ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 552
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Всяко залитане в крайности е вредно, дори и да е спорт.

# 346
Да, но каза, че тези 2 дни били за сметка на междусрочната. Днес бил подписал заповед.
Отсега за 04.01 е много рано да се прогнозира.

# 347
За 04.01 хич не вярвам. Може да отворят ясли, градини и 1-4 клас. По-големите едва ли.
Ох, имам позната учителка с три деца. Големият е осми клас, но малките са съответно в ясла и първа група в детската градина. Тя преподава английски на гимназисти в нашето училище. С тия две малки деца не знам дали ще може да работи следващите седмици. И други учители познавам с малки деца в градинска възраст. За тях дежурни градини никой не е предвидил.

# 348
  • Между гори и планини
Имам приятелка, която от финна мацка, покрай гаджето си стана бодибилдър. Дори гласа ѝ се промени. 3 месеца преди състезание чисти мазнини и тренира като луда. Като се намаже с автобронзант и изчисти мазнини ми прилича на травестит в женски бански. Само аз не я вазхвалявам. Нищо женствено не остава .

# 349
  • София
Ааа, аз вече на нищо не вярвам докато не се случи. Само съобщавам така да се каже какво ново...

# 350
Че то останали някой да вярва на друго, освен на заповед?🙂  Нищо, че на следващия ден може да бъде издадена нова, отменяща предишната.

# 351
Ама когато няма Ковид, нали?
Дотогава ще мине. Фризура,лек грим, с наборки на по поне един Април шприц.

# 352
  • Велико Търново
AIR, още си ми пред очите с безкрайно дългите телефонни разговори придружени със сълзи.......и после с развода, аз съм казала на Чемширов, разведа ли се с него, ни ще се събирам с някой, ни деца ще раждам.Мислех си, че новата сграда на съда ще ни разведе, ама не, само смъртта ще ни раздели.

За град-моя град е Лондон, ама при определени условия-едно от които е да живея в централната част!
За Търново и спорта-художествената гимнастика на дъщеря ми беше минимум 100 лв. на месец, световните състезания стигаха до 1500 лв., а българските около 300 лв. Понякога бяха по 3-4 на месец, връща се от едно, отива на друго.Тенисът е 25 лв. на ходене.Здрави да сме само!

Божидара е отворила страницата на МУ в София, това дете се побърка.Само учи и се чуди какви учебници да си поръчва.

# 353
Кунчев днес директно си каза, че ако има подобрение след 21.12. ще бъдат възстановени посещенията в ясли, ДГ и начален курс само. Първият срок оттече...
               Много ми е интересно дали Кунчев ще работи в ДГ и ДЯ в споменатото време.За този период бях планирала  неплатен отпуск ,а сега като почти всички са в такъв и то от 1-ви не вярвам някой да се върне на работа точно по празниците.

# 354
  • софия
Абе вие гледахте ли Quo vado? По някое време положението беше италианец в Норвегия. Жестоко, жестоко просто! Joy
Току-що го изгледахме. Много приятен, типично италиански. Ама виж, и на него за малко му хареса в Норвегия 😂

# 355
Ясно какво ще гледам тази вечер🙂

# 356
  • София
Ахахах, Звънче! 🤣
За малко, за малко!
Северното сияние беше култово! 😁
Ама да не давам спойлери.

# 357
А може ли да се гледа някъде онлайн?

# 358
  • София
Нямам идея.
Аз го бях сваляла.
Всъщност имаше преди няколко години седмица на италианското кино, ние друг филм гледахме и после се заприказвахме с програматора на Дома на киното (мъжът ми го познава), та той ни каза как два дни по-рано цялата зала се е кикотила до сълзи на Quo vado. 😃

# 359
Ред, изостри ми се още повече любопитството🙂

Общи условия

Активация на акаунт