Августинки 2021, тема 1

• 26 356
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Аз да питам мамите, които вече имат друго детенце/дечица. Как подготвяте голямото дете за новото бебе? Много мисля как ще преживее сина ми раждането на бебето. Той е много емоционален и е единствен за нас, за всички баби и дядовци. Изведнъж вече няма да е само той. Ние си говорим, играем с плюшените мечета и мисля да му купя две книжки за Франклин, на тази тема. Все пак, реших да ви питам Simple Smile
Както и, дано не е забранено, но имам чифт дънки на HM, номер 34/хс. Носени са броени пъти, но с тази бременност не мога да дишам в тях, едвам ги събух Grinning Ако някоя мама носи такъв размер, с удоволствие ще й ги подаря Blush
Все още не съм казала на сина ми, предния път избързах и после се разочарова много, мисля да изчакам следващия преглед към 20ти и тогава да кажа, много иска братче 😊 той е на 11години.
Той дойде с мен на първия преглед, за установяване. Та, знаеше, че нещо става. Миналият ден ме регистрираха и взех малко повече да му говоря. Пожела си сестричка, стискаме палци да излезе прав Grinning

# 706
  • Варна
Нашият батко е още малък на 1г.10м. , но му говоря ,че мама има бебе в корема , и трябва да внимава (защото постоянно се катери отгоре ми) и сякаш започна да разбира. Вече идва и ми целува корема. Смятам, че няма да ревнува, а даже напротив ще иска постоянно да е върху бебето 😁 Спрямо бебенцата на приятелки е много внимателен и грижовен , дано и с братчето/сестричката си е така. ❤

# 707
Аз да питам мамите, които вече имат друго детенце/дечица. Как подготвяте голямото дете за новото бебе? Много мисля как ще преживее сина ми раждането на бебето. Той е много емоционален и е единствен за нас, за всички баби и дядовци. Изведнъж вече няма да е само той. Ние си говорим, играем с плюшените мечета и мисля да му купя две книжки за Франклин, на тази тема. Все пак, реших да ви питам Simple Smile
Както и, дано не е забранено, но имам чифт дънки на HM, номер 34/хс. Носени са броени пъти, но с тази бременност не мога да дишам в тях, едвам ги събух Grinning Ако някоя мама носи такъв размер, с удоволствие ще й ги подаря Blush

Казахме му, но ме е страх да не стане нещо, че после ще пита..
Аз по-скоро се терзая не толкова за неговото свикване с бебето, той така или иначе ще свикне, а по-скоро дали ще мога да му обръщам пак такова внимание. Той е много чувствителен, единствен ни е бил до сега и някак ми е мъчно .. не мога да го обясня..

# 708
И моето момче е на същата възраст - 1г.10м. Simple Smile
Не съм почвала да му обяснявам... Единствен внук... Малко царче си е, но.... ще скоро ще дели трона, живот и здраве Grinning
Надявам се да е внимателен.

Нашият батко е още малък на 1г.10м. , но му говоря ,че мама има бебе в корема , и трябва да внимава (защото постоянно се катери отгоре ми) и сякаш започна да разбира. Вече идва и ми целува корема. Смятам, че няма да ревнува, а даже напротив ще иска постоянно да е върху бебето 😁 Спрямо бебенцата на приятелки е много внимателен и грижовен , дано и с братчето/сестричката си е така. ❤

# 709
Момичета , а при вас как са минали прегледите до сега?Аз бях на два и имам чувството , че бяха доста набързо..Само видеозон , рецепта за витамини и това е  долу-горе..Другият ми преглед е вече февруари .Ще правим биохимичния скрининг и записването по ЖК.

# 710
Първият и при мен мина така .Бях между 5 и 6г.с.
На 20-ти пак ще ходя да видим дали има сърдечна дейност и след това незнам какво ще следва.

# 711
И при мен доста бързо, единствено сега на последния като се записах на ЖК беше по- продължителен.

# 712
Първите прегледи ми бяха много кратки, реално да се види има ли ембрион и как се развива. В понеделник бях на трети преглед, 11г.с, регистрираха ме и стоях един час при тях. Първо обстойно ме разпитаха дали имам заболявания, раждала ли съм, теглиха ме, мериха. Взеха ми кръв за кръвна картина, СПИН, Васерман и друго, което не разчетох по амбулаторния лист. Дадох урина и ми взеха цитонамазка. След това имах и ехограф, огледа го, главичка, ръчички, измери главичката. След това обсъдихме още няколко неща и другата седмица ще отида, за да ме пратят на БХС. Много подробно посещение беше, а идният вторник съм на фетална Simple Smile

# 713
Аз съм утре на фетална и БХС и много се вълнувам, но и чувствам напрежение и притеснение.
Дано да успеем да видим какъв пол е и всичко да е наред с развитието.
Чудя се само, ако ми излезе някакъв риск от синдром , а на ехографа всичко е наред, дали да правя Пренатест.

# 714
Момичета здравейте ❤🙋🏻♀
Как сте? Аз пак питам дали е нормално кръвното ми да е 114 на 64 ????
Спя по 12 часа и ми е отпаднало абсолютно нищо не ми се прави. Едвам влизам да се изкъпя. Не готвя не чистя нищооо не правя и всичко ми мерише. Постоянно ми е тъпо,гади ми се и не съм доволна от нищо. Има ли други като мен ? В 10та седмица съм 🤯😫

# 715
Моето като ми го мериха беше 110 на 60. Добре се чувствам, само съм леко бледа.
Пробвай с малко кафе или нескуик с мляко.
Работиш ли ? Излизаш ли на разходка, какво правиш през деня ? Тези неща оказват влияние върху цялостното настроение през деня.

# 716
Аз съм утре на фетална и БХС и много се вълнувам, но и чувствам напрежение и притеснение.
Дано да успеем да видим какъв пол е и всичко да е наред с развитието.
Чудя се само, ако ми излезе някакъв риск от синдром , а на ехографа всичко е наред, дали да правя Пренатест.

Чак аз се развълнувах за феталната, да пишеш утре как е минало всичко Blush аз съм със съмнително мнение за БХС, бих се доверила на феталната. Ако не си с рисков фактор и на феталната всичко е наред, допитай се до докторката си и бъди спокойна. Много пъти болните, в които правят пренатест, го препоръчват като задължителен, за да спечелят те.

# 717
Нищо не правя почти всеки ден съм вкъщи и лежа и гледам в интернет. Нямам апетит ям колкото да не ми се вие свят. Навън ако изляза всичко ми мерише 😩

Работиш ли ? Излизаш ли на разходка, какво правиш през деня ? Тези неща оказват влияние върху цялостното настроение през деня.

# 718
Хабиби, опитай се да излезеш да се разтъпчеш. Няма да ти стане по- добре от стоене в интернет. Слагай слушалките и излизай, ще се освежиш.
Boymama, и аз колкото повече чета, толкова повече не съм сигурна, че трябва да се вярва на БХС. Ще пиша задължително Simple Smile

# 719
Нищо не правя почти всеки ден съм вкъщи и лежа и гледам в интернет. Нямам апетит ям колкото да не ми се вие свят. Навън ако изляза всичко ми мерише 😩

Не ти ли е кофти само да лежиш? Нормално дс си такс щом нищо не прсвиш.
Ти си бременна, не болна! Стегни се. Прсви си разходки, чети книга, гледай филм, поставяй си задачки (примерно "Днес ще изчистя еди кои си шкафове")
Разсейвай се, че съвсем ще луднеш до 9-ти месец.

Общи условия

Активация на акаунт