Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 32 073
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Наши приятели с две деца, явно знаейки много добре какво ни очаква със зъбите Joy, ни донесоха от Англия прахчета и гелче за зъбките.
Май засега не виждам да го мъчат, но има време.
Много ми хареса статията в една.бг.
Едно към едно с нас. Даже вчера след баня ми заспа толкова дълбоко на рамото, докато го чаках да се оригне, че си викам- Ехееее, ще си гледаме дуелчето на Фермата, мъжът ми наряза мезенце, гушнахме се пред телевизора в хола и към 8 и нещо като започна да реве...
Реве и спи. Не знам защо прави така. Трудно му е да премине фазите на съня ли, не знам вече...

# 121
Днес ще отида да взема нещо за зъби, че като ви чета по-добре да съм подготвена. 
Снощи както винаги заспа в 6.30 и до 11 спа непробудно. В 11 и в 3 яде и в 5 като ококори очите и всички станахме. Яде, ака и пак легна за час и в момента пак се мъчим да се приспиваме, но за сега без успех а до 10 часа когато го вадя навън има още 2.5 часа. За нас най- трудното време е сутрин, тъй като се буди рано.

# 122
Аз се снабдих с този гръцкия гел Мундисал, уж бил много добър, пък ще видим.
При нас напоследък яденето е трудно, дърпа, бута..

# 123
Аз се снабдих с този гръцкия гел Мундисал, уж бил много добър, пък ще видим.
При нас напоследък яденето е трудно, дърпа, бута..

И при нас е така, огъва се, плаче, но като се изправя сякаш засуква по-лесно.

# 124
Като чета и чак страх ме хваща, че изобщо някога ще ми се прииска да правя секс отново. 😀
Хайде сега Simple Smile З а съжаление при мен е така,че колкото по-малко и рядко правя секс, толкова по-малко ми се прави.....
Отделно, че рядко правим онзи бърз младежки секс, където ни падне. С ММ като ще правим секс си е цял маратон с пълна програма. Аз сега и до тоалетната не мога да отида без някой да мрън, да не говорим за друго. А и  като знам баткото какъв радар имаше....дори да се смили и да заспи в другата стая , точно когато ти в най -кеф се будеше.  Така е още по-гадно Simple Smile Сега като имам два радара у дома....

# 125

Колики..зъби...мъже...и като ти писне хващаш гората 😂🌿🍁🍂

# 126
Йони, аз също искам еър фрайър, но нямам никакво място. Спряла съм се на няколко вида в немския магазин, Единствено знам, че със сигурност ще търся голям 4-5л, защото 2-3 л. са за по 2 порции. Вчера намерих фейсбук група и още не съм я разгледала, пишат за моделите и рецепти, кой какво е готвил, та сега ще "проучвам" Simple Smile
Днес видях 6 литров. И аз от групата се зарибих 😄 дори и майка ми си продава Делимано мултикукър, за да си вземе Еър фрайър .
На каката давам Дентокинд на мама натура. Много съм доволна! Много я облекчава и успокоява, когато й никнат зъби. В най-тежките дни Камилия.

# 127
Бях чела в предната тема споделяхте за неправилна форма на главичките на някой бебоци - реших и моят да го "проверя", че още докато беше в корема ми, доки казваше, че бил с голяма глава, по-овална и т.н, сега вече е доста съразмерен, но формата си остана като на жълъдче Simple Smile Та..онзи ден му опипвах главата и усетих като ръбче от едната страна. При вас има ли такова нещо? Прочетох всякакви ужасии в нета, чудя се и дали и на какъв лекар да го заведа. Всеки ден ново 20, за което да се тревожа Sad.
Марая Притеснява ме шезлонгчето да не му е късо, иначе за столчето съм сигурна, че ще е ок.

# 128

Колко е голямо това бебче? Крачетата не трябва ли да са отвън?
И аз хванах днес гората( парка) и малкия спа 2 часа, а аз навъртях 6км телефонни разговори.
Гледам коментирате секс.... може а аз си мечтая за сън Simple Smile.

# 129
Бебето ми полудя Joy По цял ден само се обръща по корем, забива си главата в земята, вдига дупето и пищи. Grinning Като я обърна по гръб и пак се врътва по корем.

# 130

И аз хванах днес гората( парка) и малкия спа 2 часа, а аз навъртях 6км телефонни разговори.
На 3 месеца , 5.100кг. Не знаех, че трябва да са отвън.

# 131

На 3 месеца , 5.100кг. Не знаех, че трябва да са отвън.

Ооо то е мъничко Simple Smile. Моя вече задмина 8/те кила. По принцип така се носи, но кой знай може пък да може и по твоя начин.

# 132
Аз мисля, че специалистите по бебеносене казват крачетата на бебето задължително да са отвън и да не са обути в ританки 🤔

# 133

Ние нямаме още толкова голяма разкрачка и крачетата и висват още малко и ще ги изкараме 🙂🐥🐥🐥 просто не расте с големи темпове,  но пък е здрава и жижнена и това не ни плаши.

# 134
https://youtu.be/1MK81J-9OnA

Моля вижте, ако това е грешно поправете ме. По друг начин да я слагам. Никой родител не иска да навреди на детето си.

Общи условия

Активация на акаунт