Парфюмни размисли и страсти - 253

• 58 486
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • виртуално
Според мен от тези двете бих избрала Legend, но най-харесвам класическата

# 721
Legend накъртва и е много тежко сладък, капе, капе от него сладко от сини сливи с мнооого ванилия. Не е толкова универсално сладък като Olympéa Intense, който е по-монотонна и загладена сладост. Ако е насляпо, по-добре Olympéa Intense.

# 722
  • София
Колкото харесвам Black perfecto, толкова и не мога да понасям сладостта на Girl of now. Ако само между тези двете си се спряла и аз бих посочила intense.

# 723
То са достатъчни снимките... ❤Какви красоти! Сърцето ми прескочи два-три удара...
А тоя Занзибарец, как така чак напролет? Cielo за нас хич не помисляш ли? 🤣🤣🤣
Кой ще ни го разкаже дотогава? А цвета на парфюма е уникален, такова тюркоазено, приказно синьозелено. Как човек да не се гътне от любопитство? 🤣
Но все си мисля, че е мъжки. Нищо, че пише унисекс.
Бел, не е мъжки Уд Занзибар, а е уникален нишов парфюм. Писала съм ревю за него, как си пропуснала. Аз си го нося и сега, не е само за топло време.

# 724
Legend е много сладък и мисля, че се вписва повече в категорията на Girl of now в сравнение с intense.

# 725
  • Пловдив
BoMarina, много благодаря за мнението ти за Grand Soir и ароматите на Мемо.
Благодаря и на всички, които се включихте по тези въпроси. Записвам си всяко мнение и тази марка Мемо, от която не се бях интересувала досега и не знаех нищо, започна да придобива по-ясни очертания и да представлява голям интерес за мен.
Grand soir засега отпада, ще го тествам пак и тогава ще го мисля.

Ще купя обаче Gentle fluidity gold. Имам проба и адски много ми харесва. Първоначално мислих, че това е единствената роза, която харесах, а то се оказа, че изобщо няма роза в този парфюм и се изложих в магазина с това изказване 😋 Ама има я розата, там е и я усещам - тъмна, мистична, плътна. Явно микса от другите нотки ми докарва такива асоциации.

# 726
Gentle fluidity gold е много красив парфюм. Аз го харесвам повече на топло.

# 727
  • Бургас
Аз бих взела без да се замислям Olympéa Intense, Легендата ми е неприятен.Интенз е за без пари за 30мл. в  момента.Само Олимпея също е страхотен парфюм, често го улавям и стои супер.

# 728
  • BG-DE
Искам да направя подарък на една позната и се колебая между NR Fleur musk edp и Монтал Rose musk intense, моля за малко помощ 🙏

# 729
Имам нужда от помощ за подарък. Знам харесва маракуя, но свежа, лека ефирна .Вече имам няколко провала от покупки на сляпо, които се оказаха твърде тежки или много сладки.
Bvlgari Omnia Paraiba  лек и свеж ли е или клони към вече  средно сладък, което е далеч от нейната зона на комфорт.
Също  се чудя бялата и червената  от същата марка дали са подходящи за младо момиче или не съвсем.
Много благодаря за всяка помощ!

# 730
  • София
mamamari бялата. Аз като като младо момиче я ползвах. Жизнерадостен, освежаващ и безгрижен парфюм Stuck Out Tongue Winking Eye За мен тази Омния е много подходяща за подарък. Нищо не тежи и нищо не кърти зъби в нея.

# 731
Как прекрасно сте ми разбрали притесненията!
Flowers Rose
Сърдечно благодаря!
Пускам го.

# 732
..Bvlgari Omnia Paraiba  лек и свеж ли е или клони към вече  средно сладък, което е далеч от нейната зона на комфорт.
Парайба е свеж,сочен и няма никаква лекпава сладост. Страхотен парфюм е!

# 733
  • София
Lalique Satine пристигна. Отдавна не бях поръчвала насляпо. Интересеб аромат е. Хем сладък, хем много прашен за моя нос. Вчера в студа като го пробвах ми заприлича доста на Sensuous, но после на топличко си се различава. Доста по- сладък е, дървото не е на преден план, а само за плътност. И сравнително траен. Доволна съм. Simple Smile

Поръчала съм Volupte, дано и при мен има виолетки.

# 734
Много благодаря!
Не знам какво бих правила без вас!
Спасихте коледата на хлапето.

Общи условия

Активация на акаунт