1.Вместо да хвърлям пликчетата с боклук в кофата до блока, аз ги редях около кацата за зеле на кухненската тераса, половината балкон беше с пликове с боклук, докато един ден, баща ми не реши, че е време да излезе на балкона за да измие кацата, че беше станало време да прави зелето.
2. Обичах да бъркам с пръсти в бурканче с шипков мармалад и после да го мажа по леглото на сестра ми.
3. Без да искам изтрих мелодията на телефона на майка ми, чалга песен на Софи Маринова...и понеже не знаех как се казва, пък не исках на разбира какво съм направила, хванах първия срещнат вестник и забих поглед в страницата с рингтонове, един смс беше 2,40...изтеглих поне 5,6 песни на Софи Маринова докато намеря тази, която съм изтрила, само дето предните дето бях заплатила, след като установявах, че не са това, което търся, ги изтрих.. пък за сметката изобщо не помислих.
4. Съседите ми бяха дали кучето им, дакел на име Майла да го гледам за няколко часа следобяда, за да си станем приятелчета му дадох цяла палка салам, казах на приятеля на майка ми, после той ме изпорти..
5. Събирах охлюви от онези малките в бурканчета от конфитюр, тъпчех ги яко, хубаво затварях капачките за да не избягат и ги складирах на балкона. След време се сещах за тях, обаче не можех да отвъртя капачките, мятах ги от петия етаж в градинката, в тревата..идея нямам защо.