Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 804
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Привет момичета, не се шашкайте толкова от магнезия, стандартно го изписват при крампи, контракции, за мускулни болки. Миналата бременност много ми се втърдяваше корема и имах назначен 3х2таблетки като всяка таблетка е 500мг. Сега го почнах 3х1, като си признавам, че често забравям да пия вечерта. Аз пия Магнерот. Единствено, ако консумирате млечни, съобразете се да има 2 часа интервал, защото млечните храни пречат на усвояването на магнезий от организма.
При мен има леки проблясъци уж да спира да ми се гади нон стоп... но да видим. Почнах да се храня една идея по-добре. Открих че от сурови бадеми и орехи не ми става лошо, ако има други закъсали като мен, може да пробвате 😉 Пазете се ✌️

# 556
Радева, за желязото е това да е в интервал 2часа от млечни продукти. Аз също бях забравила и се чудех за магнезия ли важеше, ама е за желязото. Както и когато се приемат 2те трябва да се пият разделени. Та спокойно си яж млечни, даже калция помага усвояването на магнезия Wink

# 557
  • Германия
Аз си взех днес на своя глава от ДМ Магнезий Верла 300, прахчета са и моите, имам спомени, че са ми го изписвали преди. Та пониже днес имам много болки и стягания след една доста дълга разходка, вечерта пих 1 прахче. Във вторник съм на лекар и ще питам.
Шели, дано няма вече тревоги и се успокоиш!🙏

# 558
Шели опитай се да бъдеш спокойна и позитивна, защото това е най-важното за теб и бебчо в момента и ти желая всичко лошо да е зад гърба ти и да ти предстои леко бременеене.
Аз имам 1 мисед 8 гс ( започна с кървене в 5-6гс и приключи със спиране на сърдечната дейност в 8гс) и сега след много ин витро процедури забременях, но и сега в 5-6 гс започна кървене и бях откачила от притеснение даже понякога ходех да гледаме бебето през 1-2 дни и направих консултации с 4ма много добри АГ, но се опитах да мисля позитивно и ето, че вече съм в 15гс и за сега всичко е наред... Така, че желая ти късмет и всички притеснения да са зад гърба ти!

# 559
Момичета здравейте, утрв съм при Аг-то и ще му кажа за подутината под мишницата, надявам се да ме препрати към някой свой колега който да ми направи ехограф и да каже какво е това. Мислех след празниците да търся лекар, но просто не мога да мигна и постоянно го мисля.Пожелайте ми късмет. Simple Smile

# 560
Slanceto87, благодаря ти 🤗 И аз съм след инвитро, 5 трансфер и за пръв път положителен. И аз ходя всяка седмица, като обиколих сума ти АГ-та, не знам ще дойде ли момент да се отпусна и успокоя, може би като го гушна жив, здрав и доносен 😊

# 561
Чудех се дали може да се яде риба тон по време на бременност? Вие ядете ли? Има ли храни, които категорично трябва да се избягват?
Аз имам списък сега ще го погледна и ще напиша пак . Даже ще се опитам да го кача тук , но съм малко неопитна в този сайт , та дано успея

# 562
Aisii, може ли да събереш снимките в един пост и в скрит текст че модераторите не дават да се поства едно след друго, а и е по-лесно за четене. Мерси!

# 563
Днес бяхме на консултация. Този път пуснаха и таткото, че бяхме последни. За сега бебока е добре, върви малко напред. Беше се свило и не успяхме да видим пола, но май ще е мома. Изписа ми някаква комбинация с магнезий и изследвания. Утре ще пусна кръв, урина и интитела, че съм с отрицателна кръвна група. До момента съм плюс 5 кг. Само кръста от сутринта ме мъчи. Когато съм права или имам движение по стълби. Според мен е схващане, защото матката е спокойна пък и нямам болки в корема или странично. Провери и шийката, за сега е нормална.

# 564
Забранени храни през бременността
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 13:40 от AnMary

# 565
И аз бях на преглед днес. И ние не видяхме пол-криеше си и си сучеше пръста ☺
Иначе мойте болки са били от бъбреците и по-скоро песъчинка тръгнала надолу. 😔
Дано не се влоши по празниците,че не знам.

# 566
Момичета, хапвате ли колбаси? Много обичам, а до калкото разбрах не всички видове са препоръчителни за нас 😕

# 567
  • София
Мамчета искам да ви попитам само аз ли имам проблем с месото? От както съм бременна не мога дори и любимите си пържолки да ям..гади ми се и ми става неприятно😔

# 568
Мамчета искам да ви попитам само аз ли имам проблем с месото? От както съм бременна не мога дори и любимите си пържолки да ям..гади ми се и ми става неприятно😔

На мен не ми се гади, но просто забелязах, че го отбягвам.
Всеки път като сготвя и казвам на ММ "Тоя път нещо не ми се получи" или "Нещо е безвкусно май", а той твърди, че е както всеки път.
С предишната ми бременност бях като канибал 😃 и като си изследвах хемогоблина беше под нормата - 110.
Сега ми е 130, може би просто организма си подсказва от какво има нужда. 😊

# 569
Аз все още имам проблем с храненето. На - 4 кг. съм, почти с нищо не се храня, а утре влизам в 14-та седмица. Надеждите ми бяха след 12-та да поотшуми, да, ама не.  Месо никакво не мога, то горе долу с всичко е така. 😀😶

Общи условия

Активация на акаунт