Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 936
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Ралекса, тъжно е за второто бебе, но пък другото ще бъде сладко за 2 Wink. Твоите зацапвания може и за това да са били. Миналата ми бременност накрая решиха, че заради второто ми е зацапвало и съм имала кървене, щом то спря да се развива спряха и зацапванията.

Моето ТСХ беше 1.4 като го проверих е в 9та. Миналия път повече корекции ми трябваха, сега явно си се държи нормално.

Янче, браво! Видя ли, че безпочвени се притесняваш.

Аз тука тая седмица също имам доста билки и тежест ниско долу, ама едно че расте, второ че според докторската, която ми прави ФМ е много активно и доста шава.

Момичета, които си боядисва ха косите с безамонячна, вие върху вашата си коса ли я сложите или върху друга боя (обикновен)? Че искам да се боядим, но ме е страх дали ще хване. Свга съм червена, вече рижава и проскубана лисица, взех червена безамонячна, ама дали ще стане....

# 91
  • варна
Момичета , нали ви споделих , че снощи имах обилно течение - воднисто - филмирах се, че са околоплодни води и сутринта веднага отидох на лекар - всичко е наред с бебо - успокоих се!!!
Голяма съм паника - за 7 дена - три пъти ходих на лекар хихихих
Вече ще чакам 11 - тогава съм отново на преглед и тогава ще правя пренталният тест
Последните няколко дена супер много ми се спи.......
Килограмите хвърчат на горе , а внимавам какво ям............., явно възрастта си оказва влияние
Добре дошли на новите момичета
Изследвания не са ми правили никакви, но явно като ме запишат на ЖК тогава
Пазете се и целувки по малките коремчета

# 92

Момичета, които си боядисва ха косите с безамонячна, вие върху вашата си коса ли я сложите или върху друга боя (обикновен)? Че искам да се боядим, но ме е страх дали ще хване. Свга съм червена, вече рижава и проскубана лисица, взех червена безамонячна, ама дали ще стане....
Това че боята е безамонячна не значи, че не е покривна. Аз винаги ползвам такава и нямам проблеми. След като си взела различна от тази, която ползваш по принцип, боядисай цялата, за да нямаш разлика между корените и останалата част. Разбира се, може да има лека разлика в зависимост какъв ти е корена, но след 2-3 боядисване ще се оправи. За да запазиш цвета по-дълго, не мий косата поне 3 дни след боядисване и ползвай шампоан, който пази цвета ✌️

# 93
Радева, благодаря! Аз се чудя защото лятото (тогава бях кестенява) се боядисах с безаминячна и освен където ми бяха израстнаи корените нищо не се хвана надолу. Дано сега да се получи, иначе ще сменя прическата на нещо събрано 😂

Мими, радвам се, че сте добре. Аз миналата бременност имах такива течения (ама към 21-23г.с.) и бях ходила на тест за води даже. Та си е страшничко.

# 94
Здравейте мами, аз съм 10 ГС по-изчисленията на гинеколога, но се падам на границата между края на юни и началото на юли така, се пиша тук. Желая на всички лека бременност. Ще следя с удоволствие ❤

# 95
Момичета как се справяте с работата аз на моменти едвам гледам заспивам права лошото е че работя сама и нямам възможност дори да дремна 1 час има ли други спящи мами 🥱

# 96
Момичета как се справяте с работата аз на моменти едвам гледам заспивам права лошото е че работя сама и нямам възможност дори да дремна 1 час има ли други спящи мами 🥱

Постоянно ми се спи. Особено като съм от вкъщи... В офиса го нямам този проблем, но положението е направо трагично. Нямам сили за нищо. 😀😀😀

# 97
Аз съм така. До към 12 става и после като ме тресне сънливостта и директно заспивам, даже и седнала. Спя си по час и нещо, иначе съм дроб.  Добре че работя от вкъщи и мога да си го позволя.
Но сега с малката при мен напряво не знам. 😅
И миналата бременност бях така. След 3 месец отмина постепенно.

# 98
Здравейте и от мен днес!

На мен също ми се спи доста, явно е нормално.

Момичета, вие как работите сега - пуснаха ли ви хоум офис, или няма възможност при вас, кога смятате да си вземете болничен предвид ковид ситуацията?

# 99
Здравейте и от мен днес!

Момичета, вие как работите сега - пуснаха ли ви хоум офис, или няма възможност при вас, кога смятате да си вземете болничен предвид ковид ситуацията?
Аз имам магазин и си работя сама иначе веднага пусках болничен но...няма как за сега гледам да се пазя максимално

# 100
Аз съм си хоум офис от 13 март като цяло. Лятото бях месец и малко в офиса, докато беше по-спокойно. Но още от август се върнах от вкъщи. Може би ще си взема болничен месец преди 45-те дни. Да си почина психически и да се заредя със сили за юни. 😁
Здравейте и от мен днес!

# 101
Аз си намерих работа на половин ден, защото при нас се наложи инвитро и ми трябваше повече свободно време за всички прегледи и процедури. В понеделник чакам ФМ и бхс и в петък ще ходя да се моля да ме записват за женска консултация и да ми дават болничен. Ако ми откажат ще ходя докато мога на работа и после каквото сабя покаже. Иначе всеки ден от 14 до 16 съм в обеден сън иначе не издържам деня докрай.

# 102
Аз бях супер сънлива до към 10г.с. Сега минах н етап безсъние, доспиеа ми се към 17-18-19, ама ми е късно да дремна, ококорвам се и понякога и 1-2 се въртя. Или заспивам, събуждам се по нощите и сумнабулствам с часове. Дано скоро отмине!
Аз си взех болничен и от средата на месеца съм си у нас. Страх ме, а и вече няма кой да ми гледа детето (не че той ходеше на детска последния месец), ама вече съвсем. Чувам, че имаме болни колеги и се радвам, че не ми се налага да ходя.

# 103
И аз да се включа, голяма съм поспаланка, стане ли 16ч и очичките сами се затварят... събуждам се след час и след това мога да будувам. В 13г.с и се надявам скоро да отмине. Болничен ще взема от началото на декември - няма как да мина на хоум офис.
Момичета, като са ви записвали на ЖК изисквали ли са ви общ статус от личния лекар? Моята твърди,че съм първата,която го иска и ме отряза.🤔 Как е било при вас?

# 104
  • варна
Момичета нормално ли е да не си чувствам гърдите толкова напрегнати?

Общи условия

Активация на акаунт