Отговори
# 90
Мъж със сигурност ще се намери и за теб, всички хора почти си намират жени и мъже, а някои и по повече пъти. Когато обаче си пренавита и обсебена от нещо, то бяга от тебе, винаги е така, не само в отношенията между хората.

# 91
За авторката- една тайна, важно е в бъдещето да се докаже като добър за теб, не да има желаната от теб автобиография.
 За Иванов- чудила съм се, защо мъжете сами се подценяват, мислейки, че жена ги желае за друго, освен самите тях. Ще се почудя още.

# 92
Авторката се държи твърде сериозно за възрастта си. Няма значение дали си умна, красива и слаба. Важното е да можеш да се наслаждаваш на живота, а това се постига с гъвкавост на ума. Да можеш да ти е приятно с всякакви хора и ситуации. А това се постига чрез житейски опит, практика. Теорията си е теория, хубаво е да си начетен, образован, но това рядко помага изцяло за пълноценни отношения и общуване. Тъй де, мисълта ми е – позволи си да живееш без "как трябва", "кое е най-добре" и тем подобни.

# 93
чудила съм се, защо мъжете сами се подценяват, мислейки, че жена ги желае за друго, освен самите тях. Ще се почудя още.
И аз.

Впрочем, безработен без уважителна причина мъж е аут на секундата при мен. Единствената уважителна причина, за която се сещам сега, е, че е от няколко дни без работа и просто още ходи по интервюта.

# 94
От авторката:
 не съм искала да прозвуча високомерно или да се изтъкна
Ти може да не си искала, но това е крайният резултат. Може да не го осъзнаваш и целиш, но все пак да изглеждаш високомерно в очите на околните и това да ги отблъсква. А че няма да намериш идеален мъж, няма. Никой не е идеален. На твоята възраст и аз може да съм имала списък с 20 изисквания към евентуален партньор. С времето постепенно отсях най-важното, с което наистина не бих направила компромис, и изискванията останаха 4-5. Не си представяй идеален партньор и идеална връзка като от филм или роман. С времето ще разбереш, че идеалното, ако съществуваше, щеше да е поне малко скучно. Действителността си има и недостатъци, но няма нищо лошо в това. Както се казва, it's OK not to be OK.

# 95
...но темата ми беше насочена към това и да разбера, (за което много благодаря на някои от съформуците),че може би няма да открия точния за мен човек в представите си за "идеален" мъж, а по-скоро ще стане съвсем случайно и естествено, без да притежава всимки тези суперкачества.

Аз не разбрах какъв точно мъж е проблем да откриеш – някого, в когото да се влюбиш, или някой, който да се влюби в теб?

# 96

Аз не разбрах какъв точно мъж е проблем да откриеш – някого, в когото да се влюбиш, или някой, който да се влюби в теб?
Май по-скоро някой, който да е идеален, да отговаря на изискванията от списъка й. Вероятно ще се осъзнае като се влюби в някой съвсем различен от онзи, когото сега си представя.

# 97
Теорията си е теория, хубаво е да си начетен, образован, но това рядко помага изцяло за пълноценни отношения и общуване.
Точно тъй си е, примери да искаш. Имам един познайник, който много иска да подчертае културните си интереси, при което обръща всяка тема в монолог за оперни таланти и виртуозни изпълнения, от които настръхнал, и то пред хора, които въобще не се интересуват от неговата опера. Липсата на преценка къде какво да изръсиш от съкровищницата на своята начетеност, проваля всички положени усилия. И вместо като умник, изглеждаш повече като глупак или като бастун.

# 98
Харесваните момичета, за каквато явно се мисли авторката, не се оплакват от липса на качествени младежи. Ако беше такава, щеше да има избор - дали чалгаджия, дали почитател на балета, дали член на вагнеровото общество.
Честно казано всичките й постове - при цялото разнообразие на правопис и пунктуация в тях, - звучат просто скучно и досадно. На реалните образи в темата с подобен проблем бих препоръчала да поработят върху комуникацията, хумора, лекотата на общуването - хората ценят такива неща, а не... "от 15 годишна търся любовта на живота ми".

# 99
Най-вероятно е свита, не излиза от средата си, която не харесва май, учудващо е колко рядко попадаме на човек да ни разбира какво говорим, не аз му приказвам, то ми говори тип.Да се разбира от половин дума, да схващат  какво иска да каже преди да е довършила дори, просто такъв като нея,.Не значи добър или не, точен.
А толкова тъпи хора има, че ...присъстващите винаги са изключение, да не се обиди някой пък.

# 100
Аз се опитах да й кажа в прав текст на авторката къде греши, ама тя пак на качествата набляга.
Качествата му няма да те направят щастлива. Ако търсиш истинска любов. Ако търсиш его чесане, брой качествата и не реви после ако е пълен с качества, но липсва синхрона и отношението.
Красив, умен, богат, начетен, сериозен и тн.. това не гарантира щастие.
Виж, ако е емпатичен, влюбен и готов на всичко за теб, повече имаш шанс.

# 101
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Теорията си е теория, хубаво е да си начетен, образован, но това рядко помага изцяло за пълноценни отношения и общуване.
Точно тъй си е, примери да искаш. Имам един познайник, който много иска да подчертае културните си интереси, при което обръща всяка тема в монолог за оперни таланти и виртуозни изпълнения, от които настръхнал, и то пред хора, които въобще не се интересуват от неговата опера. Липсата на преценка къде какво да изръсиш от съкровищницата на своята начетеност, проваля всички положени усилия. И вместо като умник, изглеждаш повече като глупак или като бастун.

Най- вероятно, човекът просто няма с кого да си говори, който е на нивото му

Това често е проблем на будните хора в малкия град

# 102
Много харесваните момчета и момичета се разглезват от вниманието на другия пол. Понякога дотам, че всичко около тях им се струва скучно, защото са убедени, че ще дойде нещо по-добро. Та, ако всъщност е от много харесваните, може да не забелязва свестните наоколо. За цар Дроздобрад сме чели всички като малки момиченца, просто трябва някой конник да ти потроши грънците и приоритетите рязко се наместват.

# 103
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Тя има конкретни изисквания, които хич не са високи, аз бих ги нарекла базисни- да е възпитан, да спортува, да има интереси и да не слуша чалга.

# 104
Тя има конкретни изисквания, които хич не са високи, аз бих ги нарекла базисни- да е възпитан, да спортува, да има интереси и да не слуша чалга.
Точно това е супер грешното. Изглежда правилно на пръв поглед, но няма нищо общо със щастието..)
Т.е - наличието им не е гаранция а щастие, по-скоро ще е шестица от тотото ако съвпадат.

Общи условия

Активация на акаунт