Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 372
  • 773
  •   1
Отговори
# 150
Вероятно скоро няма да се стъкна за показ, но да споделя моя любимка-като порасна искам да съм като нея.
https://www.instagram.com/lieblingsstil/?hl=bg
И аз! Simple Smile   Ама къде ги намирате тия страхотни "баби"?!!! Simple Smile

# 151
Момичета, изпуснах ви тази седмица, ама .....
Много се смях на тези статии за кифлите. Ангелче, на теб това сако стои стилно, не кифленско. Ще трябва да поработиш още малко - сложи панталон с лъскав кант и тениска с надпис от камъчета или нещо там лъскавко, обуй хубави 15-см платформи, малка чантичка с камъчета на лакътя, и - контурирай това лице добре Joy
Пенева, ти също изглеждаш прекрасно - класически-женствено по-скоро обаче, не и кифла.
Клеми, много хубава цветна комбинация!
Останалите ви изпуснах ........
И аз по-скоро мисля, че стилът е вроден и свързан със същността на човека. Може да се превъзпита според средата или ошлайфа до някаква степен, но не и да се промени напълно. Дори у дома/в магазина пред блока, една жена може да изглежда като аристократ облечена със семпли дънки и тениска или като  неподдържана повлекана.

За кифленската визия - на някои жени им отива и дори са ми симпатични. Иначе, като прочетох внимателно основните характеристики, може би всяка от нас носи някакво кифленско зрънце ....
В себе си видях:
Слънчеви очила....
Чантички с фантифлюшки, обувки с токченца и блузки с къдрички по време на екскурзии. Понякога и чантата си хващам "правилно", все едно ръката ми е болна....... Joy
Кифленски снимки на красив пейзаж, често патент и на сръбкините по тези места. Понякога чак гривна и висящи обеци нося...

И не на последно място - визия за пазар на хранителни продукти от вчера - с грим и елегантно палто....
И, като чета Rockstar, направо си ме хваща срам Blush

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 00:10 от Light Beam

# 152
А пък аз гледам снимките и си мисля: каква хубава жена!

# 153
Ама наистина! Лайт, страшен чар и излъчване се носят от теб! 🌹
Би ли ми казала какви са очилата от втората снимка? Страхотни са и си мисля, че такава форма би ми стояла добре и определено имам нужда от нови слънчеви очила. То и от нови диоптри имам нужда, ама...

# 154
Благодаря ви, момичета Hug
Очилата от втората снимка са Пиер Карден, кафяви, квадратни май се водят. Още продават модела.

Имам ги от няколко години, но са ми много удобни и продължавам да ги нося.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 21:32 от Light Beam

# 155
Къде се изгубихте всички напоследък? Никакви ви няма ... покажете нещо красиво и свежо, момичета ...
Харпалайк съвсем се изгуби от известо време. Липсва оригиналността и ярката и индивидуалност Unamused
Сиска, ти също вяла ми се струваш ..... Покажи ни нещо красиво!
Аз, днес влизам само да ви почерпя витруално за годишнина от сватбата
Когато попаднеш на правилния човек, не е никак зле всъщност ... Stuck Out Tongue Winking Eye
И с голямо удоволствие днес приключих работната година Grinning От утре две седмици ще спя, ще се глезотя, ще си бъркам домашните сладки, ще се глася празнично и ще се разкрасявам ... Relieved  .... само последната пратка с грим и нови четки си чакам още ...

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 23:26 от Light Beam

# 156
  • Русе
Честита годишнина! Здрави и щастливи заедно бъдете!
Аз ще работя до последния ден на годината, но и така забърквам коледни сладки.

# 157
Лайт, честита годишнина! Здрави и щастливи бъдете!
Аз много работа и постоянно тичане тия дни, сън не ми стига и вече дори нямам сили да се гримирам..(не съм за показване) Simple Smile

# 158
Light Beam, още много пъти по 16 години ви пожелавам! Бъди все така сияйна! Радвам се, че сте се намерили с правилния човек!

Аз с нищо не се отчитам, защото доста еднообразно се обличам тези дни. Поръчвам и връщам разни дрехи. Днес ми пристигна роклята за Нова Година. Идея си нямам как ще празнуваме все още, но роклята е налице и даже час за фризьор имам за 31 ...
Скрит текст:

# 159
Благодаря ви за хубавите пожелания Hug
Sprinkles, хубава рокля и съвсем в новогодишен дух. Адмирации за записания час на фризьор!
Като се замисля, за Нова година аз май винаги се обличам в черно-сребърно или черно-златно/медено ..... Всяка година съм с нагласата този път да е нещо различно, върта, суча .... накрая пак така Joy Снимките ни са пръснати и не ми се рови, но миналата година беше такъв топ
Скрит текст:
с дълъг широк панталон, по-скоро на пола до глезена прилича.
За Коледа пък винаги е нещо удобно и непринудено в бордо/тъмно червено, ....
На Бъдни вечер, едва сега си дадох сметка, винаги съм в тъмносиньо ..... Така като се поразмислих, съм убийствено предсказуема и праволинейна в избора си за тези три празника Smile
На прическа за новогодишната нощ не съм ходила никога. Обикновено сме някъде, където и не познавам фризьори, та минавам само със сешоар.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 17:05 от Light Beam

# 160
О, 2019-а я посрещнах в ярко червена рокля по мен и с червено червило..)
А 2020-та - в черна кожена по мен и пак с червено червило.
Тази - нямам още никаква идея къде и как ще сме, ще го мисля в последния момент.
То и предните години пак така беше - в 18 ч решавах къде да се включа..)

# 161
  • Русе
Страхотна си, Light Beam!
И аз имам една снимка, която като погледна и винаги си мисля, колко съм остаряла. Какво да се прави, всеки се променя, никой не расте на обратно!

# 162
Light beam, честит празник и от мен, още дълги години да се обичате!!!
Страхотни снимки! Много хубава и блестяща коса имаш.
Моята в рамките на няколко месеца стана суха като слама, без никакъв блясък.
Някаква терапия ли да и измисля, нямам идея. Ти как се грижиш за своята?
На празниците решавам в последния момент какво да облека - моят гардероб се състои почти само от три цвята, та никога не е нещо изненадващо.

# 163
silver pearl, за вида на косата си особени заслуги нямам. Имам много тънък косъм, но пък за сметка на това е гъста и еластична. Никога не съм полагала специални грижи за нея. Ползвам съвсем обикновени и бюджетни продукти - бебешки Бочко, гръцките шампоани, балсами и маски с бира Orzene, Syoss Pure, Апивита, ... такива разни. Може би има значение, че е почти нетретирана. Не я боядисвам от доста години, през лятото и сешоар не ползвам. Не разрешавам на фризьорките да клъцкат етажи и видя ли я, че започва да цъфти и спира да мърда като жива, режа 5-10 см, расте доста бързо.
По едно време тази година беше тръгнала да се изсушава и да става леко перушинеста. Отрязах десетина сантиметра, зачестих маските и почти напълно спрях сешоара. Това е от нещата, за които повечето седене вкъщи имаше положителна роля, иначе сутрин няма как да изляза за работа с мокра коса. В момента ми е станала прекомерно дълга и няма да е зле да я скъся малко. Учудващо, не цъфти изобщо.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 11:56 от Light Beam

# 164
Честит празник на Лайт Бийм! 🥳💐
Дълги, дълги години да сте заедно и да се обичате!

Аз какво да се показвам - декорирам коледни сладки по пижама в кухнята. 😆
Нищо ново няма да си купувам за НГ. Имаме план А, план Б и план В за празничната нощ. Първият само изисква нещо по-така, ще измъкна нещо от гардероба, ако се наложи. Но, честно казано, не ми се ще да се събираме много-много, така че май ще спрем на план Б или В, които позволяват по-лежерен стил на обличане.
Аз съм от хората, които не изпращат старите години с лоши чувства, макар че тази година имахме лична и тежка загуба в семейството. Просто благодаря за всичко хубаво, което също се е случило и гледам усмихнато напред. Та затова, където и да съм, ще бъда весела, щастлива, заобиколена от хора, с които искам да бъда на още много нови години занапред. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт