Отговори
# 60
Чалгаджийчетата надушват мечката на синджир, за ценза нямат нюх. Те си търсят нещо хубавичко, да го разходят, другите да ги видят с туй, хубавичкото, и да си кажат еее, тоя е *аси пича, глей кво парче е забърсал. Няма нищо чудно или дълбокомислено в това, прост човек да търси само опаковката, та чак да анализираме простака и къде бърка таргетът му.
Момичето не е виновно, че поддържа и опаковка, и съдържание, а тиквите гледат само опаковката. Точно затова трябва да се поощри - да поддържа всичко. Иначе ще стане поредната ученичка на източнославянската школа - конти се и се озорва само до заплождането, после затъпява и надебелява вкъщи край дечурлигата и мусаката.

# 61
Това, което не мога да разбера, е защо в университета, където учи, не намира ценни хора. Не може всички да са лошо качество, предполага се, че студентите са хора с интереси и цели пред себе си, а не лекета с ръце в джобовете. Много е странно това, което пише за средата си.

# 62
Това, което не мога да разбера, е защо в университета, където учи, не намира ценни хора. Не може всички да са лошо качество, предполага се, че студентите са хора с интереси и цели пред себе си, а не лекета с ръце в джобовете. Много е странно това, което пише за средата си.
Със сигурност има такива хора. Тя просто не ги вижда, нали търси опаковка като нейната.

# 63
Да, мутирала е. До мен не може да достигне любовта, затова вече изобщо не се притеснявам дали ще имам приятелка или дали ще имам съпруга някой ден. В днешно време, всеки гледа да използва другия, било то финансово или по друг начин. Това е ужасната, черна истина.

# 64
Много мислите. И то предварително.

# 65
Много претенции, много изисквания, раздаване на крайни оценки на базата на бегли впечатления, т.е. без реално да се даде шанс за опознаване на отсрещния човек.... Обикновено това е причина за невъзможност за намиране на качествени хора.
За тази възраст трябва наистина да не му мисли много, и без това връзките са кратки, сега израствате и за няколко години се променяте много. Няма смисъл от прекалено умуване.
Авторката, избери си някой, излизай с него без големи очаквания, отпусни се, забавлявай се (не е задължително да се стига до секс), просто се остави нещата да се развиват от само себе си. Ще видиш, че ще се получи, ако не с първия, втория, с някой от следващите ще стане.

# 66
  • София
Темата е широка, като света. Могат да се изпишат томове. Универсално решение няма. А нямаме достатъчно информация. Авторката може по-конкретно да постави някакви въпроси. Харесвам момче Х, но то не ме харесва, или не е сериозно, или не е амбициозно. Харесва ме момче У, но аз не го харесвам, няма химия, не умее да се държи с жена, нерешителен е.

Какво по-точно кара момичето да излиза с повърхностни чалгари. Демонстрацията на пари и коли ли, самодоволното поведение ли, това, че ги харесват много жени ли, това че са трудно достъпни ли, и не се лъжат лесно. Или това, че са безцеремонни.

Това какво общо има с външен вид, образование, сериозност, амбиции?

# 67
  • Пловдив
Да, мутирала е. До мен не може да достигне любовта, затова вече изобщо не се притеснявам дали ще имам приятелка или дали ще имам съпруга някой ден. В днешно време, всеки гледа да използва другия, било то финансово или по друг начин. Това е ужасната, черна истина.
Точно ти не се притеснявай, че някоя ще залети да те използва. Не си прицел на златотърсачките.

# 68
Губи се моментът с това какво може да предложи търсещият Simple Smile Тази работа с "умна, красива, добра, талантлива, с ведър характер" - във форума се среща по-често в мъжки род, - обикновено е само в собствената глава и да речем в главата на мама. Околните вероятно виждат наборсучена, мнителна и странна (последното не в положителния смисъл, както бързо би се самоутешил някой) особа.

# 69
Точно ти не се притеснявай, че някоя ще залети да те използва. Не си прицел на златотърсачките.
И Слава Богу Simple Smile. По-добре сам, отколкото с такава.

# 70
  • Пловдив
И Слава богу Simple Smile. По-добре сам, отколкото с такава.
За да си прицел за златотърсачки трябва да имаш пари, или МНОГО ПАРИ. Затуй се успокой - не връзваш гадже по натурални причини.

# 71
  • София
Губи се моментът с това какво може да предложи търсещият Simple Smile Тази работа с "умна, красива, добра, талантлива, с ведър характер" - във форума се среща по-често в мъжки род, - обикновено е само в собствената глава и да речем в главата на мама. Околните вероятно виждат наборсучена, мнителна и странна (последното не в положителния смисъл, както бързо би се самоутешил някой) особа.
За 2 неща имаш право.
Едното е, "какво може да предложи търсещият".
Другото, мнителността е изключително вредна, опасна и трябва да се контролира.
За другото, гадания. Може да са верни, може да не са.

# 72
Хаха, това наистина ме накара да се разсмея. Интересно е как ние се виждаме и как ни виждат хората, а това изобщо не спира до 20те ни години.

# 73
Околните вероятно виждат наборсучена, мнителна и странна (последното не в положителния смисъл, както бързо би се самоутешил някой) особа.
Познавам много такива. Омъжени с деца. Че и не особено красиви (меко казано), поне от визия да го докарваха. За мъжете, които тормозят психически и физически от сутрин до вечер да не почвам.
Изобщо, пълна загадка ми е понякога нещото, наречено 'химия'.

# 74
  • Пловдив
Хайде да спрете да се самоуспокоявате как не ви връзват партньори защото са златотърсачи, или не ви разбират или някакви такива. Проблемът най-вероятно е във вас.

Общи условия

Активация на акаунт