Отговори
# 525
  • France
Виждаш света по много бинарен начин. Боклуци срещу будали. Нещата имат много нюанси.

# 526
Е, как - мъж за семейство и за любов да не е едно и също. Критерии, списъци, калкулации.  За мъжете - не знам как е, сигурно в един момент просто се предават 😂

# 527
Е, добро утро, сватя. Ама, това за боклуците как го синтезира, нямам идея.

# 528
Това за боклуците е от манифестото на т.нар. nice guys, Танграта натам отива. Жените си падали по боклуци, а не по свестни момчета като него.

# 529
Виждаш света по много бинарен начин. Боклуци срещу будали. Нещата имат много нюанси.

Точно - няма само черно и бяло. Има и сиво (това ми го каза свекърва ми между другото). Не е хубаво да се изпада в крайности. Добрия и мил мъж утре може да му изгърмят бушоните и да почне да пие, да млати жена си и да я направи на луда (чели сме ги много в темите). Лошия обикновено никога не се променя и става още по-лош. Точно за това е много важно жените да си отварят очите, а не да скачат на първия дето им подсвирне. (нещото на което господата в темата се, чудят защо се правело). Ами и те не се мятат на първата - гледат, избират, подбират и все никоя не си избират.

# 530
  • София
Е, аз нали специално се изключих и от 2те групи. Не четете внимателно. Също и изключих част от жените. Не знам каква част.
И, да, "златната среда" не попада в тая класификация (предполагам).
Също и интелигентността на жената е някакъв фактор, да не попада в тази схема. Но не е панацея. Виждал съм и изключително интелигентни жени (академично, не като социални умения), които попадат в такива капани.
Имаше някакво научно изследване, деляха мъжете и жените на силно и слабо инстинктивни, и отделно силно и слабо интелигентни (рационални).
Т.е. и да си с много мозък, ако инстинктите са ти силни, подчиняваш се повече на тях. И имаш повече конфликт с ирационалното.
Ако си глупав, или пък със слаби инстинкти, или и 2те, конфликтът е по-малко.
Като се замисля, и при мъжете, конфликтът при силно рационално и силно ирационално е по-голям.

Това за боклуците е от манифестото на т.нар. nice guys, Танграта натам отива. Жените си падали по боклуци, а не по свестни момчета като него.
М, не. Масата жени си падат по мен, но това не ме устройва. Супер-котетата/агнетата са преследвани от най-отворените типове. За тях ми е въпросителната. Другите не са предизвикателство. Никога не са били.

# 531
Е, аз нали специално се изключих и от 2те групи. Не четете внимателно. Също и изключих част от жените. Не знам каква част.
Също и интелигентността на жената е някакъв фактор, да не попада в тази схема. Но не е панацея. Виждал съм и изключително интелигентни жени (академично, не като социални умения), които попадат в такива капани.
Имаше някакво научно изследване, деляха мъжете и жените на силно и слабо инстинктивни, и отделно силно и слабо интелигентни (рационални).
Т.е. и да си с много мозък, ако инстинктите са ти силни, подчиняваш се повече на тях. И имаш повече конфликт с ирационалното.
Като се замисля, и при мъжете, конфликтът при силно рационално и силно ирационално е по-голям.

М, не. Масата жени си падат по мен, но това не ме устройва. Супер-котетата/агнетата са преследвани от най-отворените типове. За тях ми е въпросителната. Другите не са предизвикателство. Никога не са били.
Ами направи се най-отвореният тип до Сцила и Харибда.

# 532
Скрит текст:

Всички ти казват, че очевидно критериите ти са високи и се целиш в десятката след като явно си петица или шестица. Няма как да уцелиш десятка след като ти самият не си десятка. Примири се най-накрая. Както и жена, която прилича на Дани де Вито не може да хване мъж, който е копие на Брад Пит.

# 533
  • София
Стига де, всеки има право да се цели в десятката! И аз като си избирам се целя в десятката, няма да се хабя за всеки, все пак имам достойнство!

# 534
Стига де, всеки има право да се цели в десятката! И аз като си избирам се целя в десятката, няма да се хабя за всеки, все пак имам достойнство!
Въпросът е дали тази десетка е реалистична за теб. Не върви да се целиш в Бил Гейтс, нали?

# 535
Струва ми се, че има голямо неразбиране на тези десетки. Най-вече в многократно повторения аспект, че оценката е комплексна. Колкото и да повтаряш с мегафона онези свои качества, където си на 10, другите ти качества на максимум 3 също са там и силно свалят общата оценка.

# 536
Въпросът е, е няма справедливост и на някои им се пада десятка, без да се целят.

# 537
Стигнахме отново дотам застаряващи ергени без някакви особени качества, но с огромно его, да се жалват защо не ги избират. Мина темата с колата и очаквам безплатните вечери в скъпи ресторанти.

# 538
Въпросът е, е няма справедливост и на някои им се пада десятка, без да се целят.

Да, живота е несправедлив. Както по улицата виждаш супер готини мъже с вещици до тях и се чудиш как са ги взели, така може да видиш и готини мацки с грозни мъже. Дали са пари, дали са други качества не се знае. Единственото, което можеш да направиш е да се опиташ да се "подобриш", за да обхванеш таргета, който искаш. Ако ли не само седиш и ревеш.

# 539
  • София
Въпросът е дали тази десетка е реалистична за теб. Не върви да се целиш в Бил Гейтс, нали?

А защо да не се целя? Кой решава в кого аз да се целя? Само аз решавам. Да не съм по-долу от Бил Гейтс, че да нямам право да се целя в него? Върви, и още как!

Общи условия

Активация на акаунт