Какво повече НЯМА да купя - 18

• 101 559
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • sofia
От тези асортита има много неприятни за мен на вкус. С някакви странни аромати и остатъчен вкус.
Бонбоните Моцарт също не ми харесват. Не харесвам толкова концентрирани вкусове, бадемът чак накъртва.
Това не означава, че на друг не му допадат.
А от този шоколад мога да ям, докато ми стане лошо. Изобщо не съм му гледала състава.
Скрит текст:

# 691
  • София
Студен чай "Утро". Нищо общо със студен чай.

Скрит текст:

# 692
  • София
Йон с бадеми беше страхотен преди време. Сега и него развалиха.
Както и на Рошен млечния шоколад с бадеми
Абе, нищо не ми харесва напоследък Sad

# 693
  • София
Преди около два месеца от Кауфланд купих някакъв супер неизвестен шоколад. Беше нещо от порядъка 100гр за лев или лев и малко. Съставът беше сравнително чист, а като се прибрах и го опитах ме хвана яд защо не съм взела повече шоколади. Беше много хубав. Имаше млечен, имаше с ядки. Аз млечен взех.
Много рядко ходя в Кауфланд, но следващия път като ходя ще взема повече. Жалкото е, че сега не си спомням марката, но като го видя ще се сетя.
На Линдт така и не разбрах какво толкова му харесват. Има ужасен вкус. Майка ми си купува Линдт чат пат. Ами бетер измъчената Милка е...
Поне цвят на опаковката, дълго ли е името на този шоколад.....

# 694
Отдавна заглеждах красивите опаковки на месото за скара на Грил около света в Билла… но както и подозирах, докарали са го само откъм опаковка. Купих блек ангъс бургери - миришеха на машинно масло, а усещането на консервантите по езика остава дълго. Никога повече Грил около света - пълен боклук!

# 695
Преди около два месеца от Кауфланд купих някакъв супер неизвестен шоколад. Беше нещо от порядъка 100гр за лев или лев и малко. Съставът беше сравнително чист, а като се прибрах и го опитах ме хвана яд защо не съм взела повече шоколади. Беше много хубав. Имаше млечен, имаше с ядки. Аз млечен взех.
Много рядко ходя в Кауфланд, но следващия път като ходя ще взема повече. Жалкото е, че сега не си спомням марката, но като го видя ще се сетя.
На Линдт така и не разбрах какво толкова му харесват. Има ужасен вкус. Майка ми си купува Линдт чат пат. Ами бетер измъчената Милка е...

Предполагам, че марката е Кати, една от марките на Кауфланд. На мен много ми харесва този с фъстъци.

# 696

Предполагам, че марката е Кати, една от марките на Кауфланд. На мен много ми харесва този с фъстъци.

Да, точно Кати е Simple Smile
Имаше доста видове междудругото.

# 697
Съвсем си е въпрос на вкус. Тези са ми едни от най-любимите бонбони.
Оценката ми е за шоколада от който са направени . За мен качеството му не е толкова добро.
Това е Линд все пак .
И в този ред на мисли не е въпрос на вкус

# 698
Зависи и кой какъв шоколад харесва. Колкото и да е полезен черният шоколад, каквито и проценти какао да му слагат ... еми не мога да го заобичам. Харесвам бял или млечен шоколад. Линд не е това, което беше, но според мен е най-доброто, което може да се намери на пазара, поне от масовите марки. Кедбъри също струва една камара пари и изобщо не е нещо особено. Има някакви шоколади на Бейлис, които са по около 6 лв. и искам да опитам, но все ми се струва, че са много залежали и не ми се дават такива пари за нещо, което може би няма да става за ядене.

# 699
Студен чай "Утро". Нищо общо със студен чай.

Скрит текст:
На мен пък ми е точно като билков студен чай,но без да го прецеждам от онези неща които остават  ,като парцалчета дето са .

# 700
Зависи и кой какъв шоколад харесва. Колкото и да е полезен черният шоколад, каквито и проценти какао да му слагат ... еми не мога да го заобичам. Харесвам бял или млечен шоколад. Линд не е това, което беше, но според мен е най-доброто, което може да се намери на пазара, поне от масовите марки. Кедбъри също струва една камара пари и изобщо не е нещо особено. Има някакви шоколади на Бейлис, които са по около 6 лв. и искам да опитам, но все ми се струва, че са много залежали и не ми се дават такива пари за нещо, което може би няма да става за ядене.

Зависи от базата на сравнение . Ако да съм  яла по- качествен шоколад съвсем нормално е да очаквам шоколадовите изделия на Линд да са от такъв ранг.
Говоря за качество - не за вкус . Има разлика .

# 701
  • София
Някой по-горе беше споменал за доматен сос, та да кажа и аз, че никога повече няма да купя консерва белени домати Freshona от Лидл. Бяха много далеч от идеята за белени, отделно, че бяха супер воднисти..
Аз ги взимам, защото люспа се маха лесно. Може би онези, които не са воднисти, са конкервирани с доматен сок, което си го пише изрично. На тази цена другаде не съм виждала, освен понякога в Кауфланд

# 702
И отново да кажа, понеже метлата го отнесе. 😃

Праз лук от Кауфланд. Вътрешността беше напълно вдървена. Външно изглеждаше прекрасен. Мислех, че ще може да се сготви, но не - съсипа цялата баница. Никога не съм попадала на такъв лук.

# 703
  • София
Отдавна заглеждах красивите опаковки на месото за скара на Грил около света в Билла… но както и подозирах, докарали са го само откъм опаковка. Купих блек ангъс бургери - миришеха на машинно масло, а усещането на консервантите по езика остава дълго. Никога повече Грил около света - пълен боклук!
Месо от Билла по принцип не е добра идея. А блек ангъс от неспециализиран магазин не че не може да си купи човек, но няма да е истински блек ангъс. В подобни случаи само си даваме парите за да кажем, че сме опитали нещо, а не сме. По-добре обикновено телешко от веригите, поне да не ни съдират кожите за фейк храна.
Ако се замислиш, по гурме ресторантите блек ангъсът нямаше да е толкова скъп, ако можеше да се купи от хранителна верига Wink А на Билла аз лично отдавна спрях да си давам парите.

# 704
Бял боб в кутия на "Фамилекс". Дъх и вкус на жабурняк. С още 2 години годност.

Общи условия

Активация на акаунт