ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 581
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Zvanche благодаря, продължавам да се смея с глас Animal See No Evil

quote author=zvаnchе link=topic=1274095.msg41823987#msg41823987 date=1606394117]
Нямам какво да споделя освен две неща, но които току-що се посмях:

Като луд с картечница съм, но преди малко окончателно приключих с подаръците за мрън за Коледа. Пак се посъбраха, но и баба ѝ ще се включи.
Открих случайно един сайт за много добре изглеждащи пантофи и имаше точно, каквито искам - пухкави, големи.
Скрит текст:

Болните минавали ли са дневен диспансер? Как са?
[/quote]

# 136
С мъжа ми не си разменяме подаръци. На когото нещо му трябва, когато му дотрябва, си го купува сам. А пък разни дреболии колкото да се каже, че имаме подаръци, и двамата не харесваме. Е, случва се някоя покупка да съвпадне с някой празник и тогава я нарочваме за подарък, но това обикновено е случайно, а не целенасочено.

# 137
Ужасно съм нерешителна! Направо съм си бясна. Малките подаръчета за адвента са купени. Е, доста от тях не са пристигнали, нещо Ориндж се бавят, сигурно са затрупани. Но двата подаръка - за Коледа и за именния ден ще ме съсипят от мислене Simple Smile. Лонгборд, лост, шведска стена, лежанка, палто, китара, цветни лещи - всичко това ще се хареса, но някои не мога да купя без да мери/хареса, а други се чудя дали си заслужава борбата с монтажа. За китарата са ми слаби нервите и ще се избием ако започне да ми дрънка на главата, та да си я купува като заживее сама. Май ще взема накрая лежанката, че е сгъваема и ще отиде под леглото след 2 седмици.

# 138
  • о`майна лунна нощ е
Отдавна благоверен ТуиГ не ме е изненадвал с нещо за подарък, но пък ми е дал свободата да си угаждам с дребни глезотии. Всъщност дори липсата на мрънкане за поредния чифт маратонки или яке, ми е достатъчна като се замисля.
Последно съм го изненадвала аз за миналата нова година, когато, без да го питам, му взех нов телефон. Да, не е идеалният, но като разбра цената, одобри. Неговият беше със строшен дисплей от две години.
Семейни подаръци тази година си направихме достатъчно. Практични хора сме, а свитите финански превръщат всяка наложителна покупка у дома във форма на семеен подарък. До тук с капризите ми точно кой модел на едикакво си /съответно все е скъпият вариант/ съм си преизпълнила списъка с подаръци за поводи до към годишнината от сватбата 2022 година. Joy

Наборчето е лесно. Пари му дай на телето мамино.

# 139
Преди един месец направих коледния подарък на ММ, от който обаче и ние ще се възползваме🙂 То голямо търсене падна, че и съвпадна намирането му с операцията на баща ми, ама не се отказах. Намерих това, което отговаряше на всичките изисквания или пък " то" ме намери. И сделката мина леко и приятно.

# 140
  • софия
Хохохохохо, Бисе, и ти почти като това, което постнах.

До едно време и ние си подарявахме семеен подарък, обикновено пътуване, билети за нещо, на което искаме да ходим, ама сега сме на индивидуални. Както ред мисля беше писала, опаковам всяко подаръче по отделно и така има много неща под елхата.

# 141
  • София
Досега винаги сме си подарявали подаръци с мъжа ми. Тази година, понеже нямам никакъв коледен дух, предложих да не си подаряваме нищо. Ами не ме огря, отказа ми категорично. Не че знае какво иска, няма идея и на мен какво да вземе, но ще подаряваме.
Децата поне са осигурени вече.

# 142
  • sofia
Аз съм вече доста уморена от всичко и пазарувам онлайн на воля - за младежа практичните подаръци за предстоящите празници са нова мъжка чантичка, хавлия за баня и плажна кърпа за високи хора и две якета😊 Изненадата ще са пет плочи за грамофона с различна, но любима по стил музика и съм приключила🤓 На баща му....аз съм му подаръка в тоя живот🤣

# 143
  • София
Ние с ММ си разменяме подаръци . Миналата година му взех смарт часовник (беше го гледал още от есента и все му се чудеше) и много се зарадва. Той ме изненадва основно с бижута(за Коледа колие Пандора) и козметика. Тази година му поръчах нов телефон, за който въобще и не предполага. Аз много обичам да подарявам подаръци. Тази година дано девойката ми даде някаква насока, че само тя е без основен подарък за момента. Купила съм и две пижами и пантофи и това е .

# 144
Аз по принцип не обичам да подарявам подаръци и много трудно избирам такива Simple Smile Не обичам и да получавам, особено изненади, ако съм си ги избрала сама става Simple Smile
ММ първите години се опита да ми подари нещо за Коледа, ами смисъл нямаше - или не ми бяха по вкуса, или по размера, или просто не ми трябваха. И спря да ми подарява. Сега само на децата правим подаръци. Аз съм си и скрънза и нещо което няма начин да се ползва или пък разни натурии/прахосъбирачки не мога да се пречупя да купувам.
Когато се налага да купя подарък за РД например, настава едно мислене...изобщо не ми доставя удоволствие.

# 145
Звънче, май да🙂 И аз като теб.
Е, ще се разтърся за нещо, ей така, да има под елхата, че Моника си купи голяма елхичка и някак няма да и отива да е празна🙂

# 146
Момичета, помагайте с ценни съвети за волан за игри и слушалки. Все купуваме хубави слушалки, но що така се чупят, не знам Simple Smile. (А баща му ползва едни от 10 години и все недоумява, как така се чупят Simple Smile ) покрай това домашно обучение, слухът е заминал на границата с допустимото. Искам да взема нови слушалки, но кои...

# 147
За дистанционното обучение , накратко...
https://m.facebook.com/groups/argazm/permalink/1499241516941603/

# 148
Като бях малка обожавах коледните празници. Майка ми създаваше такъв уют, че се чувствах като в приказка. Винаги ходехме на село, в старата къща, с натрупал сняг на двора и аромата на истинска елха... Винаги се е старала жената да спазваме традициите, макар по онова време да беше забранено. Спомням си за една Бъдни вечер беше застлала земята със слама, както е било едно време и вечеряхме на паралия, седнали на земята. За нас с брат ми това беше фантастично преживяване, но майка ми наскоро сподели, че никога не би го повторила... Но пък ние бяхме щастливи.

Аз също се опитвам да създавам някаква атмосфера на децата, по мой си начин и според обстоятелствата. Просто за да им е забавно. Но вече пораснаха... Преди малко младежът каза, че под елхата като подарък искал да намери акъл...

Една Коледа, след като играха до късно вечерта и не успяха да си приберат всички играчки, ми хрумна щурата идея да им намятам подаръците ПО клоните на елхата.
Стават сутринта и търчат към елхата. Гледат, под нея няма нищо... И изцъклили едни очи неразбиращо. Викам: "Какво зяпате? Не виждате ли, че сте затруднили дядо Коледа с тези неприбрани играчки? Горкият. Промъквайки се през комина се е подхлъзнал в тъмницата на всичките ви разпиляни играчки и подаръците са изхвъкнали от чувала му и са се разпиляли по елхата! Дано се е разминал с някоя травма дядо Коледа!"
Хем се смяха, хем се радваха, хем и играчките си прибраха. Grinning
И до ден днешен си спомнят как са затруднили дядо Коледа.

Ама колкото повече одъртявам, толкова повече не ми се занимава. Нито подаръци ме вълнуват, нито пазаруване. Гледаме добро настроение да си създадем.

# 149
Razor, така ли се пишеше. Според сина ми само те ставали. Не че на скъпи слушалки не и вижда сметката за една година. И как няма да види, като те не слизат от главата му. Даже из къщи се разкарва с тях.

Общи условия

Активация на акаунт