Сега, ще напиша нещо, надявам се да не ме разбереш грешно. Звучиш превзето и надуто. Голямата работа от малкия град, успяла си на малкия терен и сега си устремена към големия мащаб с идеята, че е фасулска работа. То действително е фасулска работа, но докато можеш откровено да се надуеш пред селячеството, което едва се е научило да си пише името, то в големия град вече сте тълпа от твоето тесто, сред която тълпа трябва да замълчиш и да наблюдаваш много по-продължително. Грешката ти засега е, че си извадила тесен набор критерии и твърде бързо оценяваш като безполезни хората. Умножи усилията, разшири си критериите и се възползвай от когото и каквото можеш, естествено с някаква морална мярка. Изглеждаш ми пресметлива - качество, което аз лично уважавам, когато е комбинирано с интелект и известни морални устои. Накратко, не бъди поредната тъпа селянка, случайно попаднала в града, която по селския си тертип спешно си търси заплодител, че да отметне и тая задачка като бърз успех. Даваш вид на много по-високо ниво от това.
Написах всичко това, защото темата ти всъщност не е за любов, а е точно за ниво - личното и на другите.
Продавача в голям град какво особено е станал? Какво са заплатите на продавачите в големите градове? Като махнем София продавач в магазин печели 800-900 чисто. Лекар в малкият колко мислиш, че печели? 500 ли? И в малките и в големите градове има успели и реализирани и такива, които не са. Пиша за професии понеже те са показателни в някаква степен дали човек е реализиран и амбициозен, а не това от кой град е. Ако мислиш, че в малките няма мангизлии доста си в грешка. Показателно е ти как мислиш понеже преценяш хора по акта им за раждане.Това малко като за успокоение - може да продавам картофи на пазара ама в големият град... Голяма работа съм, а онва иниженерче е селяк