Как да постъпя. Свекърва ми ме побърква.

• 30 127
  • 615
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Майка ми не е баба като баба, и да, много добре изглежда за годините си. Но снимката е правена преди 9 години. А дечицата в момента са пубертети, големия е 185 сантиметра на ръст.

# 241
Та, моето е научено, като е при майка, след баня, има шише със светена вода в стаята и собственоръчно плиска две- три капки върху лицето си. Пак да не би случайно да е урочасано.
Баща му ако разбере ще ни изтрепе.
Simple Smile
И моята беше омазана онзи ден със светена вода, щото и тоя месец е болна от градината.
Абе нека мажат, обличат .. каквото искат, после няма да има кой.

# 242
Живи и здрави да са ти Simple Smile как смогваш да ги изхраниш 3 бр. пубертети мъжове, нямам идея Grinning
Майка ми не е баба като баба, и да, много добре изглежда за годините си. Но снимката е правена преди 9 години. А дечицата в момента са пубертети, големия е 185 сантиметра на ръст.

# 243
Мале, момичета, тъй съм се смяла с последните постове.....
Мислех, че моите са най-големите кукувици....
Свекито винаги, особено като обявят грипната епидемия ходи с едно малко шишенце със светяна вода в чантата 😂😂😂

# 244
  • Пловдив
Само, че аз съм изрязала всички и у нас се идва само с покана. За 8 години свекърва ми е идвала 5 пъти. Майка ми.... малко повече, 10-15 пъти.

# 245
  • София
Ха, и моята майка е фен на светената вода!
Едно време й се дразнех, че щом хванеше малкия, гледаше да го натъпче с пресен портокалов сок, което нямаше да е лошо, ако не беше алергичен и я бях предупредила към 300 пъти.

# 246
Само, че аз съм изрязала всички и у нас се идва само с покана. За 8 години свекърва ми е идвала 5 пъти. Майка ми.... малко повече, 10-15 пъти.
Така е. По добре да не се престарават, че "ще си дойдем на думата". Моята свекърва е перфектна. Може би защото живеем на хиляди километри и се виждаме рядко. И майка ми така.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 17:08 от _silence_

# 247
А на мен пък свекърва ми (това ме ядосва най-много), като идва у нас винаги носи пилешка супа в буркан за децата. Еми....как пък не се усети, че е малко тъпо.....и аз готвя супи
*Може би си мисли, че нейните са целебни. Щото мъжът ми като боледувал веднъж като малък, бил оздравявал с пилешка супа (от домашна кокошка)
И децата са едни...в моята супа, ако има кожа от пилето протестират и не я ядат, а нейната е пълна с кожи, обаче ги ядат и никъв коментар.....

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 17:10 от buttercake

# 248
На мен и за в нас ми дадоха шише с вода светена, ама ювелирна, с някакъв салкъм вътре, дето се слага на ракията и стана карамелена на цвят.
Мода.
Чак ти идва да си сипеш.

# 249
Ще съм честна, може да ми се посмеете Grinning И аз си имам шише светена вода и поръсвам из нас понякога.

# 250
Бреййй, забавна се оказа тая тема, от гладенето до светената вода

# 251
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз доста се посмях. Благодаря!

# 252
Оо, ама някои сте си готови за свекърви вече с тая светена вода по джобовете. Горките снахички ще ги четем тук как ви плюят, да сме живи и здрави само.

# 253
Всички без светена вода са незащитени. Ще се мре. 😁

# 254
Знам аз Confused дано няма тогаз БГ мама, че какво ли ще се чете тук Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт