Парфюмни размисли и страсти - 253

• 59 658
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Не го купувай насляпо, кожата в него е страшна. Розата е остра, метализирана. Хубав парфюм е, сложен, но е за малко хора. Флаконът и затварянето на капачката са прелест.

# 691
... Hermes Galop на по-изгодна цена, парфюмът е с любимите ми нотки, но над 200 лв на сляпо не ми се рискуват. Бих се радвала на всяко споделено впечатление
Галоп ми е много любим,типичен Ермес си е. Кожа с роза и сочна дюля.Мек и елегантен. Ако обаче не харесвате кожа с роза като в Кели Калеше ЕДТ ,може да не Ви хареса.Носи подобен вайб за мен.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 17:59 от Ре

# 692
  • BG-DE
Може ли да ми кажете няколко думи за NR for her fleur musc edp, имам и много харесвам for her edp но ми свършва, този подобен ли е и като трайност как е, колкото и това да е относително. Исках днес да го пробвам но не ми се чакаше на опашка пред БЗ на Витошка 😊

# 693
Flowers RoseFlowers Rose Честити да са ви парфюмните придобивки и другите глезотийки, момичета Flowers Rose
 и аз да се разпиша в темата с прясно получения Valentina Oud Assoluto - бях позабравила колко ми е уютен зиме, като много любим луксозен шал, който да ме топли в студа. Не е лесен парфюм, за времето си беше дори необичаен. Проверих бач кода, оригинален тестер на възраст 7 г. и 3  м. - и не е мръднал като аромат спрямо това, което помня отпреди 6 години. Ето го

Страхотна е тази Валентина, и аз хванах предпоследния влак с нея след дълго отлагане. Плътен, присъствен, тържествен парфюм! ❤️
Още не мога да се нарадвам на двечките дълго чакани от ausliebezumduft. Мило ми стана от ръчно написаната картичка. Не им се сърдя за забавянето вече 😁
Перцето с аромат на Juniper Jazz Molten Brown и Nejma 7 ме хванаха неподготвена и са удар под кръста - доста, доста ми харесват и двата... Ще пиша тия дни и за Rouge! 😍

# 694
... Hermes Galop на по-изгодна цена, парфюмът е с любимите ми нотки, но над 200 лв на сляпо не ми се рискуват. Бих се радвала на всяко споделено впечатление
Галоп ми е много любим,типичен Ермес си е. Кожа с роза и сочна дюля.Мек и елегантен. Ако обаче не харесвате кожа с роза като в Кели Калеше ЕДТ ,може да не ви хареса.Носи подобен вайб за мен.
Благодаря! Точно Кели ЕДТ го имам сега и си го нося с огромно удоволствие. Ако кожата е подобна, ще ми хареса със сигурност - обожавам кожени парфюми, стига да не са прекалено сладки.

# 695
.....Благодаря! Точно Кели ЕДТ го имам сега и си го нося с огромно удоволствие. Ако кожата е подобна, ще ми хареса със сигурност - обожавам кожени парфюми, стига да не са прекалено сладки.
Кели Калеше ЕДТ ми е в топ 10 от личната колекция;) Галоп харесах от първо помирисване и нямах никакви съмнения,че е мой.Много ми напомня Кели, но за мен е по-мек и плодов.

# 696
  • в Кошера
Ех, че мило, tuali, и ауф Дойч! Yellow Heart

Galop е приказка! За повечето около мен, обаче, не съвсем... изобщо даже.
Но вайбът, който ми носят ароматите, си е само мой, специален! Който иска да се мръщи - все ми е тая. Smiling ImpInnocent

# 697
За мен също кожата в Галоп е непоносима, не е за покупка на сляпо.
Най - добре е да се потърси проба - неведнъж съм се изненадвала, как нещо неподходящо за мен се развива прекрасно на друг човек.
Честити придобивки на всички, Cielo, хубав урожай, направо за завиждане. Ще чакам да споделиш мнение за Диамантената роза и нямам търпение tuali да разкаже за червената си придобивка. Flowers Rose

Само аз май не съм пробвала Seta.
Аз мислих, мислих и приключвам годината с Rose d'Isparta, с което смятам да се кротна за дълго време, заринах се с всякакви рози!
Мислех да си го сложа под елхата, но не изтраях и го отворих.
Много го харесвам, при носене с пестеливо пръскане не е дори роза, а по - скоро опушена вишна.
При по - щедро пръскане се усилва тамянът, дори прилича за кратко на уд, но макар и по - сладък, отколкото ми се иска, е някак прозрачен и много лесен и приятен за носене.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 20:14 от silver pearl

# 698
За мен също кожата в Галоп е непоносима, не е за покупка на сляпо.
.....
Само аз май не съм пробвала Seta..
И аз не съм Laughing
Тя и на Кели Калеше кожата е непоносима за много хора,за това написах,че носи същия вайб. Аз драно животно не намирам в тях изобщо Innocent

# 699
Леле, ама как така опушена вишна и тамян! Недей така, че ми е слаб ангелът, Silver Pearl! 😆 Преди това и Ковачева запали фитила с описание за него...
Дъглас ми пратили мостра на новата Черна Орхидея и съм леко потресена от себе си... някак ми се притиска да я имам, макар, ако може, в нещо по-малко от 50мл. 30мл издание има ли...? Предишната ЧО никога не съм я искала, винаги ме е затискала много, но тази новата, с тези буузи нотки... другояче ми звучи и не толкова мръсно-землиста... 😳

# 700
  • Седмото небе
Галоп е един колкото уникален, толкова и специфичен, необичаен парфюм! Най-уникалната кожа в парфюм, която съм срещала. Дюлята, шафрана и розата също са като никои други. Мнооого майсторско изпълнение на Ермес  За него особено важи препоръката за проба при възможност. Ако го вземеш обаче на сляпо и имаш късмет да се харесате ще те радва много!!! Но ако по някаква причина не ти хареса-тук наоколо все ще има кой да го прибере и да го обича Wink

# 701
  • София
Има  мини 10 мл., но не знам дали тук се намира, tuali.

# 702
Ре, на мен да знаеш как зле ми стои Кели, по - скоро не искаш да знаеш! Joy
Имам съседка, която го носи и всеки път я питам с какъв прекрасен парфюм е като се разминаваме - толкова красив е на нея.
tuali, и аз съм зле, оплаках се от голямата опаковка, отказах се и после хукнах да я купувам.

Къде съм бляла, та съм изпуснала ревюто на Ковачева?!

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 15:01 от silver pearl

# 703
  • Пловдив
Cielo, би ли разказала за Grand Soir? Ако някой друг го познава, също бих се зарадвала да прочета.
Помня, че го тествах онзи ден в бутика в София и ми хареса, т.е стори ми се лесен за харесване, но не успявам да различа сега кое е блотерчето - за жалост не го надписах.

# 704
Ох, момичета, благодаря ви Simple Smile май ще се стреля, иначе къде отива тръпката. Кели на мен ми стои идеално, много ми е радостно и свежо с него, много комфортен - и ми напомня на тийнерджъските ми години, когато беше яко да миришеш на кореком. Ако Галоп е по-рафинирана и луксозна "версия", шансът да се влюбя нараства главоломно.
Със здраве да си носите разкошите и да им се радвате.

Общи условия

Активация на акаунт