Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 997
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А ние защо решихме, че е неговото легло? Така де, сигурни ли сме или това са само предположения? Аз по тези снимки не мога да преценя дали е неговото легло или си е нейното. 🤔

# 556
Добре де, разследващи момичета, нека да я докара в дома си след припадъка, ама откъде се взе това червено каре в леглото, което й е по мярка. Леглото и диванът му са на различни етажи. Че тя ако е в дома му, той просто ще спи на прага й...Тц, друго ще е...

# 557
  • Кърджали
В промото имаше сцена как чете книга, предполага се Малкият принц. Приличаше на неговата къща, неговата спалня...Па и Серкан е това, все ще намери причина да я заведе в дома си... Иначе за какво ще спи на дивана..Вярно че в тази серия ще е в депресирано състояние, ама няма по - удобно място за депресии от собственото ти легло
И в спалнята си има диван. Нали я наблюдаваше как сладко спи на дивана. Преди пак да се скарат.Сега как ще е останал да спи в една стая с нея, Еда как се е съгласила..Не знам..ОЩе не знаем клаузите на договора. МОже да има и тук таме някоя в негова полза....

# 558
А ние защо решихме, че е неговото легло? Така де, сигурни ли сме или това са само предположения? Аз по тези снимки не мога да преценя дали е неговото легло или си е нейното. 🤔
Не знаем със сигурност дали е неговото легло, ама така гадаем
Ако е неговото легло се съмнявам, че ще остане да спи на дивана в спалнята... Може да е бил там в началото, но Еда като се е събудила да го е пратила да спи на дивана в хола...

# 559
Диванът в спалнята е кожен и кафяв, момичета.

# 560
Аз минавам само да попитам, ако Еда е у Серкан след припадъка, кой и е облякъл пижамата?

# 561
Диванът където спи Серканчо е в хола, това ясно... А пък пижамата може Еда сама да си я е облякла като се е събудила... Най-вероятно Серкан й е казал, че е късно да се прибира вече и че ако се прибере сега, ще притесни леля си или нещо такова... И затова Еда остава в дома му и си облича пижамата като си ляга да спи🤦‍♀️Божеее, ако имат нужда от заместник сценарист може да се включа🤣

# 562
То ние не сме за заместник-сценаристи, а за наместник-сценаристи. Всичко наместваме само и само ГГ да са един до друг. В припадък или буен гняв, крещящи или шептящи - важното е да са заедно...

# 563
https://photos.app.goo.gl/GS9RmtVquV7HHjMG9
К: Помощник сценаристи, може, аммааааа, ако ще ни събирате скоро с Еда, че Айше ханъм чок, чок се бави ... F#ck

# 564

Оффф оффф офффф... тези очи😍

# 565
Минавам набързо да кажа,че чакам с нетърпение утрешния епизод и се връщам назад да Ви изчета,че сте писали многоооо.

Хайде,дано ги съберат вече HeartHeart

# 566
  • Бургас
Момичета, прочетох всички скрити текстове и ми стана едно топло на душата....... Simple Smile
В тази обстановка, да намериш непознати, само виртуални съмишленички, с които да споделиш толкова съкровени неща............това е наистина уникално. Този сериал, споделяйки наблюденията и тълкуванията си, ни кара да извадим от душата си толкова хубави качества, прави ни по-добри, стараем се, чрез Еда, Серкан и Сссссс, да разберем себе си...... Оправдавайки или не героите, да прозрем собствените си постъпки и да ги видим от различен ъгъл/отстрани/. Уникалноооо!!!!!!!!

Скрит текст:
Понякога, не споделяйки с близките си, не позволявайки им да се интересуват от нас, че Не Сме толкова важни, ние се отдалечаваме от тях. А, понякога стигаме до там, че не се познаваме и си ставаме чужди! А, после вече нищо не е същото...........

Мисля си, че когато Серкан си сваля пръстена/май в цветарницата/, Еда проумява колко е сериозен и се амбицира да му покаже, че е ядосана, но го обича и няма да позволи да се разделят. Ще му покаже и ще го научи как се обича въпреки всичко..... Пък и нейната "блага дума" видяхме, че много врати отваря. Simple Smile
Ако иска ефектът да е по-голям, Айдан ще остави друга да отиде на вечеря с г-н Болат. А, Болат старши, очаквам, че той ще се оправдае, че виновникът си е понесъл наказанието.....

# 567

Мисля си, че когато Серкан си сваля пръстена/май в цветарницата/, Еда проумява колко е сериозен и се амбицира да му покаже, че е ядосана, но го обича и няма да позволи да се разделят. Ще му покаже и ще го научи как се обича въпреки всичко..... Пък и нейната "блага дума" видяхме, че много врати.
Ако иска ефектът да е по-голям, Айдан ще остави друга да отиде на вечеря с г-н Болат. А, Болат старши, очаквам, че той ще се оправдае, че виновникът си е понесъл наказанието.....

При такъв развой съвсем сигурно е, че Серкан ще остане гладен...във всякакъв смисъл Stuck Out Tongue Winking Eye

# 568
Бърборабке кажи на Керем да не се прави на ощипана мома, а Ханде каза, че той го е разпечатвал у тях, защото на нея хартията и мастилото на принтера са й свършили 😊 Много ясно е написано в т. 2 от договора какво може да прави относно целуването. Ханде също не е доволна от повечето точки, но Айше била малко гадно настроена към Серкан и искала да му го върне за тогава, когато е казал на Еда, че не е негов тип ( на плажа, след годежа на "🤬🐔" ако не се лъжела).
Ние с теб сега ще сме като посредници, но карай. Важно е младите да се обичат.

Защо Еда да е у Серкан? Чисто пак могат да си ни пускат онези техни паралели, тя да лежи и да си мечтае, че той е легнал на другата възглавница, а той да лежи на дивана, защото тя е лежала там след като я е закарал у тях като припадна...

# 569
Консервативната преса на Турция днес пак е  роптала против тоалета на  Бамби Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт