Тема за размяна на книги 7

• 86 903
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
  • балша
Здравейте на всички мами и татковци . Търся една книга , която обаче е изчерпана . Казва се Династията на Медичите-възход и упадък на издателство Рива . Готов съм да разменя за някоя от моите книги , които имам
Благодаря за вниманието

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 16:55 от Не се сърди, човече

# 661
Търся една книга , която обаче е изчерпана . Казва се Династията на Медичите-възход и упадък на издателство Рива.
59 лв. в Книжен пазар. Sad

# 662
Направо се о××рат с тези цени в КП! Онзи ден с приятелка коментирахме една изчерпана книга - корична цена 25 лв, в КП - 70 лв. Писа в групите във фб за книги втора ръка и се намери за 15.
Друг вариант е да се пише до издателството ако имат изостанали бройки по складовете, на мен 2 пъти вече от Жанет 45 ми съдействат за книги с изчерпан тираж, но не всички издателства отговарят на такива заявки от клиенти. Klett например въобще не ме отразиха за един сборник, който пак намерих във фейсбук за 5 лв.

# 663
Търся "Дъщерята на Калояна", "Йоан Асен ІІ" и "Боянският майстор/Последният Асеновец"
от Фани Попова-Мутафова, издание на Унискорп, 2007 г.

# 664
Направо се о××рат с тези цени в КП! Онзи ден с приятелка коментирахме една изчерпана книга - корична цена 25 лв, в КП - 70 лв. Писа в групите във фб за книги втора ръка и се намери за 15.
Друг вариант е да се пише до издателството ако имат изостанали бройки по складовете, на мен 2 пъти вече от Жанет 45 ми съдействат за книги с изчерпан тираж, но не всички издателства отговарят на такива заявки от клиенти. Klett например въобще не ме отразиха за един сборник, който пак намерих във фейсбук за 5 лв.
Чела съм я и не си заслужава цената. Много малко книги, посветени на Медичите, не залитат в комерсиалното търсене на сензационност.
Книгата я има в Столична библиотека, ако някой държи, все пак, да я прочете.

# 665

[/quote]

Кои са тези групи във фб?

# 666
  • София
Търся книги на Агата Кристи от тази серия с белите корици:

# 667
Здравейте, търся тази книжка

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 22:38 от Tani7y

# 668
  • София
Търся:
Глина
Където пеят раците
3 ябълки паднаха от небето

# 669
  • София
Търся:
Глина
Където пеят раците
Писах ти на ЛС.

# 670
  • Mostly in my mind
Търся:
Глина
Където пеят раците
какво предлагате?

# 671
Търся тази на Бьорк

# 672
Христос воскресе!

Разменям:

Скрит текст:

# 673
  • на изток от рая
Разменям:

# 674
ganyusha, какво търсиш? Харесах "За ваше собствено добро", ако има нещо, соето мога да предложа?

Общи условия

Активация на акаунт