Не на секса!

• 7 868
  • 118
  •   1
Отговори
# 90
По всички американски филми и сериали (основно комедийните, в сериозните за секс не се говори) все мъжете се чудят как да измислят "да им пуснат", а жените отмерват с пипетката като лекарство само по мъничко. За мен това е отвратителен стереотип, все едно на жените не им е хубаво и не искат и те секс. Ама се е наложил. Също като стереотипа "боли ме глава" - има стотици вицове как жените се измъкват от секс с това оправдание и нито един виц за мъж, казал че го боли глава... От мъжете се очаква винаги да искат и винаги да са готови.

# 91
А и "в цикъл съм и съм изнервена, боли ме глава, изморена съм и тн. " И сме много добри в преструвките за оргазъм. Докато за мъж е трудно да симулира.

# 92
И сме много добри в преструвките за оргазъм.
Което обяснява защо не им се прави. За едното въргаляне в леглото, наистина нямаш особен стимул.
По всички американски филми и сериали (основно комедийните, в сериозните за секс не се говори) все мъжете се чудят как да измислят "да им пуснат", а жените отмерват с пипетката като лекарство само по мъничко. За мен това е отвратителен стереотип, все едно на жените не им е хубаво и не искат и те секс. Ама се е наложил. Също като стереотипа "боли ме глава" - има стотици вицове как жените се измъкват от секс с това оправдание и нито един виц за мъж, казал че го боли глава... От мъжете се очаква винаги да искат и винаги да са готови.
Преди години четох статия, книга ли беше, не помня вече, на някакъв психолог, който обясни, че до преди капитализма жената се е смятала за по-сексуалната. Всякакви там нимфи, русалки и други женски образи, които непрекъснато изкушават и са ненаситни. После обаче са решили, че сексуалността трябва да е част от образа на мъжа с власт и постепенно са го наложили.
Аз също не съм съгласна с тези стеротипи и не смятам, че мъжете имат по-голяма нужда от секс.
Всеки човек е различен и има различна такава, единствено затъването в крайности - пълно нежелание или обратното, вманиачаване, смятам, че са сигнал за проблем или липса на нещо.
Що се отнася до асексуалните, те са съвсем, ама съвсем малък % и в масовия случай няма нищо общо. А и за тях не е сигурно дали няма причина, просто да не могат да я открият.

И все пак, основното си остава двойката да има приблизително еднакви нужди. Ако и на двамата не им се прави, вероятно няма да имат никакъв проблем. Но когато случаят е като при авторката, нещата не стоят така.

# 93
В повечето случаи не си дават сметка за женския оргазъм. "Ох, ах... толкоз. Но ако на мъж не му стане си е проблем. Веднага или има друга или той за нищо не става.

# 94
Ами то си е така. Женският оргазъм зависи от това колко добре жената познава собственото тяло и от мързелив партньор, който гледа да претупа нещата.
Докато мъжкото "неставане" е симптом на доста заболявания.

# 95
То не, че жените сме експерти и винаги знаем как да сме на ниво. Ако и мъжете можеха да симулират като жените почти нямаше да има недоволни.

# 96
Ако мъжете не получават оргазъм, а симулират, знаеш ли кога ще се затичат да правят секс...
Това имах предвид и за жените - тези, които не стигат до такъв, са онези, които ги боли главата.

Но в случая на авторката няма проблем нито с ерекцията, нито със края, така че там е нещо друго.

# 97
Хайде стига, не е точно така. Може да не получиш оргазъм и пак да е било готино. Като тийнове сме се целували и "мачкали" с часове без да стигаме до оргазъм и съвсем не е било неприятно. Един хубав секс, в който си плувала много време на платото пред оргазма, ще е хубав и без оргазъм, а един оргазъм, докаран за 60 секунди няма да е нещо, което ще искаш да си спомняш. От разни форуми забелязвам някакво самоцелно гонене на оргазми, а според мен не  е правилно. Трябва човек просто да се отдаде и потопи в секса и тогава всичко си идва на мястото, и оргазмът си идва. А и да не забравяме, че и от самата жена си зависи - и дали умее да се отпусне и настрои, и дали умее да каже какво точно иска. Ако някоя лежи като пън и не подава никаква информация, погълната от мисълта "я да видим дали ще ми докараш оргазъм" какво очакваш да стане?

# 98
Като тийнове сме се целували и "мачкали" с часове без да стигаме до оргазъм и съвсем не е било неприятно.
Всяка възраст си има своите нужди Simple Smile

Един хубав секс, в който си плувала много време на платото пред оргазма, ще е хубав и без оргазъм...
Въпрос на вкус, за мен това е половинчата работа и основателна причина да ме боли главата...
Сигурна съм, че и мъжете ще се съгласят с мен Trollface

П.П. С останалата част от поста съм съгласна.

# 99
Ама то нещата се напасват с практиката, от болене на главата няма да има подобрение Wink Лека полека с практиката двойката се настройва и нещата стават. А ако заради един неуспех следва седмица "наказание" без секс, че да му дойде умът в главата, нищо няма да стане. Да не говорим, че мъж оставен седмица без секс издържа по-малко от мъж, практикуващ всеки ден. Абе, апетитът идва с яденето, тренировките правят резултата, повторението създава майстора... Сещаш се Simple Smile

# 100
Аз съм дърта и за всичко се сещам Smiling Imp дано и момчето до авторката се сети...

# 101
  • СИ

Въпрос на вкус, за мен това е половинчата работа и основателна причина да ме боли главата...
Сигурна съм, че и мъжете ще се съгласят с мен Trollface

Боленето на глава е личен избор и съм повече склонен да мисля, че е за някакво собствено успокоение при някои дами.То няма връзка с крайния резултат. С годините при единия от двамата желанието намалява и това си е съвсем в реда на нещата, колкото и на единия да не му харесва. За другия остава раздразнението или нещо друго.
Повтаряно е много пъти: Който иска, търси начин. Който не иска, търси причина. Жените са склонни да разиграват малък театър на тема секс и понякога го използват за разменна монета. Установил съм го по моята жена и не вярвам тя да е някакво изключение.              Wink

# 102
Този мъж има емоционален проблем, според мен. Другото, което си мисля е, че тя го притиска от началото. Различни нужди имат хората. Ако на нея не й е харесала неговата нужда, а е започнало ежедневно притискане, обстановката се е обтегнала. Тук ни е представено последствието.
 Ето от темата за вицове:
Скрит текст:
Цитат на: link=topic=1252001.msg41825275#msg41825275 date=1606405759

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 18:13 от Не се сърди, човече

# 103
Боленето на глава е личен избор...
Именно. Избират да ги боли глава, защото им е безинтересно. На теб би ли ти било интересно да правиш всеки път секс без приятен край?

# 104
Искам да кажа на всички жени, които ги боли глава, че от секса главоболието минава. 😉

Общи условия

Активация на акаунт