ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 543
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Биси, не се настройвай предварително (в кинозала смехът е по-заразен), ама да кажем - весело филмче, което е подходящо за разведряване на духа, и по този повод подходящо в текущите обстоятелства. 😊
Има дози идиотски хумор на моменти, ние си падаме почитатели.
ПП: Сетих се да си изтрия вчерашната снимка, не че нещо, ама все пак.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 21:31 от Red

# 361
Ред, тршй я, да не се появи Господина с гумите😀 , че няма да се отървеш от досаждане😀

# 362
  • София
🤣🤣🤣
Твърдо се надяваме да не чете тук, много не пишем за английски булдози. 😁

# 363
Обаче, ако сега цъкне в Гугъл " английски булдози" и те е намерил на секундата😀

# 364
  • у дома
Малко късно се вкл с бебешките снимки и се връщам да чета над 100 нови отговора...
Скрит текст:

# 365
Аууу, Светле! Страхотни снимки! Усмихна ме!

# 366
Ооо, здрасти , сладко бебе Светле❤
Две куклета има на леглото🙂

# 367
  • София
Мене страшно много ме дразни идеята да оставям снимки след себе си на общодостъпни места в интернет. В случая няма какво да произтече от архивния ми портрет, обаче го изтрих понеже ще продължа да се дразня, ако го оставя. Нямам много логично обяснение защо. 😃

# 368
Като казахте кукли, помня имената на всичките си детски кукли, а уж не играех много с тях. Последно на около 6 години ги остригах всичките. Голям кеф беше да им направя прически. Жалко беше, че успях само веднъж да се забавлявам и куклата Денка стана Денко. Сигурно съм направила първата смяна на пол в страната.

# 369
Ред, разбирам те отлично. И аз съм така по принцип, но точно тук( в тази тема), интуицията ми казва: Спокойно🙂( за снимките, де)😉

# 370
  • София
Абе сетих се защо.
Ей това четох оня ден, ама не знам дали може да се отвори, понеже е през абонамент за NYT:
https://www.nytimes.com/interactive/2020/11/21/science/artificia … people-faces.html

# 371
Стон, и аз много ги фризирах. Що ли не им пораснаха косите🤪
И като ги подстригах всичките, и вече нямаше къде да проявавам таланта си, в точния момент една приятелка на майка ми,  си остави детето уж да си играем. Каква ти игра, скука, та скука.
Предложих фризиране, дори и оферта и направих за нова коса. И тя не можа да устои.
Подстригах я, и й сложих на главата от  копринените конци за бродиране на майка ми , и работата " заспа".
Хареса се момичето, майка й обаче, не.
Никога повече не я оставиха да си играем.

# 372
  • Между гори и планини
Аз имах две кукли. Едната красавица русокоса, която казва "мама" и една червенокоса. Седяха в кутии и майка ми не ми даваше да играя с тях. С първата имам снимка. Сигурно си е мислила, че няма да ги пазя. Така си и останаха. Само мечо Моли ми беше вярна, слагах ѝ моите бебешки дрехи и терлички, разнасях я навсякъде с мен, спях с нея. Както ви разказвах, с Моли спа големия ми син, после пубера я наследи и още е с него в леглото. Очаквам да ги събера с мечето на Просто майка 😉

# 373
  • sofia
Аз да ви питам покрай бебешките снимки🥰 сантиментални ли сте? Имам много да разчиствам и все сърце не ми дава😊 С голяма мъка изхвърлих учебните тетрадки от 4 клас, а на редовните тетрадки , в които е писал младежа, не мога да " посегна". И така - за осем учебни години! Вътре има сюжети от "Браво" и "6+" до "Как ти хрумна това?". Особено от първите класове е много забавно да се разглеждат. Толкова преживявания има между тези листа...Ама много сме затрупани вече😎

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 22:49 от googlish

# 374
  • София
Зависи. За любимите детските играчки и първите тетрадки на дъщеря ми - много умерено. Пазя малка селекция, но трудно ми се получи, понеже другите двама у дома са ужасно сантиментални.
Обаче разни неща или дребни вещи, унаследени от прабаби и прадядовци, с които лично не съм се срещнала в този живот, са ми като свещени. Някаква невидима родова памет.

Общи условия

Активация на акаунт