ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 584
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честито ! Да са живи и здрави празнуващите!
Днес нещо ми е много смотано и само ви чета.
И аз така съм се вкиснала днес, но всъщност от вчера е почнало. Всички ме дразнят и децата и половинката и не съм като цяло в настроение, а дори не знам защо. Мисля, че трябва да поизляза малко и да се развижа, защото и на мен ми се отразява това седене вкъщи само.
Моите на въпроса, каква майка съм, питаха какво имам предвид, в какъв смисъл и накрая, че не могат да отговорят. Явно нямаше да ми хареса отговора, но както не съм в настроение предполагам, че точно в момента и не ме харесват особено Simple Smile

Честито на рождениците!

# 121
Мерси за новата тема Flowers Rose
Нямате прочитане ей SatisfiedSatisfied

# 122
  • София
Честит празник на Рали и Бисквитка! Да са ви живи и здрави девойките! 🍀🌺🎂

# 123
  • София
Честити да са рожденничките днес! Много щастие, любов и авантюри им желая Simple Smile
Стрелец е една прекрасна зодия, изпълнена с приключения. (и аз съм таквоз говедо) Най-лошата ни черта е, че си казваме директно всичко, и някой път обиждаме хората без да го искаме реално. Но пък със стрелец можете да сте сигурни, че казва това, което мисли Simple Smile
В къщи сме събрани представители на трите огнени зодии, само ММ е една свободноплуваща рибка. Жив да го ожали човек с толкова пожар около него.

# 124
И аз съм се вкиснала. След като пак влачих дърва, готвих, следя и по работа разни неща, разпитвам децата за учене, съм се вбесила, че трябва да го играя мъж, жена, труженик и пр. Заради тоя ужасен вирус, който отведе ММ да работи в друг град.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 13:18 от Amanda.D

# 125
Според мен на част от хората много им харесва да са в някакъв импровизиран Сървайвър, покрай тая обстановка. Днеска две познати независимо една от друга, ме убеждаваха, че трябва да се презапася с консумативи за ДО, защото от петък всичко затваряло. Питам, нали само МОЛ-овете? Не, не си разбрала. Книжарниците спират. Така и не успях да ги убедя, че ще има откъде да вземем хартия и моливи.

# 126
  • у дома
Amanda D, blank,
Благодаря ви от сърце❤
Всички да сме живи, здрави и малко повече спокойствие в душите!

Иначе вече “старото” мрън като по чудо днес се събуди без обичайния хейт.
Сигурно пуберите като навършат 14 стават слънчеви, мили и любвеобвилни😄

Мечти,мечги-явно е само за РД...

Да са  живи и здраваи и двете девойки рожденички,да постигат мечтите си с лекота! ❤❤❤

Аманда,децата са различни-големият е много по добър по мат от набора,но и до сега,особено преди ковтролно иска да решаваме задачи-12 кл е.Наборът не иска,а има нужда-на входното и на вероятностите има 6 ,но сега  за триъгълник и трапец го е оплескал и мечтае за 5,но според мен може и 4 да е-та явно ще се тормозим взаимно.  На мен ми костват повече нерви и усилия да го накарам да започне да решава,отколкото самото решаване.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 13:32 от svetlaem

# 127
  • София
И аз направих quiz-a за майката Simple Smile. Отговорът: "Най-добрата!!!" Питам за подробности - прекрасна усмивка и повторение на казаното... Май ще я записваме политика (дипломация) да учи Laughing
Снощи ходих до мола, имаше доста хора, повече от обичайното - бързат да напазаруват преди да си ги затворили. От друга страна продавачките се надяват, че това няма да стане точно сега, когато имали най-много оборот...
От вторник имат свободни часове по БЕЛ Disappointed, нищо не са им казали, но явно това е любимата учителка на Ния...

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 13:33 от BFF_

# 128
И аз направих quiz-a за майката Simple Smile. Отговорът: "Най-добрата!!!" Питам за подробности - прекрасна усмивка и повторение на казаното... Май ще я записваме политика (дипломация) да учи Laughing
От вторник имат свободни часове по БЕЛ Disappointed, нищо не са им казали, но явно това е любимата учителка на Ния...
Не, вашата е най-недолюбваната от Ния Simple Smile. Направо я прекърши в 7 клас за 2 ходения на нейната школа и я отказа от бел. Добре, че се спря навреме. Нашата най-любима вече предава на 11 клас.

# 129
  • София
Не, вашата е най-недолюбваната от Ния Simple Smile. Направо я прекърши в 7 клас за 2 ходения на нейната школа и я отказа от бел. Добре, че се спря навреме. Нашата най-любима вече предава на 11 клас.
Охх, добре че вече се наплаших.
Иначе по-добре е вероятно от другата опция.
И дъщеря ми не е много фен.

Честито на рожденичките! Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 13:44 от BFF_

# 130
Хаха, то от другата опция вероятно всичко е по-добре Simple Smile)).

Забравих да честитя рождените дни на девойките. Да са здрави и щастливи!

При нас мина класното по бел. Много лесна тема било. Можеш да кажеш много неща, но времето е много малко. Кофти, но това е положението.

# 131
Да са живи и здрави днешните рожденички! Много късмет да имат и с лекота да постигат успехи! Balloon

Аз днес се възползвах от намаленията в "Юск" и си поръчах два шкафа, че вкъщи вече се чудя къде да прибирам книгите. Сега с нетърпение ги чакам да дойдат за да създам малко работа на ММ със сглабянето им. Bowtie

В този студ навън изобщо не ми се излиза. Просто не мога да се настроя, че зимата дойде и все ми е студено и неприятно навън. Като изляза и съм на бегом да си свърша задачите и да се свра на топличко.

# 132
  • софия
Нямам какво да споделя освен две неща, на които току-що се посмях:

Като луд с картечница съм, но преди малко окончателно приключих с подаръците за мрън за Коледа. Пак се посъбраха, но и баба ѝ ще се включи.
Открих случайно един сайт за много добре изглеждащи пантофи и имаше точно, каквито искам - пухкави, големи.
Скрит текст:
Довечера Зара ще имат намаление. Сложила съм дрешляци в количката. За какво ли? То с това седене вкъщи... Половинът има чисто нови дрехи от пролетното пазаруване.

Болните минавали ли са дневен диспансер? Как са?

# 133
  • Между гори и планини
Моя мъж взел на пубера дрон... Нямам думи! Щото парите ни бият през ръцете...
Днес ми се обадиха от Алианц да ми напомнят, че началото на декември изтича застраховката на колата и къщата... Ох!
Подарък на мъжа ми не съм купила, ще гледам онлайн в Практикер.

# 134
  • софия
Аз поръчах и чакам да ми донесат дигиталният лазер за него, имам и един парфюм. За сега съм се изчерпала.

Общи условия

Активация на акаунт