Любов от различни култури

• 21 006
  • 456
  •   1
Отговори
# 135
Много тягостна стана темата. Авторката май отдавна не чете.
Да я разведря, помните ли едно друго видео на Карбовски с оная македоно-българска държанка в Дубай? 🤩
Една нейна вечеря струвала 10 000 евро, ако не се изхвърля 😀 Ако се разпусне, над 50. По памет, ориентировъчно, някакви такива суми въртеше 😀
https://m.youtube.com/watch?index=867&list=LLhLGSVCVlqEkrjG0 … amp;v=mbI1j5nzOk4

# 136
  • Paris, France
Невена, това за командосите направо е достойно за филм, даже май съм гледала подобно нещо, а и често съм си мислела, че това е единствената опция на жени, изпаднали в такова положение. Ни посолства, ни съд, ни дипломати нищо не помага тук - те са гола вода в такъв случай явно. А тази жена дано си е сменила адреса и града, за да не се налага пак да плаща за същото.

Смениха самоличността и и тази на детето. Смениха имена, дати на раждане, всичко, но не зная дали в България е възможно. Адреса го смени още преди да се върне с детето. Нямаше как, нали продаде къщата за да финансира отвличането. Спря да ходи у родителите си, у брат си и те спряха да ходят при нея. След 2 години отиде да живее в друга държава с новите имена. Мобилните и телефони са на име на други хора, тя самата няма фейсбук. Дъщеря и има, но без да е в листата на приятели на роднините и без снимки и тагове. Държави и официални институции не помагат финансово на такива жени.

Знам, че на Doro и много други им се повръща от подобни пресмятаници и предвиждания, но за съжаление такъв е живота и е по-добре човек да е предупреден за да е въоръжен 🥳.

За промиването на мозъка - Не е възможно. Бил е доста голям Слав. 6 годишно дете не може да изтрие от паметта си майката, големия си брат, езика. Не е бил бебе. Имаше един подобен случай и българката си прибра дъщерята. Дъщерята не можеше да пише и чете на български, но помнеше майката.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/toj-nikoga-ne-se-smili-istorijat … i-kontinenti.html

Doro, има лицето на дъртия, увиснал арабин в статията 😎😇.

Държанката няма разправии с дечуря и винаги може да си тръгне.  Ако няма брак и особено деца, Няма такива проблеми и опасности.

# 137
Аааа, чакай, чакай.
Защо за мен лицето на дърт увиснал арабин???😵😔😲😟
Не може ли на красив и млад? Аре не съвсем млад, трийсет и нещо... ☺
И аз няма да раждам, то не е ясно дали мога още, де 🤭😂😂😂

# 138
  • Paris, France
Аааа, чакай, чакай.
Защо за мен лицето на дърт увиснал арабин???😵😔😲😟

Защото ти се отврати от моите описания как престаряват и увисват. А и нека завлечените от лИбоФФ моми се проектират в близкото бъдеще.

За мене близкоизточните араби не са красиви и не мога да намеря снимка на такива. Красиви са северноафриканските араби, но те са генетично бербери и не влизат в класацията. Обаче и те взеха да пускат кореми напоследък. Е, поне не са космати.

https://www.welovebuzz.com/sami-et-vale-10-raisons-de-tomber-amo … u-couple-de-2015/

Сами е полу мароканец и полу иракчанин, но на мене ми прилича на мароканец повече. Иракчаните мязат или на балканци или на иранци.

# 139
Този е симпатичен, има чаровна усминка, но голямонос. Не че ще го върна, ама няма и да тръгна.
Кои араби са с по-балансирани черти?
Висок, много висок, с правилни черти - това е моят тип. И ако ще е тъмен, да е тъмен. Такива с тъмни кожи и коси, а стъклени светли очи - да ме стряска нощем - мерси, не. Ей този напр.ми е много фатален - ни го знам кой е, нито дали е арабин, излиза в гуглето 😀

Естествено, че трябва да има либофф, а не сметки. Никога не съм мислила - ей тоя красавец кофти ли ще остарее. То ако така мислех, трябваше да съм с жълт. Те се запазват, възрастта не можеш да им познаеш 😃
И като не съм го мислила така, за късмет последният ми мъж така младее, че никой не му дава годините. Скъсах се да си бода с ботокс, за да младея до него, Нищо, че е по-голям, бръчка няма. А като видя някои от бившите ми колко са одъртели...Все български ген.  Ама знаеш ли го като го взимаш?

# 140
Kато каза бербери се сетих. Аз имах един колега алжирец в едно от предишните ми бюра. Весело момче! Научих го и свинско да яде, и да пие. Нищо не му стана и не умря! Joy
И до ден днешен сме приятели и поддържаме приятелска връзка. Той е женен за първата си братовчедка. Обясняваше, как майка му и леля му са им уредили брака.
Но никога няма да забравя, как ми се обиди в началото като го нарекох арабин. Не бил арабин, бербер бил!...Като че ли аз съм длъжна да им познавам племената. Dizzy Face

Какво хубаво момиче! Това от статията с щастливата развръзка. Добре че се е събрало с майка си в България!
Преди години в Монреал баща ми имаше наематели баща и дъщеря. Бяха рефюджита от Афганистан, успешно минали на имиграционните дела. Не съм ги виждала, но татко ми е разправял. Девойката била зверски обезобразена. Доколкото успели да му обяснят, защото са имали затруднения с езиците, тя се омъжила обаче нещо не потръгнало и тя решила да се върне при баща си. Тогава някой от фамилията на мъжа ѝ лиснал сярна киселина в лицето. Не мога дори да си представя болките след такова варварство. Да не говорим, че ще е сама до края на живота си, защото никой няма да я поиска такава обезобразена.

# 141
  • София
За каква дискриминация говориш? Няма дискриминация, а различия в културата и правилата. Все едно да кажеш, че ако някой не иска да яде круши, той дискриминира крушите.

# 142
  • София
Кой е Слав?

# 143
Абе момичета,арабинът е за секс, компания и подаръци. Деца на чужденец не раждайте бе. Без значение кувейти ли е или е датчанин. Без децата си ще останете. От личен / на приятелките ми/ опит говоря.
Какво му е на българинът. Даже и тия с депресия са малцинство, просто при тях е мързел, ама все за едно дете ще се напъне. Все пак не е като да ти копае на нивата.
Ей ама не се научихте значи.
Има мъже за секс, има мъже за брак. Това са различни неща.

# 144
  • Пловдив
То ако така мислех, трябваше да съм с жълт. Те се запазват, възрастта не можеш да им познаеш 😃
На тези са им малки инструментите.

# 145
  • Paris, France
https://btvnovinite.bg/34470-Maykata_na_otvlecheno_v_Livan_dete_ … ugiya_si_sin.html

В предишни постове има линк. Четете!

Абе момичета,арабинът е за секс, компания и подаръци. Деца на чужденец не раждайте бе. Без значение кувейти ли е или е датчанин. Без децата си ще останете. От личен / на приятелките ми/ опит говоря.
Какво му е на българинът. Даже и тия с депресия са малцинство, просто при тях е мързел, ама все за едно дете ще се напъне. Все пак не е като да ти копае на нивата.

Не съм съгласна и за мене повечето българи от моето поколение не стават за брак, нито за деца.

Датчанин трудно ще ти вземе детето. Норвежец по-може.

Българските мъже на 50+ са масово нездрави, комплексирани, изискващи от жената и не влагат във връзката. Ако са купонджии, купоните им се състоят в засядане на маса, поркане, бистрене на политика и кльопане, оплакване.

Какво ще получа след развод с българин? Право да живея в апартамента му, ако нямам мой, но може и наем да ми поиска, за детето някаква мижава издръжка за детето и това е. За сметка на това ще ми държи сметка с кого се виждам и живея и ако искам да ида в чужбина може и да не даде разрешение детето да дойде с мене.

Не е вярно, че съдът в България присъжда децата единствено на майките. Мой братовчед си взе детето и сега го гледа майка му. 25% от децата в България живеят без родител. Съдийка беше писала, че редовно присъжда децата да останат да живеят с бащата. Познавам доста бащи в България с деца при тях. Проверявай си информацията като даваш съвети!

Живяла съм в Англия. Може да са леко скучни англичаните, но депресиите им не стъпват на малкия пръст на ганьовите и ако се депресират се затварят, а Ганьо се оплаква на всеки срещнат. Местна трудно им се връзваше, освен ако не са млади спортисти или фрашкани с пари от старата емиграция.

И Ганьо и арабина са ми no go area,  освен за нещо light и само ако са млади, атлетични и супер щедри. За Брак нищо от Арабия и Балканите.

Рвенна, доста кабили има в парижкия район. Повечето поркат и ядат свинско, бляк и даже ми се хвалят с това. Пушат и трева някои. Ако са млади и високи се котират с местните, защото се славят като надарени в гащите. Тях само братовчедка може да ги изтърпи. Искат жената да прави всичко в къщи, че и да плаща наема и купува храната, а техните пари да са си за тях. Във френските сайтове е пълно с търсещи жени за брак, защото там е мизерно, а нямат пари и пипе да емигрират легално. Някои са много красиви. Езикът им е ужасно труден и фъфлят, все едно нямат зъби. Прилича на таррифит и даже малко разбирам.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 15:30 от Nevena Virolan

# 146
  • София
https://btvnovinite.bg/34470-Maykata_na_otvlecheno_v_Livan_dete_ … ugiya_si_sin.html

В предишни постове има линк. Четете!

Скрит текст:

Не съм съгласна и за мене повечето българи от моето поколение не стават за брак, нито за деца.

Датчанин трудно ще ти вземе детето. Норвежец по-може.

Българските мъже на 50+ са масово нездрави, комплексирани, изискващи от жената и не влагат във връзката. Ако са купонджии, купоните им се състоят в засядане на маса, поркане, бистрене на политика и кльопане, оплакване.

Какво ще получа след развод с българин? Право да живея в апартамента му, ако нямам мой, но може и наем да ми поиска, за детето някаква мижава издръжка за детето и това е. За сметка на това ще ми държи сметка с кого се виждам и живея и ако искам да ида в чужбина може и да не даде разрешение детето да дойде с мене.

Не е вярно, че съдът в България присъжда децата единствено на майките. Мой братовчед си взе детето и сега го гледа майка му. 25% от децата в България живеят без родител. Съдийка беше писала, че редовно присъжда децата да останат да живеят с бащата. Познавам доста бащи в България с деца при тях. Проверявай си информацията като даваш съвети!

Живяла съм в Англия. Може да са леко скучни англичаните, но депресиите им не стъпват на малкия пръст на ганьовите и ако се депресират се затварят, а Ганьо се оплаква на всеки срещнат. Местна трудно им се връзваше, освен ако не са млади спортисти или фрашкани с пари от старата емиграция.

И Ганьо и арабина са ми no go area,  освен за нещо light и само ако са млади, атлетични и супер щедри. За Брак нищо от Арабия и Балканите.

Рвенна, доста кабили има в парижкия район. Повечето поркат и ядат свинско, бляк и даже ми се хвалят с това. Пушат и трева някои. Ако са млади и високи се котират с местните, защото се славят като надарени в гащите. Тях само братовчедка може да ги изтърпи. Искат жената да прави всичко в къщи, че и да плаща наема и купува храната, а техните пари да са си за тях. Във френските сайтове е пълно с търсещи жени за брак, защото там е мизерно, а нямат пари и пипе да емигрират легално. Някои са много красиви. Езикът им е ужасно труден и фърлят, все едно нямат зъби. Прилича на таррифит и даже малко разбирам.
[/spoiler]

Ама това е отпреди 21 години. Аз помислих, че е някакъв нов случай

# 147
Невена, любима, мъжът е само за секс и да ти направи бебе на 25, на 50 деца не съм луда да раждам. Има разни такива откачалки, но нормалните хора се събираме с някой относително нормален и здрав на 20-25 и раждаме.
После като се не трае, може да се разведем, да си хванем любовник или да си живеем сами с котката, като ни пораснат децата.
Какви имоти, какви пет лева, каквото ти трябва в живота, сама трябва да си го постигнеш.
То и дете сама може да си родиш / в клиника/, но все пак ако имаш мъж до себе си, все ще го погледа това дете  ще го изкъпе, ще го нахрани, ще му купи нещо, дори и да е незначително.
Остави ти мъж да те гледа, храни и издържа. Има жени, дето се хващат на тая въдица, пък после реват при Карбовски. Говоря като бивша стюардеса, дето е живяла тоя живот, а не като някоя чела " не без дъщеря ми".
Омъжена съм от 15 години, та и всичко да брака знам, не е като да гледам турски сериали, в такъв  живея.
Имам над 200 близки приятелки / основно във фейса поддържаме връзка/ знам им живота на всяка, ожениха се за чужденци, от различни нации, не им е лесно.
Вие тук си развивайте теории.
Аз от опит ви говоря, бе от опит, изживян.

# 148
Не знам защо моя коментар беше изтрит, а циничните и пълни с омраза коментари на Невена стоят.

# 149
Е, ако някоя намери такъв да харчи пари по нея, трябва да се хвали. Чувала съм, че има такива мъже , но аз такъв не съм намирала, за огромно съжаление. Един мъж харчи ли пари по теб, трябва да се държи здраво, да не го отмъкне някоя хищна хиена, друг съвет не мога да дам.
Арабите са сладкишчета. Много бъркаш за тях, много, и също така са тузари с яхти и те черпят постоянно. Но само за секс и фън.

Общи условия

Активация на акаунт