Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 613
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Който и да е парфюм не бих купила от testerbg.com, а относно Ивис- сигурна съм, че през годините в темата за сайтовете съм попадала на поне 2-3 оплаквания от съфорумки за съмнително качество.

# 541
Момичета,
Narciso Rodriguez Fleur musc florale EDT става ли за покупка на сляпо?
Няма къде да го тествам, а след прекрасното ревю на Ковачева и други мнения в темата,  ми се прииска да го купя.
Ако има значение - харесвам и нося Narciso Rodriguez For Her EDT  и Narciso Pure musc.

# 542
Не бих ти казала, че става, ако не беше писала, че харесваш другите два. С тях - става.

# 543
Момичета,
Narciso Rodriguez Fleur musc florale EDT става ли за покупка на сляпо?
Няма къде да го тествам, а след прекрасното ревю на Ковачева и други мнения в темата,  ми се прииска да го купя.
Ако има значение - харесвам и нося Narciso Rodriguez For Her EDT  и Narciso Pure musc.
На мен много ми харесва и бих го взела насляпо, но гледам, че доста го разменят в разменната тема. Определено ми харесва повече от парфюмната му версия, от която ми става лошо направо. Този (EDT)е пак цветен, но някак по-изтънчен и фин. ДНК на Нарцисо си е там, де. Нарцисородригесовият мускус е винаги като скелет на тези парфюми.

# 544
Босилка, много точно казано за скелета...и или се влюбваш или го мразиш завинаги...Аз съм от влюбените, харесвам почти всичко на НР. Само бялото кубче ми беше едно такова безлично и остро за моя нос. Размених го.

# 545
  • София
Да си преместя тук въпроса:  кажете, моля, Жадорите L’Or и Absolu много ли си приличат?
Има ли смисъл да ги имаш и двата?

# 546
Благодаря за мненията за Narciso Rodriguez Fleur musc florale.
Ще го мисля Blush.

# 547
Да си преместя тук въпроса:  кажете, моля, Жадорите L’Or и Absolu много ли си приличат?
Има ли смисъл да ги имаш и двата?
Ако си фен да, иначе не. Имат разлики.

# 548
Да питам и тук. Може ли някоя дума да DC garden? Току що го поръчах напълно на сляпо заедно с Shine, но се чудя дали не сбърках. Shine ще ми хареса със сигурност щом прилича на първообраза, а и тъкмо ще събера и трите момичета, но това Долче ми е много непознато. А и този кокос... Не знам дали няма да ме дразни. Цената обаче е много добра.

# 549
Харесвам Dolce Garden, изобщо не ме дразни кокосът е него! Кремав, леко бадеми, много франджипани... абе, тропическа история.

# 550
И аз поръчах Shine на сляпо, след като първообраза ми хареса много. И нощният скандал чакам с нетърпение Heart Eyes

# 551
Харесвам Dolce Garden, изобщо не ме дразни кокосът е него! Кремав, леко бадеми, много франджипани... абе, тропическа история.
Звучи ми вкусно 😀 Значи ще го чакам с нетърпение.
И аз поръчах Shine на сляпо, след като първообраза ми хареса много. И нощният скандал чакам с нетърпение Heart Eyes

По повод на твоите колебания снощи си пръснах на едната китка нощният скандал, а на другата от обувката. И нощният скандал е наистина по-сладък. Обувката обаче продължава да ми харесва повече, но нощният скандал също е разкош и е много секси.

# 552
  • София
Момичета, наистина ли Класик Интенз прилича на Elie Saab in white? За мен вторият е много кремав и елегантен, но чист аромат. А за интенз други отзиви се носят Grinning
Инала съм Класик ЕДП, но ми е леко ретро,а наскоро получих ЕДТ, който е свеж, цветен, но някак ефирен. Чудя се за Интенз сега. На кой бихте го оприличили по аура, не като аромат? Силно белоцветен и сладък, може би извънземното?  

И още едно въпросче- Мукхалат шлейфов ли е, или стои близо до кожата?

Долчето и за мен е много приятен и жизнерадостен кокос.

# 553
Scandal by Night на моята кожа е чудовищно, нетърпимо сладък. Диабетна кома си е това, а "секси" не свързвам с тонове захар. С което искам да кажа, че си трябва проба на кожа.

В Girl of Now Shine няма тонка в базата, и от там идва съществената разлика, както и от ананаса, разбира се.
Магията на Girl of Now (за мен) e в липсата на китки и плодове, и вкусният крем от шам фъстък с тонка. Две седмици нон-стоп го носих когато го купих, не можех да се спра. Това ми се е случвало с малко парфюми. Не го повторих, взех Shine на негово място, а май си ми трябва и първообраза.

По-назад стана дума за Fendi Furiosa. При мен е почти изцяло солифлор гардения, с амброва база и тонка. Гарденията е наистина подобна на тази във TF BOVdF. Веднага се сещам се сещам за него, въпреки че далеч не са идентични.

След тренировката за деня, SOTD Shalimar EdT. Heart

# 554
  • Бургас
DC garden не мога да го трая аз, дано ти хареса на теб! По- рано някой питаше за Градската кралица, това е друг кошмар за мен, намери задължително проба да не останеш неприятно изненадана.Нищо общо не намирам между Класик Интенз и Elie Saab in white.

Общи условия

Активация на акаунт