Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 284
  • 773
  •   1
Отговори
# 465
Rockstar, той се монтира. Удобство е. Подреждането, сортирането, хвърлянето е моята страст. От няколко години с леко сърце се разделям с много вещи.
Иначе и моите блузки, тишърти и дънки са отделно от всичко друго. Всеки сезон зима-лято отделям дънки и панталони, които ще се носят.
Мечтая си за стая-дресинг, ама няма.

# 466
  • София
Да, гледала съм много пъти в магазина. Мисля, че мога и сама да си го монтирам. Имам и един ъгъл, в който мога да го държа.

# 467
  • Mediterraneo
Нямам място за подобен гардероб, а и при нас е изключително прашно, не държа нищо на открито.
Тъкмо сменях закачалките в двата гардероба. Имам към 25 жилетки... Време е да спра да товаря в тази посока. Но ми е простено, защото нямам никакви дебели дрехи, освен едно яке, с което се качвам на мотора и едно дънково, модел отпреди 20 години, но любимо.

# 468
  • София
Но от началодоведе до буквално избуяване. Извира отвсякъде.А я боядисвам на 7- 10 дни
Скрит текст:
Прекрасна коса! А защо, и най-вече - с какво, я боядисвате толкова често?

# 469
Моите дрехи са зимни,пролетни, летни, есенни. Така съм ги разделила, тези за конкретния сезон са ми под ръка - на закачалки и рафтове в гардероба, другите разпределени по шкафове. Обувките по същия начин - за сезона на видно и лесно място, другите по кутии.
Винаги съм хвърляла с лекота, още от както започнах сама да си подреждам дрехите и обувките - някъде на 16 години.
Понякога смъквам обувки - почти нови, но които не нося, в мазата, после неизменно отиват в контейнера.
И с чантите е така.
Да - стая за дрехи е много хубаво.

# 470
  • София
Моите дрехи извън сезона са под спалнята и на тавана. И аз обичам да ги подреждам всеки сезон и да хвърлям. Имам си една циганка - направо й ги оставям или ходя до контейнера на БЧК.

# 471
Много от дрехите си нося целогодишно - дънки, тениски, памучни блузи с дълъг ръкав, ризи, шифонени рокли с дълъг ръкав, ....
Отявлено сезонни са ми палтата, дебелите пуловери и жилетки, ефирни рокли без ръкав и къси панталонки. Само тях местя насам-натам според сезона. Дебелите - махам не по-рано от април и вадя - в края на октомври. Съвсем тънките - реципрочно.

# 472
И аз като Лайт бийм  нося целогодишно дрехите си и почти нямам сезонни дрехи, извън връхните и ботушите.
Вече съм ви показвала гардеробната и си стоят закачени там целогодишно, като имам и много в чекмеджета като пижами, бельо, клинове, чорапи, шалове, бански и прочие.

Днес съм решила да направя пак една голяма чистка на дрехи и  да ги занеса до контейнерите за дарения. Последните 2 месеца си направих експеримент какво нося и колко пъти и така знам какво ще разчистя.

# 473
Последните няколко месеца съм окупирала спалнята за гости, но имам дрехи и в дрешниците на децата. Обувките са в отделен дрешник; грим и подобни женски истории - в спалнята за гости и 2 бани. Имам остра нужда от мотивация да преподредя и изхвърля 50% от наличното.

# 474
Моето гардеробче е 100 см. За нищо не ми стига,  така е набутано, че не може нищо да се мръдне Joy Особено в частта със закачалки, там е най-трагично. Взех надстройка и преместих част от нещата.
Дънки и клинове са сгънати на едно място, тениски и блузи - на рафт до тях.

Обувките са в шкафчета с кутии, и най-често обуваните 3-4 чифта за сезона са отвън.

Мечтая за стая дрешник. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 01:28 от Витаминче_

# 475
Ох, и аз
Цитат
Мечтая за стая дрешник.
, също, обаче за сега - няма. Общо взето всеки сезон пренареждам дрехи и обувки до по - достъпни/съоветно складови местоположения.

# 476
Моята спалня е като дрешник, но в средата вместо елегантни табуретки е леглото ми. Понякота си мисля, че спя в гардероба. 🤣

# 477
Дрехите за сезона в гардероба в спалнята, а останалите дрехи в другата спалня. Не нося дебели дрехи, само тънки жилетки и пуловери, които с туксшния климат нося почти целогодишно.
Гледам да не събирам много дрехи, и подарявам доста често.

# 478
Впечатлих се от разликата която бежовият тренч прави навсякъде, и каква пропастна разлика създава между същия тоалет, но с дънково яке. Това ще е следващата ми покупка.
Никога не съм попадала на тренч, който да е в същата дължина като на модела, спрямо моя размер. Досега всички са ми били свръх дълги, и в един момент се отказах, а после и забравих дори.

Първата снимка от 5ти ред много ми легна на сърце. И 8ми ред по средата. Имам такава рокля, само тренчът липсва.

# 479
  • София
Аз имам 2 бежови тренча. Да си призная и двата са ми от ВУ - меря и купувам.

Общи условия

Активация на акаунт