Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 31 775
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, преведоха ли ви парите от социалните? 🙃

# 91
С тази раница нещо кръста ме заболя, май не я слагам като хората нещо..
Нели, на мен още не са ми ги превели, уж към средата на декември.

# 92
loewin, и нашата кошарка е долепена, пък и ние сме в апартамент на два етажа. Sweat Smile Искам да я науча да спи в спалнята и през деня, но пък ме мързи да тичам по стълбите при всяко разбуждане.

# 93
Уредът на Авент ми е най-добрата инвестиция с първото дете. Най-голямото удобство е, че се изключва сам. Т.е. включваш, излизаш на разходка, прибираш се след 3 часа, обръщаш уреда и пасираш Simple Smile
От косопад ме спаси серума на Klorane, имаше огромен ефект след второ намазване.
Марая, моето бебе и вкъщи спи в кошара "за път" Simple Smile
Алекс - 21.08, 3860 гр, 53 см

# 94
Като стана въпрос за раничките - ние пробваме едно Беко в къщи и на малкия все едното му краче е по-виснало от другото - уж го слагам централно и пак - какво не правя както трябва не знам.
За секса - аз съм секцио, 4-ти месец вече нямам цикъл и е толкова сухо положението, че чак ми се плаче, не знам от егн-то ли е, от хормоните ли, но дори и с лубрикант нещата не са никак ок.
При кърмене вече 2-ра седмица е някаква борба, особено на едната гърда - върти се, гледа ме, смее ми се, заспива, всичко друго, но не и да яде.
Марая, много ми хареса столчето, което сте взели на малкия, но моят юнак е вече 66 см дълъг и се чудя дали няма да му е късо/некомфортно. Твоят колко е висок?

# 95
И кошара за игра ли трябва да купуваме 😁? Не се бях сетила, аз мисля да взема някой мат или тези като пъзели за земята и да му направя детски кът за игра.
И аз съм секцио и сексът е по-добър и от преди 😁. Първите 2 пъти беше ужасно , след това ... леле мале , не ми трябва лубрикант, нищо 😁. Абе почти всеки ден си правим. С цикъла ми нещо става , дойде ми на 50тия ден от раждането и от тогава не ми е идвал 😁, правих си тест на 6ти ден закъснение, отрицателен е. Отдавам го на това,че кърмя и по принцип четох дори,че на жените ,които кърмят не им идва изобщо .
Понякога като ви чета как реват бебоците и се чудите как да ги успокоите се чувствам привилигирована,че имам мляко, защото и да се къса от рев, подам ли му цицата и всичко приключва, вечер заспива за 5,10 мин. Да ама пък още спи при нас и на мен така ми е по-удобно иначе трябва да се разбуждам да го чакам да се нахрани и после като го изместя винаги се буди ,така че не ми е опция.
И аз започнах да гледам за столчета,но сякаш не ми се дават повече от 100 паунда, дано намеря нещо на промоция
Марая вашият избор е страхотен,много добре изглежда 🥰.

# 96
Аз още нямам цикъл, а вече кърмя само нощем.
Ако изобщо кърмя де или ме ползва за залъгалка.
Кошът за новородено му умаля вече и не знам какво ще правим.
Рано му е за другия кош, а в този едва се побира. Особено като го облека с космонавта.
Днес ходиха на кафе с баща си и е спал 2 часа в количката на слънце.
Толкова готино им било, че баща му чак искал бира да си поръчва Joy
А аз се наспах!
Дано следващата такава случка да не е чак догодина Joy

# 97
  • Denmark
Паола, не, че трябва, но така или иначе на моя му трябва по-голямо легло вече. Sweat Smile

The Searcher, защо мислиш, че ще му е неудобно? Нашият юнак е към 70 см вече и му е доста удобно по моя преценка Sweat Smile

Кога ще могат да сядааат вечеее? Искам. Sweat Smile

# 98
Секс правим почти всеки ден. Сухота има, но и лубрикант има. Sweat Smile
И аз мисля да сложа мат на земята. Днес сложих едно голямо коледно одеяло и си “играхме” на него.
От днес започна да си забива главата в земята, вдига дупето и като ѝ подпра краката с ръце, “лази” като червей. Laughing
Вашите бебета задържат ли играчки в ръце, ама съзнателно? Моето задържа за доста дълго, ама май не знае, че го прави. Thinking

# 99
Ние също задържаме играчка доста време, ако е малка залъгалка право в устата, ако е по голяма пуска я и ръцете в устата. Яко лиги,  сменяме лигавник след лигавник. Обръща се сама от гръб по корем но трудно мърда ръката която е затиснала и следва рев. 🤪 Оглеждаме за столче и май на това https://www.baby.bg/cangaroo-stol-za-hranene-kimchi-bezhov.html   се спираме. Не искаме да е скъпо. Радина е второ дете и всичко омаляло или непотребно подарявам.

# 100
  • Пазарджик
Григор 06.08.; 3.500кг, 51см

Страхотна тема си ни спретнала, Паола! Аз обожавам снега, лампичките които блещукат, каминката и вкусните яденета по празниците. 

Нашият юнак вече задържа играчка, оглежда я от всякъде и ако може веднага я лапва. И при нас много лиги много нещо. Обръщането по корем все още не е перфектно.
За земята аз реших да взема малък килим и за сега върши идеална работа. Столче имаме от Икеа още от баткото. Бях много доволна.
Нощно време често се налага да му завивам ръцете, все са студени иначе. Уж не е студено в стаята. Някаква идея?

# 101
https://besto.bg/naj-dobri-stolcheta-za-hranene/   Стори ми се добра статия при избор на столче.

# 102
Нели, преведоха ги, след като ги търсихме повторно и се оказа, че трябвало на моята банкова сметка, а мъжа ми е оставил неговата. Много тъпо. И ги преведоха сега на 18-ти, заедно с детските.
И мойта спи в кош за път, но сме взели хубав матрак. Само дето повивалника е къс вече, понеже има едни железа, на които вече си опираше главичката и краченцата като рита. И се чудех как да го трансформирам и взех още един по мек за отгоре. Но и той като стане малък не знам...
Столче за хранене ни подариха на Лорели. Подариха ни и активна гимнастика преди два дни и за сега й е много интересно, но максимум половин час и й омръзва. Вашите бебоци как са?

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 00:49 от LenkaST

# 103
За списъка - Катерина се роди 3250, 48 см. 🧡 Родих естествено с епизиотомия имам и вътрешни и няколко външни шева не ми е дошъл още цикъла и мен по време на секс точно на едно място ме опъва и се чудя след 3 месецаа нормално ли е това. Иначе ние имахме 2 кошмарни вечери малката през 15 мин се събуждаше с рев никакво спане по цяла вечер лигите й течат постоянно не спокойна е като прибавим и че носа й е запушен но без сополи направо не знам това зъби ли са вижда се беличко на венеца ама не е ли малко рано..за захранване мисля да пробвам метода воден от детенцето пък ще видим още си е само на кърма и не искам да бързам към 6тия месец мисля да започвам.

# 104
За списъка - Катерина се роди 3250, 48 см. 🧡 Родих естествено с епизиотомия имам и вътрешни и няколко външни шева не ми е дошъл още цикъла и мен по време на секс точно на едно място ме опъва и се чудя след 3 месецаа нормално ли е това. Иначе ние имахме 2 кошмарни вечери малката през 15 мин се събуждаше с рев никакво спане по цяла вечер лигите й течат постоянно не спокойна е като прибавим и че носа й е запушен но без сополи направо не знам това зъби ли са вижда се беличко на венеца ама не е ли малко рано..за захранване мисля да пробвам метода воден от детенцето пък ще видим още си е само на кърма и не искам да бързам към 6тия месец мисля да започвам.
Вчера точно ми звъняха здравните посетители(тук в Англия звънят през определено време да те чуят как си ти и бебето и аз ако имам някакви въпроси питам и говорихме за захранването. Този метод ,който си избрала е точно английски метод и тя точно това ме посъветва 6ти месец да му сложа няколко вида зеленчук зели парчета на пара или сварени и то да си избере , обачеее стсва страшна кочина 😁 и не съм решила още дали този метод ще избера.
Относно зъбите - и ние имаме подобен период , от 3 седмици някъде се буди по 4,5 пъти на вечер,а преди това само веднъж към 4. Обаче аз докато чуя ,че мрънка и му подавам цицата и той цоква малко и заспива. Много се лигави,ама много.. абе ясно е ,че са зъби, няма да излязат още най-вероятно,но ги дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт