Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 285
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не мога да не кажа и аз, че Змия-та е просто прекрасна с тази прическа. Има си жени, на които късата коса им стои адски женствено и секси.
Аз съм постоянно с косопад. Кога по-силен, кога по-слаб. Правя, каквото трябва, пия добавки, слагам лосиони, ампули и задържам нещата в някакви норми. Вече дори не ме стресират толкова пълните шепи с коса след баня и сресване. Само като мерна робота колко косми е навъртял по перките и ми става лошо, добре че мъжа ми го чисти и си спестявам гледката. Всяка седмица има по един кичур коса там, за два месеца сигурно за цяла перука се събира, изненадвам се как имам коса въобще на главата си.

# 451
Змия, отива ти прическта и много ми харесваш!
И аз отрязах моята. Винаги ми е била до и под раменете. Сега е на боб-каре малко под брадичката. Като гъстота, цвят и дебелина на косъма е точно като на Light Beam. С която, всъщност освен зодиакални сестирици и се оказахме и със сходни размери, та дори и вкус. Kissing Heart
А за пастелните цветове, имам един вълнен пуловер в който са събрани всички "мои" цветове.
Днес съм с него и ми носи много настроение. Това е най-шарената ми и цветна дреха в гардероба.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 14:50 от Sysly

# 452
  • София
Прекрасен е пуловерът, искам и аз такъв.

# 453
Прекрасен е пуловерът, искам и аз такъв.
Благодаря. В действителност цветовете са много по-красиви, светлината е ужасна. А иначе това е пуловер ветеран. Но си го пазя и обгрижвам защото ми е любим. Simple Smile

# 454
  • София
Жалко, надявах се да е нов и да има шанс и аз да се сдобия с такъв.
Със здраве да го разхождащ по прекрасни места.

# 455
Днес се възнаградих с тази рокля-тренч:

# 456
Привет. Следя ви от известно време, защото сте страхотни. По темата със стила ми е трудно да се включа, защото най- честите ми излизания от март насам са за разходка на кучето:), но видях на Змия хубавата къса коса и последващите дискусии около пандемията и как се отразява на косата, та реших да споделя нещо. Ковид, да чукам на дърво, не съм карала. Или поне не зная. Но от началото на тая лудост почнах да пия по- редовно цинк, селен и витамин D. Не съм сигурна това ли, потъмняването на косата ли- от червено в черно, или по- богатото  на вещества хранене, защото си стоим вкъщи и непрекъснато готвим, доведе до буквално избуяване. Извира отвсякъде.А я боядисвам на 7- 10 дни
Скрит текст:
Снимката я правих на кофти светлина, не съм сигурна, че е ясна

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 08:43 от Amanda.D

# 457
Аmandaaaa! Добре дошла! Flowers Hibiscus Много ти е хубава и лъскава косата!

Змия е впечатляващо красива, честита прическа!

Имам остра нужда от фризьор, приличам на разплетена кошница. Много ми беше полезна Рапунцелската тема, и когато бях постоянна в грижата, ефектът беше видим. Сега пак се запуснах.
Пак ще започна с протоколите, не знам защо престанах.

Правя инвентура на гардероба, и се чудя как да го наглася така, че комбинациите да са ми подръка. Хем искам да са координирани по цвят и вид, хем искам да виждам тоалет с обувки към него. Ще го мисля.
И нямам много място.....
Имате ли любими сайтове и идеи за подредба на малък гардероб?
Ще ровя в Пинтерест.

# 458
Аманда, страхотна коса! Истинска грива! 🤗

# 459
Добре дошла, Аmanda! Снимката е достатъчно ясна да покаже хубавата ти грива.

Dez, като намериш идеалния начин за подредба на гардероба, сподели. И при мен мястото е кът. За да не губя много време сутрин, в частта с окачалките дрехите ми са подредени в готови комбинации - пола/панталон с блуза и сако на една окачалка, рокля с колан за нея, .... Дебели пуловери и жилетки, които обличам по-рядко - във високата горна част и наредени така, че като отгворя всички да се виждат и само да дръпна Smile Тези, които нося в различни комбинации са подредени в отделение с рафт по видове - дънки, тениски, блузи с дълъг ръкав, .... Неподходящите за сезона - в момента съвсем летните, стоят прибрани в плик за съхранение на дрехи в големи чекмеджета ниско долу на гардероба. Обувките - в коридора. Най-често обуваните няколко чифта си стоят извадени на открит рафт. Останалите във вграден гардероб - в кутии, надписани отпред с големи букви и подредени по сезони.
Пререждам пролет при трайно затопляне и есен.

# 460
Аманда, страхотна лъскава коса! Имам същата комбинация хранителни добавки в шкафа, така си седи почти недокосната (пих 4-5 хапчета, докато бях с вируса), ще взема да доизпия опаковката.

# 461
За подредбата - от няколко години ползвам (не знам как да го кажа) подвижен гардероб - слагам дрехи, които ще нося да кажем седмица-две. После пак зареждам. Спестява ми ровене в гардероб и шкафове.

# 462
Много красива и лъскава коса!
Пих и аз добавки, храненето ми е ок, но съм далеч от такъв блясък.

Dez, от моя опит, подреждането на готови комбинации предизвиква хаос.
Ако търсиш нещо конкретно, ще трябва да помниш в каква комбинация е подредено последно.
Единственото проработило правило при мен е подреждането по видове - жилетки, блузи, панталони, рокли - може да са по няколко на закачалка, сортирани по материя, например, така се откриват много бързо.
Като са разделени по сезони е ясно кое къде е.

# 463
Сиска Flowers Hibiscus ме научи да ползвам подвижен гардероб. Сега обаче е в антрето, и има функцията на портманто. Новата ми спалня е 2 пъти по-малка от старата, и няма място.
Идеална работа ми вършеше, но размерът на помещението не го позволява.

Silver Pearl, почти така съм го подредила- летните рокли и обувки са в един гардероб, есен-зима за работа в друг, на висящи закачалки. Връхните ми дрехи и зимните обувки са в трети.  Поне и трите са в една стая! Sweat SmileЩе подредя по видове. Hands Thumbsup
Проблемът е с блузи и тениски. Губя преглед. Сега "революционизирах" дънките и шаловете, продължавам нататък. Добре вървя, но иска ровене в Пинтерест и малко мисъл. Laughing

Добре че сте вие! Smile

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 12:26 от Dez

# 464
  • София
Аз имам голяма драма с малък гардероб. Значи, полите, ризите, роклите и саката са ми нагъчкани в 60 см гардеробче. До него имам две рафтчета с тениски, потници и суичъри. На друго място са ми дънките и панталоните. На още по-друго - пуловери, жилетки, плетени рокли. Палтата са в другата стая... И така, докато измисля един аутфит...пак нося тия, дето си ги знам. Искам голям гардероб или гардеробна. Може би трябва да си купя подвижен - даже сама мога да си го донеса от магазина.

Общи условия

Активация на акаунт