ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 492
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Така беше на всички онлайн тестове за домашно на Регалия м.г. - никога не се уцелваше. 36см / 36 см/ 36cm и т.н. Финална дума имаше проверяващият. 😊

# 676
  • София
CD=36 cm?

# 677
О, аз все още "подскачам" като видя примерно 14т от 30т. на тест ...половината задачи/въпроси са отворени , но почвам да дудна ( не само в Регалия и Междучасие на пробните , но и сега за домашно е често случващо се у нас).

# 678
  • София
Изрично е казала да не пишат см, той на черновата си е написал см. Който е успял да стигне да тази задача (била е последна), без да могат да се връщат, е получил също 36.

# 679
  • София
На мене днес нещо не ми е ден. Ровичках евентуално за нов телефон на дъщеря ми и с изумление установявам, че да кажем телефони за 1000+ лв са с с по-лош чипсет от моя, който е вече на две години и нещо. 😐
За капак и отзивите на потребителите констатират разочарование от същото, не е като нещо да са се сменили технологиите, та да изискват по-слаби параметри.
А телефоните за 600-800 лв са докладвани, че откровено забиват отвреме навреме.
Бива ли такова нещо?

# 680
  • София
Затова не трябва да се робува и инвестира в подобна техника.Аз съм на този принцип.Взимам  работещо устройство , което да не струва сума,  за която да ме боли сърцето.Като бъгне- взимам  нов.В крайна сметка няма да се пенсионираме  с него.Аз продължавам да съм в чуденка за подарък за щерката.ПИтах я- не знае.И коледно не ми е никак.Вероятно в края на седмицата или началото на другата ще украсим.Купила съм и аз календар на Орео.Само да не забравя утре да й го дам.Толкова от мен  по повод  празничния сдух!

# 681
Някъде да сте виждали адвент календара на Ferero Roshe?

# 682
  • София
Ама и аз не робувам.
Искам само да работи бързо и стабилно. Била съм веднъж със заместващ телефон, крайно изнервящо се мотаят приложенията докато се отворят.
Просто поредното нещо, на което и средният клас вече е с много компромиси. Като дрехите, и там от доста години е така.
Тая работа ме дразни. 😁
Иначе телефони не обичам често да сменям.

# 683
  • Някъде в Европа...
Ехеее..личи си кой следи математиката..😃..
Я да питам - някой да има код от Озон, който няма да ползва..Че нали се оплаквах от слушалките, и сега ми "прискърца", че едната му спряла..Идеално..ей ти подаръка за Коледа...То не знам и дали ще се хване кода, де, когато стоката е намалена. .

# 684
Някъде да сте виждали адвент календара на Ferero Roshe?
Струва ми се , че във Фантастико го мернах.

# 685
The Classes, DK19, май тези последно пробвах. Виж в темата за промоции на книги, имаше кодове за озон

# 686
Ред, сега ти видях скрития текст. Всичко да е наред с малко Редче, да е минало и заминало вече!

# 687
  • София
И нашият коледен календар е изваден. Той е един и същ от години вече, но децата му се радват и си го чакат с нетърпение. Винаги има по едно листче от джуджетата за даденият ден в съответната кутийка. Понякога има нещо по-големо оставено или скрито някъде, а ако е малко е в самото чекмедже.
Скрит текст:
Тази година декември месец стартира с издирване на котарака. В 12 без малко се замислих, че е много тихо, не бях си легнала, защото чаках децата да заспят, за да извадя календара. Почнах да търся котарака. Децата се включиха. Накрая Николета констатира, че има следа от нещо свлякло се по покрива на терасата надолу. Ние сме на втори етаж, над гаражите. Съответно се облякохме набързо с Николета и отидохме да търсим котката пред блока. Бързо я намерихме, беше се скрил под една кола пред входа, но не желаеше да излезе. Повече време ни отне да го примамим да дойде с храна, като накрая все пак успях да го хвана. Прибрахме се малко след 12 часа. Вече и календара е строен и мисля, че най-голямото джудже от отряда спасители на котки може също да си легне Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 00:54 от Aila

# 688
  • Някъде в Европа...
Добро утро!
Оставих календара с шоколадчетара пред спящото човече 😃
И понеже преди няколко дни обяснявах за геймърски слушалки - е, снощи поръчахме едни 😁...Та, поръча си подаръка за Дядо Коледа...Някоя беше писала, че са доволни oт Razеr...Реших набързо да се доверя и:
https://www.ozone.bg/product/razer-kraken-tournament-edition-green2/...
Старите ще се пробваме да ги дадем в Технополис за ремонт, че са в гаранция още....

# 689
Red, честит рожден ден! Да сте здрави всички!
И да си все такова ведро момиче.
Дано правилно да съм разбрала вчера за рождения ден....

Общи условия

Активация на акаунт