в нея, любов е било.
Може и да грешим в предположенията си за тях двамата с Ханде, времето ще покаже, но явно и Мурат се е вкарвал като нас в някакви филми щом към днешна дата не са заедно Stuck Out Tongue Winking Eye

БлагаВест, приемаме разбира се. Радвам се, че отборът ни се разраства. Heart Eyes

# 417
Добре дошла БлагаВест💐🥰Имаме нужда от такива вести в момента..
И двамата се гледат едназначно (шъ тъ изям)... Колкото до Мурат, не е случайно, че прекрати годежа броени дни преди сватбата... И то след започването на сериала и нашумелия клип с репетицията на целувката... Ама времето ще покаже кой крив и кой прав...

# 418
Честно да ви кажа където съм гледала клипове Керем е доста обран в погледите си към Серенай. Да топли и влюбени са, но далеч от тези искри и блясък, които сега хвърля когато е около Ханде.
Искрено им пожелавам наистина да са се намерили и да съхранят чувствата.
Защото сега ги тресе една еуфория - извън времето и пространството, заради общото ежедневие на снимки. Привнасят между себе си и Еда и Серкан. Външният свят и битовизмите са далеч, защото нямат много свободно време.
Истински ще тестват себе си и отношенията си след като свърши сериала. Двамата го знаят това много добре. Не е случайно, че не са били в двойка с екранните си партньори от сериалите, в които са играли.
Който ги знае, да напише моля никовете от инстаграм на майката на Керем и бащата на Ханде.
А аз лично най-много обожавам клипчетата с кючюк Ханде - Мави. Невероятна сладурана.

ПП Сигурни ли сте, че изобщо е имало годеж с Мурат Далкълъч? Така или иначе с него веднъж са се разделяли преди време, сближават по времето на болестта на майката на Ханде . И аз съм чела коментари, че той се е възползвал от психическата й уязвимост в него момент, за да се "промъкне" отново в живота й. Но и не знам първия път защо са се разделили (логично ми се струва да е заради изневяра от негова страна).
Който е чел повече по темата, да сподели.

# 419
Привет момичета!  Приемате ли нови попълнения?
Чета ви от първия ден на старта на сериала. До този момент се въздържах да коментирам, но тази снимка на Катрина за влюбения поглед на Керем ме провокира да се включа.  

Според мен Керем в момента е активната страна.  То се вижда и с просто око. Сияе, когато е около Ханде. Аз отдавна следя кариерата на това красиво момиче и до този момент не съм виждала друг нейн екранен партньор толкова открито да я ухажва  
Той пърха около нея.  Песнички и пее и то не случайно подбрани. Особено тази, на Елвис Пресли, която и пее в колата. Текста е много показателен за чувствата му.

"Приличаш на ангел,
ходиш като ангел,
говориш като ангел...
Ти си дявол под прикритие...

https://www.youtube.com/watch?v=h5ulNHzhoYM&list=LL&index=1

И това той пее в нейно присъствие. Други няма  в колата. Даже я посочва с пръст. За да й покаже, че това се отнася за нея...  Ханде трябва съвсем да е задръстена, за да не разбира какво се случва  

Според мен и тя е влюбена, но е много по-обрана. Умее да се сдържа и да не показва толкова явно чувствата и емоциите си. Поне не публично. За насаме не знаем...  
Но според мен Ханде е избрала много правилна тактика. Не трябва толкова бързо да се предава. Нека малко да се бори за нея, а не веднага тя да му се хвърли на врата.
Слагам една снимка на това как Ханде гледа Керем. Нека да ги съпоставим. Кой е по-влюбеният ще разберем скоро...

Линде Hug добре дошла .Знаеш ,че не съм по комедийните летни сериали , но този ме зариби , защото е различен , не е преекспонирана комедия , не е и тежка драма , а тази химия Heart ! Много са сладки и хич не се харесват Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт