ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 501
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мария, не искаш ли да ме осиновиш? Grinning
Да разкажеш после, как реагира девойката. Чак ми се прииска да съм на нейно място!

# 631
  • Някъде в Европа...
Джуди, нашата класна изрично каза на род. среща, че не желае връзка с родители, не смята да прави групи и т.н.Не била привърженик на съобщения по Месинджър и т.н с родителите... Децата били достатъчно големи, за да си поемат отговорност. Каквото е трябвало да знаем, ще го казвала на тях. Общо взето си даде тел и каза да я търсим само при отсъствие на детето. Сега сме с Админ плюс - там такава инфо няма..повечето секции са в процес на разработка..оценки не се пишат..реално само по АЕ има (от класната), 1 по БЕЛ, по ФВС, по програмиране..Оценките са тези, които бяха преди ДО
От Школо и аз бях много доволна..В Админ плюс дори няма от къде да видя как се казват учителите му...

# 632
  • Между гори и планини
Много са ви зарязали. Дано няма неприятни изненади в края на срока.

# 633
Админ плюс е по-зле от бележник:smile: Не получавам никакви известия за оценки, трябва да ровя, за да разбера, че има  нанесена нова . Няма отзиви, нищо. За третокласника съм в час с всичко с Школо, за осмокласника разчитам да е забелязал какво се случва и да смята за важно да ме уведоми.
Никога не сме имали адвент календар. За всеки ден  от декември ли трябва подарък? За малкото по един бръмбар на ден ще свърши работа, но за голямото нямам никаква идея на какво ще се зарадва. Вероятно на някакви бележки, написани с чувство за хумор, но моето напоследък липсва.

# 634
Броят се дните до Коледа, т.е. 24 неща. Ама те са малки неща: чорапки, различни кутии чай, тетрадки, саксийка, луковичка (за да си я отглежда), лак, химикалки, органайзер (съвсем обикновен), плакат, пантофки, книжка. Имам и едно листче с ден посветен само на игри, уговорила съм брат ми да дойде една неделя, за да имаме четвърти за белот.

# 635
  • Между гори и планини
Толкова е лесно с момичетата - красив химикал, ластик за коса, грудка на цвете...
На моя косата толкова порасна, че мога да му подаря деадемка или фиби, да не му влиза в очите 😂

# 636
На чорапи с интересни послания и рисунки ще се израдва . На различни видове луканка също:smile: Май ще поръчам такъв календар. Сигурно ще измисля и други неща. Доня ми дава идея за фиби Simple Smile Вчера ме помоли за някакъв ластик за коса, дадох му блестящ. Бил гейски...

# 637
  • София
То и с момчетата е лесно - пържола,пица, бургер, игра на компютъра, дюнер... Joy

# 638
  • Някъде в Европа...
То и с момчетата е лесно - пържола,пица, бургер, игра на компютъра, дюнер... Joy
Вътрешна гума, шестограми 🤣 - по един, та да ги събира до Коледа 🤣

# 639
  • Между гори и планини
Туй с манджите не се брои, това и без Коледа нагъва яко. Колелото го зазимихме, геймърство няма...  И от както реших, че Лего няма да купувам, направо съм в шах с пешката.

# 640
Вземи готов с бонбони. И на това се радват децата, но моето не яде захар и нямаше как.

# 641
  • София
Аз на дребното му взех Орео календар. От тук почерпена идея. Досега винаги сме им взимали календари с шоколад, но от по-обикновените. Сега ще го глезим набора:sunglasses:

# 642
  • София
Момичета, може ли help с тази задача:
Според мен и според набора отговорът е 36, но не и според ключа на теста.

# 643
Ние имаме само мейл и тел. на класната. Родителите така и не направихме някаква обща група, поне взаимно да се информираме за класни и контролни, проблеми.
Завиждам на майките с толкова самостоятелно отговорни деца. При вида на сборниците по МАТ, които купих успях само да го развеселя с желанията си. А да решава без аз да го карам и то със скандал мисля, че няма как да ми се получи. Тотално ми се отказа да ходи по състезания. Чета, че Ния ходи на курс за олимпиада, а аз се надявам поне нашето училище да ги проведе.
Мария, страхотна ти е кошницата с подаръци. Аз някак си още не съм празнично настроена. Единствено положително от тази карантина беше, че младежа нямаше как да пазарува сам в МОЛ-а и бях поканена да споделя с него пазара. Досега всяко такова пазаруване беше със скандал, че му е досадно, а ако трябва и да пробва няколко неща е мисия невъзможна. А иначе сме с претенции и все не съм избрала вярното.
Много ми харесаха столовете, които показахте, това може би ще му е следващия подарък.

# 644
Дребното разправя, че пуснал търсачка за морски свинчета и му излезли много резултати от бг мама. Като видял какво пишат там, излязъл веднага, защото пишели "много тъжни и чувствителни жени". Развалило му се настроението.

Общи условия

Активация на акаунт