На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 33

• 92 754
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Т.е. Какво доказателство да се представи за пътуването - Искаме да пазаруваме за празниците?

# 91
  • Варна
Задграничен паспорт с печат за влизане се показва.

# 92
Тъй като нямам възможност да ходя до Турция и пазарувам тук от магазини с турски стоки
 Та видях някакво краве масло увито като бонбон  1 кг - цена 16лв . Опаковката е синя има крава на нея . Имаше и от 250 г същото.
За съжаление не погледнах марката . Но ме интересува - купувате ли турско краве масло и с какви впечатления сте .
Имаше и кг смлян шам фъстък - 12 лв или 16 може би - не помня .
Купих си някакъв салеп - 3 лв кутия за 16 бр  -koza
и едно пакетче за проба BAGOdAT / последното е 60 ст за брой/
  Смляна канела и кора . Булгур ситен 2,50
Сирената зяпах . Например малка опаковка - ама хептен ню ню там плитка - две плитки - дали имат и 200 г е 5 лв
Крема сирена - мисля е 200 г опаковка 3 лв.
Чай турски ърл грей в метална кутия / миналата зима май беше 3 лв / сега е 4
Определено ме интересува кравето масло и дали ще е хубаво за сладки . Готвене

# 93
Купувала съм масло от Турция и то различни марки, но мен лично не ме впечатлява. Къде се намира това магазинче, стана ми любопитно Relaxed

Аз последно си купих салеп от hafiz mustafa от Истанбул, но или не правя нещо, както трябва, или не е моята напитка

# 94
Здравейте,преди време някой беше писал,че е доволен от лекарство за младежко акне
може ли да пишете отново за това лекарство?

# 95
Този салеп ми хареса
Но за дозичка - 60 ст или 65 ми е доста
Правя го с прясно мляко - пише май 150 мл

# 96
Различни масла сме купували, но това ни е харесало най-много:
https://www.migros.com.tr/torku-tereyagi-1-kg-p-b750a1

# 97
Не беше такова . Сега търся в гугъл - но не откривам . В синя опаковка - с някаква крава и беше увито като бонбон .
Малката опаковка обаче беше в бяло и мисля бяха на една и съща марка.
Следващият път може да взема малка за проба .

# 98
Не беше такова . Сега търся в гугъл - но не откривам . В синя опаковка - с някаква крава и беше увито като бонбон .
Малката опаковка обаче беше в бяло и мисля бяха на една и съща марка.
Следващият път може да взема малка за проба .

Simple Smile аз не търся по описанието ви, маслото, което сте харесали/видели..
В предния пост пишете : "Но ме интересува - купувате ли турско краве масло и с какви впечатления сте ."
Затова и посочих кое харесваме ние.

# 99
Благодаря . Просто споделих какво има там .
Все пак е магазин в България  с турски стоки и асортимента не е така разнообразен.
Имаше и два вида каймак.

# 100
  • Пловдив
Масло, увито като бонбон има в Бим. Една от приятелките ми винаги си купува от него и много го харесва, но не помня марка. На мен ми е много голямо, аз не използвам много масло и си купувам малка разфасовка.

# 101
Благодаря . Просто споделих какво има там .
Все пак е магазин в България  с турски стоки и асортимента не е така разнообразен.
Имаше и два вида каймак.

Така и не стана ясно къде се намира въпросния..или аз нещо съм пропуснала..Rolling Eyes

# 102
  • Бургас
Здравейте,преди време някой беше писал,че е доволен от лекарство за младежко акне
може ли да пишете отново за това лекарство?

# 103
Задграничен паспорт с печат за влизане се показва.
Говориха за някакви кодове, които е било необходимо да се показват. Аз се канех есента да ида, но така и не успях. В тази обстановка не е за ходене, но все пак ме интересува, дали само хранителните магазини работят. Пазар няма, но други магазини?

# 104
  • ВАРНА
Пазар има голям за всичко - петъчния си работи.  
 Закрития работи пък абсолютно всеки ден.
Уикендите през декември до 3 януари има пълно затваряне за турците да не излизат от дома си и вечерен час след 20 часа за раб.дни.  

За българите идващи за полудневен шопинг не важат забраните от локдауна  - уточнение на кмета на Едирне.
Показваш задграничен паспорт - където искат от местните код  и евентуално някъде и мерене на температура и влизаш.  

За българите важи  от ковид 19 забраните -   носене на маска над носа и устата абсолютно навсякъде и да не пушат никъде дори на улицата.

Общи условия

Активация на акаунт