Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 30 049
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Кукличке , много харесвам твоите анализи на емотиконите. Как успяваш с точност всеки път да ги напишеш емотикона по емотикона , не знам!
Алекс и ти не изоставаш с твоите гадателски способности. Надявах се, че не е показано как ще свърши серията, но уви. То си има хас да не покажат края! Дано 21 епизод е пълен с изненади и смях! Heart
И дано има фраг за 21 епизод ..

# 571
Консервативната преса на Турция днес пак е  роптала против тоалета на  Бамби Gift Heart

Ти сериозно ли?!?!?! Това вече не е нормално... Да показвам ли в другите сериали как се обличат... Аман бе... то бива да им плащат на тея да пишат глупости, ама това е прекалено вече

# 572
  • Кърджали
Кажете си онази любима думичка на Керем и ги зарежете тези писания.

# 573
  • Плевен / София
Благодаря за коментарите в спойлерите.Мога да кажа само едно...
Борете се за това, в което вярвате. Приемете това, което не можете да промените. И избягвайте това, от което Ви боли.

# 574
F#ck 🤘🤘🤘🤘🤘  🤭

# 575
Нашите са на трето място според SOMERA за "най-популярни двойки на седмицата"

Simple Smile

# 576
  • София
Консервативната преса на Турция може да ходи на ..., да си го завре ... и всички други обидни думички, които се сещате. Аз съм изумена! Като човек, който не ругае, сега ругах 5 минути без спирка, на няколко езика и без да повторя нито една псувня (учудих се на себе си колко знам). Смятайте! Joy Завист и злоба ли е, какво е, не знам. Но няма да им обръщаме внимание. Пълна карантина слагам и на тях. Еда е прекрасна - неслучайно Серкан я гледа така (загубил ума и дума), Айдан и Енгин пък я гледат с абсолютна възхита. Пу-пу, да не са й уроки на Ханде! Heart

Налбантова, имам отговор за теб, ама малко по-късно ще го постна. Grinning

# 577
Ей така ги искат феновете

Всичко друго е от злоба към сериалчето ни и успеха на Керем и Ханде,прекрасни са ❤❤❤

# 578
Специално за ....... Sunglasses

Wink

# 579
Ей така ги искат феновете

Всичко друго е от злоба към сериалчето ни и успеха на Керем и Ханде,прекрасни са ❤❤❤
https://www.instagram.com/p/CIGOH_ypt8i/?igshid=frs15mv7mz0d
😂😂😂😂😂

# 580
  • Пришълец
Заради книгата, която чете Еда по пътя на логиката стигаме до извода, че е у Серкан. Не, че е невъзможно да има същата ама чисто хипотетично.... Превзела е разума, сърцето, легълцето му и све. Ще го остави да се пържи на бавен огън. Съгласно допълнителното споразумение към договора с който ни запозна Налбантова, той е задължен да отвръща на целувките, но не и да напада пръв. Да гледа без да пипа - с цел по-голяма безопасност ръцете да не ги вади от джобовете докато не получи нужното разрешение... Да си намира повод да я води в дома си, когато припадне или заспи права, когато имат работа за вършене, но нямат намерение да я довършат и си губят времето в сладки приказки, да бди над съня ѝ до второ нареждане... Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

Надали, естествено, че ми направихте впечатление. Ама вие сте се запознали ли? Покрай сериала сте завързали приятелство, радвам се.

# 581
Rolling EyesЗдравейте!
Чета ви, но нямам никакво време за писане Close
Благодаря за настроението в темата, анализите и т.н. и за новата тема!

Така, относно комшийския СЕМ и разни писания ....Омммм....
Rolling EyesRolling Eyes
Скрит текст:

Ама и дизайнерите на сериала се оляха, вярно че Ханде има метър и нещо крак, ама цял сериал само това гледаме. Не знам Керем как издържа, защото достопочтенните господа от СЕМ не могата, както и разните журналисти, които защирават моралните устои на една прослойка от съседите. Къде ли им висва мандибулата когато гледат Ханде по гол баджак или стегнатия и корем и пъп .... И си викат " машала , чок гюзел, ама само за нас богоизбраните ". Има и друго, времето захладня, може би пък хората от чисто гледна човешка точка мислят за здравето на г-ца Ерчел. Ами ако простине, заболи я кръст и все пак се очаква и един ден дете да си има...Ей такива мисли ми се въртят в главата. Не, че и на Керем баклавата много презинтират, иначе отново разварат и грешни помисли в главите на госпожите. Не може така, каза Сем комшийски, и някой журналя които им пригласят. Псевдоморалисти на фона на всичко, което се случва .... И още нещо, от няколкото ми посещения на Истанбул в различни сезони, чак толкова необлечени дами не съм виждала. Мома по къси панталони, сакън ... Или с нещо като роклетата на Еда, чудо невиждано. Ай ши им се невиди...
Сцената със спалнята и дивана, ами ако Серкан е облякъл пижамата на безпаметната Еда? Не че има нещо ново за него, нали всичко му е познато, но и в това може да се види неморална конспирация....
Иначе, си чакам новия епизод утре вечер, какъвто и да е.

# 582

🤘🤘🤘 F#ck 🤘🤘🤘

# 583
Thebursin,  по добра презинтация на баклава по рецепта на Керем няма ли? На последната снимка остава в сянка Нещо не ми се получават слагането на снимките, проблема е в моята техника де.

# 584
Thebursin,  по добра презинтация на баклава по рецепта на Керем няма ли? На последната снимка остава в сянка Нещо не ми се получават слагането на снимките, проблема е в моята техника де.
Сега я подготвям, малко по-късно ще я кача🤭🤭🤭

Общи условия

Активация на акаунт