Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 50/

• 29 948
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Кърджали
И според мен са думи на Еда "Не трябва ли любов да е без да наранява и разпилява. Не може ли любовта  да не причинява болка."

За довоговора. Според вас колко от точките успяха да спазят?
1.Страните
1.1 Серкан Болат (Серкан)
1.2. Еда Йълдъз ( Еда)
Бля бля бля...
Условията
1 Два месеца ще се държат като годеници
2.Няма да говорят с никого за личният си живот.
3.Без позволението на Серкан, Еда няма да се опитва да се сближава с него
4.Без позволението на Еда, Серкан не може да я докосва.
5.Когато Серкан пожелае, Еда  трябва да е него. При събития в града или извън града, трябва да го придружава.
6. Серкан няма да наранява  Еда.
7.Серкан ще се държи мило със семейството на Еда и с нейните приятели
8.Когато някой поиска от другия да направи нещо, няма да бъдем питан "Защо"
9.Страните няма да излизат на вечери и срещи с лица от другия пол през това време.
10.Серкан ще трябва да отиде с Еда навсякъде където тя поиска
11.Еда ще трябва да тренира редовно
12.Серкан ще купува шоколад на Еда винаги когато тя поиска
13 Веднъж седмично Еда ще присъства на среща (вечеря/обяд) със семейството на Серкан
14.Серкан ще трябва да яде всички тестени неща, приготвени от лелята на Еда.
15. Стените ще правят редовни профилактични прегледи
16.Веднъж месечно, само защото Еда е поискала, Серкан ще трябва да направи нещо лудо. Какво ще е решава Еда
17.Еда ще трябва да обогати знанията си по темата астрономия
18.Серкан ще трябва да обогати знанията си по тема цветя
19.Страните няма да се гледат в очите без причина
19.Страните няма да се влюбват един в друг.

[

ЗА биге не искам да коментирам. Като се е хванала на хорото, трябва да знае че трябва да си го играе. Или да каже - не искам, напускам и толкова.
Днес например в един стар лайф между Керем и Нилпери, тя казва че Керем изобщо не бил доволен като е участвал в Bu şehir... Това било един от проектите за които съжалява. Керем за мълча с усмивка, което мк направи впечатление. Каквото и да го кара да зюсъжалява, че е участвал там, не си позволява д акаже и една лоша дума...

# 601
  • In the light side of the Moon!
Здравейте 😘

След като финала не ни е показан във фраговете, тогава се надявам да видим как Серкан лепва Еда на стената, щот вече не издържа с разни договори и условия 😂😂😂
Или пък просто връща жеста на Еда от края на 1-ви епизод 😉😘

Крайно време е според мен. Доста ни измориха от чакане!

Биге не ми е кой знае, каква актриса. Пак голяма роля са й дали в сериала! 😈

# 602
MagiTeo установихме, че финала е показан във фраг 2, когато Еда пита Серкан знае ли се вече кой е спечелил вечерята с него🤭 Ама ако секунда след това Серкан я награби и я поцелува, въпреки договора и въпреки всичко друго, хич няма да се разсърдя....
Алекс, най-важното е че последната клауза от договора хич не е изпълнена.... Бих казала, че и двамата се влюбиха един в друг почти веднага след това, просто не искаха да си го признаят...

# 603
Eто една усмихната Биге от сета днес, на който му липсва, от 21 епизод.

Иначе не се ли брои за промоция лайфа, който правиха с Керем и Ханде?

https://www.youtube.com/watch?v=JJVyqwZwhZU - снимките от предния епизод от апартамента на Серкан.
И аз не следя Биге - ама излизат снимки с нея. Но факт е, че Анил, Сарп, Аликан, Башак и Неслихан явно имат повече време между снимките и по-често качват клипчета и снимки. А и им е готино да си комуникират с феновете. Не всеки му се занимава.

Аз искам да ви питам за Мелиса? За нея ли са слуховете, че е с Керем?
Цяла кампания е направила - Харесвам това американско момче, американско момче Musical Note
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1332409552256557056
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1332026388510076932
очаквам да има още клипчета Notes
https://www.youtube.com/watch?v=Ic5vxw3eijY

това е от текста на песента:
Скрит текст:
Заведи ме на пътуване, бих искала да отида някой ден
Заведи ме в Ню Йорк, бих искала да видя Ел Ей
Наистина искам да дойда с теб
Ще бъдеш моето американско момче....
...Ще бъдеш ли мой?
Ще бъдеш моята любов, любов моя?
Ще бъдеш ли мой?
Можеш ли да бъдеш моята любов, любов моя? (Ооо)
Би ли бил моето американско момче? Американско момче...

И това е от текста на песента:
Who killin' them in the UK?
Everybody gonna say, "You, K"
Reluctantly, 'cause most of this press don't fuck with me
Revolving Hearts

* дали и ние да не научим танца и да снимаме клипчета, може някоя от нас да заведе Ел Ей?  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 23:28 от kukli4ka456

# 604
MagiTeo установихме, че финала е показан във фраг 2, когато Еда пита Серкан знае ли се вече кой е спечелил вечерята с него🤭 Ама ако секунда след това Серкан я награби и я поцелува, въпреки договора и въпреки всичко друго, хич няма да се разсърдя....
Алекс, най-важното е че последната клауза от договора хич не е изпълнена.... Бих казала, че и двамата се влюбиха един в друг почти веднага след това, просто не искаха да си го признаят...

в пост №595 на предната стр, nrgmama ни показа туит от продуцентите, че не сме видяли финалната сцена във враговете.

# 605
  • Кърджали
Може да не сме видели последните 5 секунди  от финалната сцена. Пак се брои, че не сме видели финала във фрагмана.
Иначе ще се радвам ако изобщо не са ни показали нищо от финала... Да видим, не остана много

# 606

1.Страните
1.2. Еда Йълдъз ( Еда)
Бля бля бля...
Условията
1 Два месеца ще се държат като годеници
2.Няма да говорят с никого за личният си живот.
3.Без позволението на Серкан, Еда няма да се опитва да се сближава с него
4.Без позволението на Еда, Серкан не може да я докосва.
5.Когато Серкан пожелае, Еда  трябва да е него. При събития в града или извън града, трябва да го придружава.
6. Серкан няма да наранява  Еда.
7.Серкан ще се държи мило със семейството на Еда и с нейните приятели
8.Когато някой поиска от другия да направи нещо, няма да бъдем питан "Защо"
9.Страните няма да излизат на вечери и срещи с лица от другия пол през това време.
10.Серкан ще трябва да отиде с Еда навсякъде където тя поиска
11.Еда ще трябва да тренира редовно
12.Серкан ще купува шоколад на Еда винаги когато тя поиска
13 Веднъж седмично Еда ще присъства на среща (вечеря/обяд) със семейството на Серкан
14.Серкан ще трябва да яде всички тестени неща, приготвени от лелята на Еда.
15. Стените ще правят редовни профилактични прегледи
16.Веднъж месечно, само защото Еда е поискала, Серкан ще трябва да направи нещо лудо. Какво ще е решава Еда
17.Еда ще трябва да обогати знанията си по темата астрономия
18.Серкан ще трябва да обогати знанията си по тема цветя
19.Страните няма да се гледат в очите без причина
19.Страните няма да се влюбват един в друг.

[

подчертаното според мен, усяха да спазят 😉

# 607

1.Страните
1.2. Еда Йълдъз ( Еда)
Бля бля бля...
Условията
1 Два месеца ще се държат като годеници - Не го спазиха. Изкараха по-малко, заради това, че Селин изтегли сватбата по-рано, и техния договор приключи малко по-рано
2.Няма да говорят с никого за личният си живот. не го спазиха Джерен и Енгин разбраха
3.Без позволението на Серкан, Еда няма да се опитва да се сближава с него Не им се получи, Еда се сближи с него без позволението му, той просто се предаде, дърпаше се, ама не можеше да й устои на погледа и усмивката
4.Без позволението на Еда, Серкан не може да я докосва. по едно време, може би в 5 епизод забравиха за това, то звезди, водопади, спаси я от журналистите
5.Когато Серкан пожелае, Еда  трябва да е него. При събития в града или извън града, трябва да го придружава. това май го спазиха, Еда беше навсякъде с него
6. Серкан няма да наранява  Еда. не го спазиха, още след годежа и се развика
7.Серкан ще се държи мило със семейството на Еда и с нейните приятели това не знам, беше любезен, в началото, после май стана мил
8.Когато някой поиска от другия да направи нещо, няма да бъдем питан "Защо" това не го спазиха
9.Страните няма да излизат на вечери и срещи с лица от другия пол през това време. това не го спазиха Серкан излезе със Селин, уговорена среща от Еда
10.Серкан ще трябва да отиде с Еда навсякъде където тя поиска да отиде на пазар, плува в море, водопад...
11.Еда ще трябва да тренира редовно това плуване от време на време не знам дали се брои
12.Серкан ще купува шоколад на Еда винаги когато тя поиска това не го знаем, ама да кажем е купувал
13 Веднъж седмично Еда ще присъства на среща (вечеря/обяд) със семейството на Серкан нон стоп се виждаше с Айдан
14.Серкан ще трябва да яде всички тестени неща, приготвени от лелята на Еда. това може и частично да е станало - Ферит нали каза, че Серкан си е нарушил диетата
15. Стените ще правят редовни профилактични прегледи това може би са го спазили, Серкан е педантичен
16.Веднъж месечно, само защото Еда е поискала, Серкан ще трябва да направи нещо лудо. Какво ще е решава Еда не знам кое е лудо - ама да кажем може би са го спазили - първо в Анталия, и после може би като я догони с колата да я спре "лудо влюбен"
17.Еда ще трябва да обогати знанията си по темата астрономия Да, и звезда има и координатите й знае и съседните звезди познава
18.Серкан ще трябва да обогати знанията си по тема цветя Да, Еда му разказа за цветята в сиропиталището, Айфер за терариума
19.Страните няма да се гледат в очите без причина не, не им се получи
19.Страните няма да се влюбват един в друг. не, не им се получи

# 608
  • София
Понеже аз заговорих за Биге, пояснявам - има разлика от преди месец и сега. До преди месец тя постоянно си качваше сторита от сета, подобно на Анъл, Сарп и останалите. Беше с тях, шегуваха се, те я тагваха в техните сторита и така. Освен това споделяше всичко за сериала - трейлърите и всички публикации на продуцентите. Всичко го ришерваше на стори. Винаги преди епизод пишеше “гледайте утре” или “гледайте довечера”. Качваше си снимки (има една с Ханде, с булчинските рокли, има още няколко само на “Селин”). Сега прави същото - но с другия си сериал. А за нашия - нищо. Направи ми впечатление, защото я следя. И преди й се кефих как няма нищо общо с героинята си. Дори визуално. Тя има съвсем друг стил на обличане. И изведнъж изчезна. Продължава вече месец това “мълчание”. Дори за смяната на деня думичка не писа. Този лайф на Керем не се брои, защото Керем го стартира, тя просто беше там. Но и не забелязах особен интерес от нейна страна да участва в лайфа. Не знам, странно ми е. Наистина се усеща промяната.

# 609
Ами възможно е ролята й да попривършва и това да е причината. Или ако са наясно, че ще има 25 серии, да е загубила ентусизма си...

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 23:51 от Katya_I

# 610
Може и някои фенове да са жестоки, заради ролята и на Селин - и да са обиждали актрисата, някой беше цитирал коментари на фенове.   Вероятно е да иска да избегне това.
Според мен пък добре си игра ролята на Селин - е последния епизод малко нервна, но може да е от ролята... За другия проект на Биге, тя забрадена ли играе?  Погледнах и рекламите, (нямам Нетфликс)

А от другите актьори, мислите ли, че всички сами си администрират акаутите в социалните мрежи - във всички социални мрежи?

# 611
Ееее, може ли да сте толкова прекрасни HugYellow Heart
Цял ден ви наблюдавам Wink
Един страхотен епизод ни очаква, но не знам, как ще преглътна свалянето на Серконовата халка, той с нея показваше на света, че принадлежи някому, на една жена, на една любов, на една звезда.
Това ще е момента в който сигурно ще плача със Серкан.
Много ще е добре, ако той напише писмо до Еда и разкрие страховете си, чувствата си, поднесе извинение за недоверието си и скриване на истината.
nrgmama, страхотен анализ за страха и чувството което предизвиква у Серкан.

От личен опит, смятам, че страхът е вследствие на преживяно.
Серкан е уверен, способен, прям, честен, прозорлив, убедителен, знаещ, можещ. Всички тези качества го характеризират, като  човек, който е здраво стъпил на земята и умело контролиращ живота си, като един преуспял бизнесмен и световно известен архитект. Той е сигурен в тези си качества, изпипва всеки детайл и не се страхува от провал, но ако се случи, ще поеме отговорност.
Като дете е имал обичащо и искащо го семейство, любещ брат, дом, приятели и изведнъж живота се променя....
След много години на превъзмогване на случилото му се и логично подреден един живот се случва чудо. Искат го, обичат го, приемат го, разбират го, докосва се до истинската му същност, както нягога, когато е бил дете. И... той се влюбва, започва да обича, привързва се, доверява се, иии..... неканен страхът се промъква в неговите мисли. Страхът от това, че живота ще му поднесе нов удар. Затова постоянно се питаше, кога на Еда ще му омръзне. Страхът, че отново ще бъде изоставен  му попречи да повярва, че Еда с нейната добрината би постъпила по различен начин.
Та стигам пак до това, че страхът е вследствие на преживяно Blush
Скрит текст:

Първо да кажа, че до ден днешен още се изчервявам, но това го намирам за приятно, хората виждат истината.
До пубертета бях една сладка бухтичка,трябваха ми доста години да разбера, че съм се превърнала в 1/3 от бухтичката и да започна да се одобрявам, еее не всичко разбира се, защото ще стане много сладникаво:stuck_out_tongue_winking_eye:  Но най-големият ми страх е от болести.
Молете се да не сте около мен, ако ви излезне например пъпка, но не гнойна на носа, а уплатнена, зачервена,
капсулирана пъпка. По сто пъти на ден ще я наблюдавам, туширам с разни неща, се я опитвам на консистенция, ще гледам размер, вид, форма, през ноща ще ви осветя с фенер, за да ѝ хвърля още един поглед Flushed Абе, ще подскачам около вас и от един никакъв си фурункул в моята глава ще стигнем много надалеч в поставената диагноза и лечението Joy

Когато летя със самолет никога, не се страхувам как ще мине самият полет, а ако се случи нещо по време на полета свързано със здравето. Дали ще ми стигне въздуха,ако е много задушно, но аз съм се приготвила, вадя ветрило и започвам да си вея, така вея, че може да си счупя китката, пускам, спирам вентилацията, спирам да вея, мисля си човекът до мен ще получи синузит, след малко си казвам, е пък какво толкова един синузит, няма да стане хроничен от веднъж, по-добре от колкото колапс на белия дроб и така в мисли и веене полетът минал.
Та всеки луд с лудостта си Stuck Out Tongue Winking Eye
Все повече овладявам тази лудост, този страх и...., когато една жена ми поиска за малко ветрилото, си помислех, край счупи го, ноооо  тя започна да си вее, добре, че имах резервно Joy и се успокоих, че не съм единствената луда,но си казах, дано само не получа синузит Joy
Но пък може да сте сигурни, че ще прекарам цяла нощ около вас ако сте болни и ще ви обгрижвам и наблюдавам, еее ще ви осветя на няколко пъти с фенер Misc Flashlight, но това е с цел следене на състоянието.

Така, че разбирам много добре Серкан, но не  го оправдавам.

Относно Биге, аз също много я харесвам като Биге, не я следя, но това което Бърборанка споделя, наистина е учудващо и непрофисионалто, а аз си мислех, че даже с Ханде са в приятелски отношения.

# 612
  • София
Кате, дори да е някоя от двете причини, които си посочила - за мен това не е оправдание и не показва професионално отношение. Дори проектът ти да е 10 серии, ти си поел ангажимент и го подкрепяш докрая. Или пък, ако нещо те е разочаровало - напускаш.

Принкс, според мен IG акаунтите си ги управляват сами. Обикновено за фен страниците във ФБ се ползва помощта на ПР-и / контент мениджъри. Дори световноизвестни личности споделят, че в Инстаграм са си те и само те. Някак си този канал те предразполага за това - там си качваш основно снимки, клипове.

Ниника, аз също бях останала с впечатление, че е в приятелски отношения с доста хора от каста - с Ханде, с Башак, със Сарп, с Анъл. Не знам каква е причината да не е активна по отношение на сериала, но много се усеща. Прави впечатление. Затова казвам, че има нещо и според мен не е правилно. Confused

# 613
Хаха не мога Joy Нинка, имам нужда от консултация за пъпките Joy не е шега работата , на 29г съм, дерматолозите вдигнаха ръце от мен , само Азитромицин ми помага , а в тая пандемия е неоткриваем, оказа се, че и коронавирус борел, не само пъпките ми Joy

nrgmama , прекрасни анализи и за Селин и за Серкан , много ме радваш

Всичко чета,  но не мога да се включа както ми се иска,  откакто обявиха , че ще има локдаун и свободното ми време се изчерпа.  Ще опитам да гледам утре с вас , че умирам от любопитство да чуя разговора на Еда и Алптекин. Още чакам Айше да вкара нещо мъжко в този образ. Дано да има развитие.
Много ми е интересно какво ще пише в този договор,  дано да ни изненадат приятно.

Относно темата за трудното детство споделям няколко цитата от "Баба праща поздрави и се извинява" на Бакман.
Скрит текст:
Ако не харесваш хората, те не могат да те наранят. Почти осемгодишните, които често биват наричани „различни“, бързо научават това.
...
Но същия ден към класа ѝ се присъединява Алекс, а Алекс също е различна. Те веднага стават най-добри приятелки, както става само когато току-що си навършил осем години. И повече никога не бягат. А когато ги викат в кабинета на директора за първи път този срок, Елса е с насинено око, а Алекс с изподрано лице. Директорът въздъхва и казва на майката на Алекс, че Алекс „всъщност трябва да опита да се приспособи“, а майката на Алекс опитва да го замери с глобуса. Но майката на Елса я изпреварва.
Елса винаги ще я обича заради това.
...
Минават няколко дни. Може би няколко седмици. Но едно по едно, други различни деца започват да се присъединяват към Алекс и Елса в двора и по коридорите. Докато накрая стават толкова много, че никой вече не смее да ги преследва. Докато се превръщат в армия. Защото ако достатъчно много хора са различни, няма да има нужда никой да бъде нормален.
...
Есента момчето със синдром започва първи клас. На бала с маски идва облечен като принцеса. Групичка по-големи момчета му се подиграват и накрая той се разплаква. Елса и Алекс го виждат и го извеждат отвън, а Елса се обажда на татко. Той пристига с торба, пълна с нови дрехи.
Когато влизат обратно вътре, Елса и Алекс също са облечени като принцеси. Спайдърмен принцеси.
И оттогава те са супергероите на момчето.
Защото всички седемгодишни заслужават супергерои.
И който не е съгласен, всъщност е пълен глупак.

Лека нощ и сладки сънища. Nature Stars

# 614
Мики Hug, на моят тийнейджър, както и на племенника ми много им помага Акнемикс гел
Скрит текст:

Поръчвам го от Одрин на познати, които ходят, добре му се отразява Blush
Хубави сънища и вече е събота Yellow Heart
https://youtu.be/hvDOMiY5WYs

Общи условия

Активация на акаунт