Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 370
  • 773
  •   1
Отговори
# 300
А не не, грешиш, само хубаво си мисля. Духът трябва да се поддържа млад.
Soyons fous, както казват френчитата ( нека сме луди). Винаги съм за Grinning

# 301
За много години, живи и здрави!
Ето, моята премяна за първата половина от вечерта ,
не можах да устоя.Свалих 15кг, има още много, но...реших да се поглезя с тази рокля.С напредване на вечерта и ястията...смених с по-свободен тоалет😂.
Да нови срещи🥂

# 302
За много години прекрасни дами! Ние си бяхме по домашному, у дома:
 дърварска карирана риза и хипарска червена пола с ресни (не се вижда Simple Smile )

# 303
Снимка нямам - парти от 6 човека, но комбинирах много романтична черна копринена блуза с буфан ръкави със скъсани черни дънки и черни боти на висок ток. Тъмно червено червило и ненатрапчиви очи с минимум златист блясък и опушена очна линия. Аксесоарите ми бяха 4-5 кила руска салата, тава убийствена баница, купа кьопоолу, две деца и мъж.

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 22:08 от Agent Provocateur

# 304
Аууууу това звучи убийствено! 🖤(аутфита ,не храната😂)

# 305
Аууууу това звучи убийствено! 🖤(аутфита ,не храната😂)
Ще ме извиняваш Бич, но ако беше видяла с каква скорост се изядоха 2 кила салата и 2/3 от баницата + цялото кьопоолу от ограничената откъм бройка компания нямаше да подцениш толкова манджите ми Grinning

Шегувам се, разбира се! Мерси за комплимента! Да е здрава, сита и стилна за всички ни! Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 22:17 от Agent Provocateur

# 306
За много години, Прекрасни! За първа година намислената рокля с обувки на висок ток останаха необлечени. Заложих на най-удобните си дънки, само блузата - черна, беше с лек глитер ефект. У дома само аз и той. Но смея да твърдя имахме най-прекрасната новогодишна нощ за последните десет години. Днес в най-любимия аутфит, неизползван изминалата година често, заради невъзможността за пътуване надалеч.
Скрит текст:

# 307
За много години!

Момичета, как ви се вижда такъв модел риза:

Дали не е прекалено .... младежка? Thinking

# 308
  • Бургас/Пз
За много години!
Страхотна е ризата ❤️

# 309
Честита Нова година!
Бъдете здрави и все така пъстри.

Ризата ми харесва и на мен. Не ми е младежка, каквото и да значи. Simple Smile Много обичам бели ризи.

# 310
Супер е! Искам и аз..)

П.С - Здрава и щастлива Нова Година да имате! 💖

# 311
  • София
Харесва ми ризата.

# 312
Ризата е супер.

# 313
Ризката е прекрасна! От къде е?

# 314
Ризката е прекрасна! От къде е?
Намерих си я като картинка само... Сега издирвам от къде може да бъде закупена. Ако не - просто ще си заръчам при шивачката Simple Smile

Сега видях, предлагат я във Flaro  , не съм пазарувала от тях досега... Някой има ли наблюдения? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт