Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 644
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз не усещам тамян в Bouquet Ideale. При мен е леко цветен с опушена ванилия и дървесни нотки. Много си го харесвам. Heart Eyes Не е тих, но и не изпълва пространства.

# 466
Уникален! Един от най-любимите ми парфюми въобще, а за Коледа най.

# 467
https://www.notino.bg/prada/lhomme-intense-parfjumna-voda-za-mzhe/
https://www.notino.bg/jean-paul-gaultier/le-male-le-parfum-parfj … -mzhe/p-16037672/
Здравейте! Може ли мнение за тези мъжки парфюми ?

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 11:29 от Ружа

# 468
Момичета, може ли да дадете малко детайли за ароматите на Dior Poison girl и Poison girl unexpected - на кой парфюм наподобяват и как ги подреждате в класацията си за парфюми на Диор?

# 469
Момичета, може ли да дадете малко детайли за ароматите на Dior Poison girl и Poison girl unexpected - на кой парфюм наподобяват и как ги подреждате в класацията си за парфюми на Диор?
Ако обичате сладки аромати, вероятно ще го харесате. Говоря за Poison Girl EDP. Точно сега му е сезона:
Скрит текст:

На какво наподобява не мога да кажа точно, може би има нещо от Black opium, също от Pepe Jeans Celebrate, но много по-силен и по-сладък от Opium-a. Аз не усещам цитруси на старта, за мен това са по-скоро онези изсушени декоративни резени от лимон и портокали. Но има разтопена захар (малко по-разтопена, до кафяво с лека сладка горчивина, но приятна), леко балзамово-смолисти нотки. Всичко с мярка, всичко чудесно и празнично. Повече от две пръскания са му много, така че е доста икономичен. Децата ми го оценяват винаги.
Втория не го оцених, не ме впечатли. Първия го поръчах почти веднага след първото тестване, влюбих се от първо помирисване.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 16:05 от Dari_77

# 470
Стоя и си мисля как ми се иска да си взема някоя Мансера, по-конкретно Vanille Exclusif или Aoud orchid, или да търся Принцесата на Килиан.... Уудовата орхидея имах, но бързо се разделихме, стоеше ми някак посредствено като плодов ароматизатор за кола, но сега се чудя дали пък не избързах като не й дадох шанс. Помня прекрасното ревю на Денси за Vanille exclusif и как имах толкова възможности да го грабна на чудесна цена от Елинор, но от много чудене го изпуснах. Rolling Eyes

# 471
От мен глас за Килиан.

# 472
ina-mina, и аз помня прекрасни ревюта на парфюми, сънувала съм ги. Innocent Но помня също и въпросните парфюми как стоят върху мен. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Та, в този ред на мисли, винаги е по-добре мостра или тест, отколкото едни пари хвърлени на вятъра. Wink
Поръчай мостри, хем ще начесаш крастата, хем и ще ги опознаеш, и сама ще прецениш кой е за теб.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 16:59 от Sysly

# 473
Flowers BouquetАзалия ,благодаря ! Flowers Hibiscus

Прочетох ти мнението за Deep Desire  и го поръчах на сляпо..Току що дойде ,а аз тъна в блаженство.Прекрасен е.

SOTD HONOUR Amouage  и отгоре  Deep Desire Yum

# 474
Ако обичате сладки аромати, вероятно ще го харесате. Говоря за Poison Girl EDP. Точно сега му е сезона:
На какво наподобява не мога да кажа точно, може би има нещо от Black opium, също от Pepe Jeans Celebrate, но много по-силен и по-сладък от Opium-a.
Обожавам Black opium, ако наподобява, би било чудесно! А Pepe Jeans C. не съм имала и не го познавам. А прилича ли по нещо на Pure Posion или Hypnotic poison? Обожавам Pure Poison, но честно казано не мога да разчленя коя съставка какво добавя и ми се иска да има нещо общо. Доколкото чета Poison girl има ванилова база- доминира ли ванилията или повече се усеща розата?

# 475
  • Бургас
Носи нещо от Hypnotic poison, но само толкова.С Pure Poison няма никакви прилики.

# 476
Fiona1, за мен Poison Girl няма нищо общо с Pure Poison.
Момичето е много сладък парфюм, карамел по-тъмна, леки цветя и бадеми (без горчивина, както при Muse например), балзамови нотки. Празничен парфюм, идеален за студеното време и за уютни домашни вечери.
Hypnotic не познавам.

# 477
Благодаря ви! Сигурно по ванилията си приличат или поне се надявам,защото обичам ванилия и се надявам розата да не се усеща, че миризма на роза ми е много неприятна Simple Smile

# 478
  • виртуално
Благодаря ви! Сигурно по ванилията си приличат или поне се надявам,защото обичам ванилия и се надявам розата да не се усеща, че миризма на роза ми е много неприятна Simple Smile
Не усещам никаква роза в Отровното момиче, аз също не я харесвам

# 479
  • София
Получих си преди няколко дни Idole Intense. От нетърпение веднага щом пристигна спрейнах на ръката, но не усетих УАУ-а, който ми се искаше, и който усетих при теста в магазина. След около час почти не се усещаше, но реших, че е защото му е било студено, не се климатизирал още от дългия път от Чехия Simple Smile. Два поредни дни го нося и не съм сигурна, че това е моя аромат. Първия ден спрейнах 3 пъти сутринта, и към обяд не усещах нищо, но реших че може би все още има влияние ковида, въпреки че бях убедена че 90% от обонянието ми вече се е върнало. Днес 6-7 спрейвания, 2 от които в косата и 4 часа бях в движение навън. Първите 20 минути бях сигурна че ЛВЕБ ме дебне от някъде, че се е скрила и тайно се подава и а-ха да изскочи, което не ме зарадва, защото не съм почитателка. Не знам дали по розата си приличат, но за съвсем малко се разминават, но се разминават. ЛВЕБ ме дебнеше около час, накрая си тръгна окончателно...и добре че. След което почти спрях да го усещам, понякога усещах нещо коренно различно от началото, меко и галещо, не така заядливо като ЛВЕБ. Обичайно спрейна ли в косата, от повея на вятъра винаги усещам аромата. Обожавам Номад в коса Blue Heart. Idole Intese изобщо не го отразявам явно, сега ходих да проверя пуловера, с който бях днес. Усещам сиропирани малини, приятен аромат, но пак не съм сигурна че това съм аз. Ще му дам шанс още малко, може би му е прекалено студено, чудя се дали на 15 градуса няма да живне повече...

Имам въпрос за Citizen Queen, четох доста време всички описания писани за този парфюм в годините назад тук във форума, както и всичко във Фрагрантика, но едно нещо ми се стори супер странно. Много от потребителките, които са били във възторг, след това видях че са го наказали в размените. Има ли страшна роза там? Ретро ли звучи към днешна дата? Обичам сапунени миризми, но не съм съвсем убедена за ириса. Ще съм много благодарна някой да разкаже повече за опита си с този парфюм. Може и на лични Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт