Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 31 753
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • София
За мен пък беше по-скоро изненада колко малко боли Satisfied Когато майка ми ме заведе и ми каза, че ще ми продупчат ушите (нещо, което я бях питала 1000 пъти кога ще стане) директно се разревах от страх. След като ми пробиха първото ухо се успокоих.
Имам момче иначе ако беше момиче щях да поизчакам да стане поне на няколко години. Някак си не ми харесват бебета с обеци Relaxed

# 661
Никога няма да ѝ пробия ушите. Ако искаш като порасне да си ги дупчи, колкото иска, където иска , татуси ако иска. Но да е нейно решение, а не мое.

# 662
Моите ги пробиха, когато бях на 7-8 години.
Отидохме да ми залепят главата, че си я бях сцепила и баба каза да ми продупчат и ушите поне, че да се свършва с тая работа на един път Joy

# 663
Значи хората си сложиха всички ваксини на децата, ние още седим с 1. Не че давам зор да ги слагаме след ужаса, който преживяхме с 1вата, ама то докато и ги сложат всички тя ще стане на 1, а аз всеки месец ще треперя, защото 2 наведнъж няма да позволя. И всеки път преди ваксина става нещо. Сега чакаме реЗултати от микробиология и пробата от нослето , а май и тати е коронясал та и тоя месец го пиша бегал.

# 664
  • София
Моите уши ги дупчиха като бях на 10 и толкова нямах търпение, че не помня нещо особено много да ме е боляло. Та с малка определено ще по изчакам.

Ваксини + регресия в съня + скок в растежа + сърбящи венци = прекрасен четвърти месец. Не се препоръчва за хора със слаби нерви. 🤣
Най-доброто описание за последните 10 дена. Да се чудиш вече от кое от всичко не спи или реве. Weary

# 665
Направихме ваксината и до тук имаме само едно малко будене и рев само 1 час след като беше заспал. Дано не ми се буди повече, че днес съм убита от умора и умирам за сън.

# 666
Мами има ли някой слагал ваксини през 29 дни. Записали са ни за петък и ако отложим ще трябва между празниците. Знам че трябва да минат 30 дни най малко между ваксините и се притеснявам. Незнам защо все така ми ги дават часовете.

# 667
И при нас бяха само 29 дни.

# 668
Мами има ли някой слагал ваксини през 29 дни. Записали са ни за петък и ако отложим ще трябва между празниците. Знам че трябва да минат 30 дни най малко между ваксините и се притеснявам. Незнам защо все така ми ги дават часовете.
Споко,нашите са през 28 дни 😁. В Англия са така.. 2 дена не мисля,че са проблем. 2рите ни ги биха онзи ден, не е вдигал температура ,не дъм му давала парацетамол, но получи стомашна криза и като се изака се оправи.. нямам търпение да мине и другия месец и да си почине детето малко.
Розмари, страхотна усмихната сладурана, да расте здраво и послушно дете 😍😍😍.
Кити съчувствам ти , ние май минахме през нещо такова ама като направи тъкмо 3 месеца... ииии след 2 дена прави 4 месеца и май ме чака и мен нова вълна на скок, регресии и тинтири минтири 😁.

# 669
Поредната нощ 2 часа разнасяне, за да цъфне в 6... Няма нищо нормално в това, което се случва. Ще почна да си приказвам сама скоро 😭

# 670
  • София
Мммммдаааа, кошмарна нощ. На няколко пъти се буди с рев и чак хълца, не може да се успои. Съответно нито аз, нито баща й сме мигнали. Ако избие скоро някой зъб, ще се успокои ли или ще е така докато не излезнат всички? 🙄😩

# 671
И аз ще изчакам с пробиването на ушите, когато тя пожелае, ако пожелае.
ebk_kbe, ние също сме с една ваксина до тук. Януари ще слагаме втора. Sweat Smile
По колко сумарно спят дневен сън бебетата ви? Веднъж на 10 дена ще спи през ценя няколко дрямки по 1 час, но иначе спи 4 пъти по 30 мин и това и е закон. 😀

# 672
Моето сумарно не спи никога

# 673
По колко сумарно спят дневен сън бебетата ви? Веднъж на 10 дена ще спи през ценя няколко дрямки по 1 час, но иначе спи 4 пъти по 30 мин и това и е закон. 😀

При нас всеки ден е различно, примерно вчера първата дрямка след нощното спане беше 2,5ч, следващата 1,5ч като бяха през 50мин, после имаше още 3-4 дрямки по 45-60мин.
Около 6-7ч дневен сън има, но не заспива преди 23.30-00ч.

Поредната нощ 2 часа разнасяне, за да цъфне в 6... Няма нищо нормално в това, което се случва. Ще почна да си приказвам сама скоро 😭

А в колко си ляга? Ако си легне по-късно дали няма да спинка до по-късно?

# 674
Verchy, аз на това се надявах, защото тя по принцип заспива късно, но не. Заспива в 10-11 и става рано 😩

Общи условия

Активация на акаунт