Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 994
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Славена, аз се чудя дали да не ходя с едно одеало да тичам зад нея, за да я завивам. Като й сложиха дългите панталони, взеха че й вдигнаха блузата и пъпа да й се вижда. На Керем баклавата рядко се мярка в сериала май.
Иначе жутналистите са големи будали. Ханде може да накара толкова хора из  целия свят да говорят за един Турски сериал, вместо да гледат на това като на ПЛЮС, те плюят. Аз съм убедена, че преди да я оплюят са изплакнали окото, да не казвам и какво още и чак тогава с мазни ръце пишат каквото пишат там. Само дано Ханде не вземе да им се връзва, че щом у тях си ходи с шушони, то навън ще е със скафандър 👩‍🚀

Марги закопа ме с това да заспи права, честно 😂😂😂😂😂 ама договора имаше още точки, но аз в бързината само тези записах. Тя довечера след снимките ще идва към нас на по вино и да обсъдим утрешния епизод. Ще питам дали ще има писмо, но няма да задам много въпроси, за да не реши, че само я използвам 😂😂

# 586
  • София
Налбантова и другите момичета, поговорих си пак с Керем, прочел бил договора, ама решил да се прави на ударен за точка 2, че нещо не му допада това “нямаш право да ме целуваш”, та пита:

Щото той можел да целува и по бузата, по врата, по баджака... нале?! 😅

# 587
Не видях да е преведен спойлъра но виждам че има на английски (не гарантирам, че превод от турски, на английски, на български... е 100% ок, ама ми се стори интересно):
- Какво се случва в 20 епизод?
- Може би трябва да започнем отначало. Да кажем за Еда и Серкан?
- Серкан ще дойде
- Но преди договорът Серкан прави нещо...
- И тогава, част от епизода, ние, четирите момичета, отиваме на плажа, тя взема решение там, решеение да... тя говори за решението си докато се връща.
- Разбирам, огънят гори вглавите на четириите.
- Това не е важно...
- После вие ставате модели. Носите модерни рокли... Финалът?
- А не казвай. Финалът е добър, нали?
- Какво става на финалът, Еда вижда Серкан на подиума и тръгва към него и тогава....
- Тя поглежда към лицето му.... нещо такова....
- Ще се видим в събота по Фокс.
- В 8 ч.

Това с финала - Серкан е на подиума... Еда тръгва гъм него... Поглежда лицето му... - навява спомени от 1 епизод с целувката. Но се съмнявам да го повторят. Т.е. няма да има целувка според мен.
Надявам се тези препинателни знаци !? накрая от емотиконите - да не означават само, че обавяват край на връзката си.... не искам публично да кажат, че са разделени... Broken Heart

# 588
Налбантова и другите момичета, поговорих си пак с Керем, прочел бил договора, ама решил да се прави на ударен за точка 2, че нещо не му допада това “нямаш право да ме целуваш”, та пита:

Не се брои за целувка, да си целува колкото душа му иска🤭🤭🤭

# 589
  • София
Ама хубавец ни е, пу-пу! Heart Eyes

п. п. Ако Еда не иска да го целува, аз съм навита. Ще се жертвам, от мен да мине. Joy

# 590
  • Кърджали
Бърборанке, я не пипай. Аз съм казала, ако Еда не го ще, да го пращат при мен. После може да ти го изпратя, все пак такава красота не бива да се крие.
Това със спойлерите дето не са спойлери не ми се занимаваш да го превеждам щото и нищо ново не казваха...

# 591
Среднощни размисли - "Някъде там е моята звезда. Подари ми я, когато всичко бе по-различно. Подари ми я с цялата си любов, която носиш и с топлината, която усетих с прегръдката ти. Тази нощ, отново сълзите ми намериха своя път. Защо не ми каза? Необходимо ли бе да мълчиш, за да ме предпазиш от болката за грешка, допусната не от теб. Обичам те и няма да продължа без теб, но стената, която издигна погуби и двама ни. Няма да си тръгна и да се откажа. Нощите ми са все по-безкрайно дълги, а самотата превзе и двама ни. Да, и двама ни. Зная, че е така, но мен толкова много ме боли? Зная, че и теб, но вярвам в нас" /от мен набързо, в очакване на утре/                                      

# 592
Скрит текст:

Ето малко баклавички за лека нощ🤭🤭🤭

# 593
Консервативната преса на Турция днес пак е  роптала против тоалета на  Бамби Gift Heart

ЛИЦЕМЕРНИ ПРОСТАЦИ Rage

# 594
Thebursin, ммм хубава баклава, само едни червени украси я загрозяват 😜
Иначе истинска баклава хич не обичам, но тази бива... Но пуста онлайн диета, око пълно, уста празна, фантазия богата 😁
Налбантова, права си. Бая ще се намръзне Ханде с тези г***овейки както казват по моя край. Пък и както е само рагу, трябва Керем да я постопля често често...
Досто ми се струва, че мръзнат актьорите по време на снимки. Като гледам екипа с якета и шапки, а героите по леки облекла, не знам до колко отопляеват на сета... Рискове на професията.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 21:13 от Slawena

# 595
  • София
Добър вечер, момичета! Flowers Hibiscus

Благодаря на всяка от вас, която е имала търпението да прочете среднощните ми размисли!

Краят на всяка календарна година винаги е много натоварена и напрегната при мен, така че не разполагам с много време! Минавам само да ви успокоя, че не сме видели финала на епизода в трейлърите, поне според тази информация от MF YAPIM:

Надявам се информацията да е достоверна, за да не ви подведа!
Хубава петъчна вечер и един прекрасен съботен ден в очакване на нашия сериал!

# 596
  • София
Момичета, да ви споделя нещо встрани от темите, които коментираме най-разпалено. Въздържах се досега, ама... Много ме дразни Биге от известно време. Страшно много я харесвам по принцип - и като актриса, и като жената до Арас. Но ви споделих наскоро нещо, което ми прави впечатление от известно време. До преди месец беше толкова активна по отношение на сериала - то не бяха сторита, постове, снимки, коментари и т.н. Разбирам, че има и друг проект, но в случая нашият се снима в реално време, а онзи е заснет вече и просто сега се излъчва. Излъчват се едновременно реално, само че тя промотира само другия. Не знам на какво се дължи това и не ме интересува. Не мога да я оправдая. Ако просто не беше активна в социалните мрежи, това е друго нещо. Всеки си има право на лично пространство и т.н. Но в случая тя не спира да поства неща, свързани с другия сериал, а за нашия - нищо. И това доста се набива на очи. Ако не й харесва ролята, не е сериозно така да го демонстрира. Пък и съгласявайки се да я играе, си поема последствията. Щях да разбера, ако в другия сериал беше с по-главна роля, но не е. Не знам, струва ми се тенденциозно и непрофесионално. Това е също толкова нейн проект, колкото и другият. Освен това тук са доста зависими от рейтинга, докато другият сериал се излъчва по Нетфликс. Тоест в нашия случай никоя реклама не е излишна. Аз съм отборен играч, в моята работа съм нещо като “капитана на отбора” и подобни изпълнения не ми допадат. Исках да си го споделя. Блгодаря ви за вниманието! Simple Smile

# 597
  • Кърджали
Я, сега случайно в профила на Неслихан открих какво със държа точка по точка договора между Серкан и Еда (първият де, вече изтекал). Досега не бях го виждала

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 21:32 от Aлекcандрa

# 598
Значи Ханде каза на твоето налЕ-->надалЕ 😂😂
Също така каза, че Серкан може да целува само ей това 😂😂

Телефона ми почна да пише глупости самичък, решава кои букви, какво що, един час си играх да надписвам тая диня и накрая - ку*ец 🤬

Това са думи на Еда, според мен 😒

😂😂😂😂😂😂😂😂 Бооже, Боже

# 599
Аз следя само Керем и Ханде в инстаграм, нямах идея досега, че Биге си промотира другия сериал, който е по Нетфликс... Не й прави чест... Ама хич... И понеже имах глупостта да го пусна този сериал миналата седмица, още на 1 епизод, 10 мин, имах желание да се гръмна, че съм започнала да го гледам... Единственото хубаво нещо беше, че е снимано и в жилището, което Серкан обитава... И това беше..  Даже не знаех, че Биге участва, защото май се появява по-нататък... Добре че тук казахте, че участва... та превъртях малко напред и я видях... Под всякаква критика е... Друго не знам.. И както Бърборанка каза, този сериал вече е сниман и всички 8 епизода са качени в Нетфликс... Докато Почукай на вратата ми се снима още, седмица за седмица... И това че се отделя от екипа и не поства нищо свързано със сериала, показва неуважение към всички останали... Въпреки че ми се стори че някъде в инстаграм я мернах днес, но то беше просто в клип на някой от другите участници в сериала... Ама както и да е... Дали продуцентите няма да се засегнат от това й държание и случайно Селин да бъде изпратена при родителите си в чужбина... 🤔

Общи условия

Активация на акаунт