ДЕКЕМВРИ идва вече - всеки ден ще има новина за поне едно човече ! {тема 11/2020}

• 29 152
  • 793
  •   1
Отговори
# 600
Ivvvv - честита да ви е Мила, жива и здрава, винаги засмяна и много щастлива Heart

# 601
Ivvvv, честита радост! 💖Да е много здрава Мила, щастлива и обичана! Бързо възстановяване на теб!

# 602
Ив, честита радост! Чакам за разказ аз, че все пак там ще чакам и аз ред скоро..
Не съм от ежедневно пишещите, но напоследък каквито и въпроси да задам, потъват в небитието и остават неотразени...Не е много приятно.🙂 Все се надявам, че поне останалите неродили мами като мен, влизайки тук ще ударят едно рамо на други притеснени такива.

# 603
Габи, по твоя въпрос за 2 см разкритие,  може и месец да си така, аз си спомням,  че Жанинче е писала , че така е имала последните месеци разкритие за дълго преди....

Аз сега изкачих стълбите  пак, дано поне 1- 2 см имам вече, че ми писна.

А иначе на зададен въпрос,  не винаги някой отговаря, или няма  отговор и не знае, или го е прочел, но е пропуснал да отговори, а и то е малко всеки си пиши болката и ако някой е на тая хал ще се включи....та не се докачайте . Отчетна тема е....
Аз пък скоро писах в темата за изследвания  с въпрос и нищо и там, всеки чете и подминава и се трупат нови въпроси и тнт...твоя въпрос си увисва.
Ей сега като народим всички ще си споделяме повече тревоги и все някой ще открива отговори на въпросите  си в на другите отчетите.... Wink

# 604
Ехе, още едно бебе, честито Heart Heart

Днес свърших доста работааа Grinning Сутринта пържих, пуснах прахосмукачка из целия апартамент, сега пускам втора пералня и изкъпах даже котарака.

Сега пия второ 3в1 Grinning След малко ще излизам да пазарувам и да се къпя. За първи път от много време насам не се изморих веднага.
Това ако го разкажа на нашите, ще почнат да ми мрънкат. Абе я, аз съм почти в средата на 9 - ти месец, време е вече бебката да излиза скоро Grinning

Как сте вие?

# 605
Искам да питам и в тази тема нещо. Излезе ми хемоглобин 96, мисля, че е много нисък за този период. Дали ще мога да го вдигна и ако не - правят ли някакви вливки в родилното, че мен и сега ми се мота главата, камо ли ако падне още....

# 606
  • Варна
Габи,
Малко преди твоя въпрос бяхме писали по темата. Може би за това нямаш отговори. Аз бях две седмици с 3 см. Сега от петък съм с 4см. Все още не съм родила! Може и месец да изкараш.
А за изследвания аз акъл никога не бих дала. Ох, тежи ми и по лошото е че многото ме мързи. Нищо не ми се прави. ММ си дойде по рано, но беба не излиза. Вече трябва да се връща в Германия.  Просто не знам какво ще правя сама, въпреки че ще е само за седмица. Нашия строеж е до кривата круша. Попаднахме на много кофти и некадърни строители. Сега сме с нови, но много се забравихме.  Каката от сутринта е с повръщане и разстройство. Нямам идея от какво. А заради онлайн обучението на малката, се налага да съм при нея от 7:45 до 11:00. Не може да се справи сама с компютъра.
Извинявайте, че така се оплаках!

# 607
  • София
Искам да питам и в тази тема нещо. Излезе ми хемоглобин 96, мисля, че е много нисък за този период. Дали ще мога да го вдигна и ако не - правят ли някакви вливки в родилното, че мен и сега ми се мота главата, камо ли ако падне още....
Yan, на мен АГ ми беше предписал Малтофер фол (желязо с фолиева к-на), защото в края на бременността беше започнал да ми пада хемоглобина. Вдигна се и влезе в норма, но продължавам с приема, защото ми казаха, че ще ми трябва и след като родя. Консултирай се с твоя АГ преди да вземеш нещо, но при мен успя да се вдигне. Simple Smile

# 608
Благодаря все пак 🙂 ясно е, че на някои им се пече яйце на дупето и влизат за да споделят по-скоро тревоги и да се оплачат. Други се надяваме някой да е чул нещо отнякъде за еди какво си и понякога се успокояваме от дадена информация до заветния момент.

Аз откак спрях магнезия (и разредих фракси) нещата се влошиха. Вечер будувам от болки в прасците - единия път с рев от такава крампа, че беше като камък чак...Иначе коремът си се втвърдява периодично, но нищо повече. Последни тонове на 10ти и ще видим какво следва....😔

# 609
Мамчета,
Имаме бебИ!!!
Днес се роди синът ми Иван. В 10:30 проплака, 2.900 и 49см. Излезе беличък, синичък и аз съм тотално влюбена!
Перфектен е (за мен) 😍😍😍.
Секциото мина добре. Екипът в Токуда бе изключително професионален и само мога да ги хваля. Ще пиша по-подробно, когато нямам болезнено забит абукат в ръката.
Целувки и специални поздравления на Ив ❤!

# 610
Ivv Честито бебче! 🧡

Изгубен За кога ти е термина?

# 611
HappyRsmile да ти е жив и здрав Иван ❤️🌹🍾🥂 много да ви радва, късметлия в живота 🍀 и с лекота да постига мечтите си.
На теб бързо възстановяване и да се гушкате скоро 😘

Форевър - толкова много неща, аз като направя нещо и следва едно задъхване, изморяване - все едно съм тичала 10 км. Като клекна 2 пъти и коремът ми започва да се втърдява. Гладя последните дрешки, ама изгладих 1/5 и се изморих, почивам си и после продължавам.

# 612
Честито ново бебии! 💗 Така се радвам като прочета такива новини. Аз се връщам от преглед, няма никой на разкритие, води, плацента и бебе са супер. Според доктора термина ми е объркан заради нередовния цикъл ии чакаме..
Според мен хемоглобин 96 е доста ниско.. Аз на 109 бях като след пиянска вечер хаха

# 613
Happy, имаме си астрални близнаци People Couple
Честит да е Иван и да расте много здрав, щастлив и игрив!
Gabi, при мен беше планово секцио, та не знам колко ще ти е полезно инфото.. ще ти пиша съобщение с повечко детайли относно приема и условията.

# 614
Честити да са Мила и Иван! HeartBlue Heart Да са ви здравички, маменца, на вас бързо възстановяване и гушкане с мъничетата Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт