Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 615
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • София
уф, гадно, а и сме без фраг...

колко лесно е да бъдеш гаден, само с едно движение и ... готово...

пернатото ни довърши...

# 271
  • Кърджали
Май беше толкова...Кофти свърши....
Скоро не съм го казвала, нали, Керем играе превъзходно... Какъв е този му талант не знам, но не просто играе, живее, кара те да изживееш....  Жесток е , но в добър смисъл...

# 272
Сега ако епизода беше свършил как лелята държи писмо, а Еда другото, щеше да е много по-интересно...да се чудим цяла седмица кое писмо е сменено. Нещо хич не знаят как да държат зрителите в напрежение, много ме е яд за това!

# 273
Няма ли да има фраг?

# 274
Даааа, Селин блести този епизод!
Като актриса - адски е трудно да си лошият и да отнасяш целият негатив, но тя се справи брилянтно!
Керем и Селин, изнесоха този епизод на раменети си.
И Айдан разбира се. Тя е като диамант, който е изваден от мината, изчистен, после се полира и накаря блести!

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 23:08 от Фрау Клау

# 275
  • In the light side of the Moon!
уф, гадно, а и сме без фраг...

колко лесно е да бъдеш гаден, само с едно движение и ... готово...

пернатото ни довърши...
фраг трябва да има според обещанията на продуцента

# 276
  • София
F@ck! Cry Това ми беше най-тъжният момент в епизода. Явно Селин наистина е решила никой да не е щастлив, щом тя не е. Ама ме е яд, че Еда не му звънна да попита къде е, защо я е поканил на вечеря, а го няма?! Хайде, Серкан го разбирам. Можеше едно смс-че да й пусне с “надявах се, че ще дойдеш”. Дано само не го протакват много това недоразумение. Поне ни изненадаха с края на епизода, обаче аз ашк видях 20%, а драма - 80. Май верно от Фокс са обърнали числата. Joy

# 277
А можеше да ни изненадат накрая , ние да мислим, че Пернатото е оплескало нещата, но нашите се намират въпреки всичко ...., но не ... Айше мисли по различен начин Sad ....... и сега до другата събота пак едно чаканееееее

П.С. Тази вечер Бамби ми е в черния списък ....

# 278
  • Кърджали
Не знам аз ли се напих, или наистина се чувствам като ударена от нещо тежко ...

# 279

Песента от ревюто, а като я чувам кан попва и не се сещам за елегантната Бамби и изпиващия с поглед Серкан, а как стоят на масите, Еда плачеща, а Серко тъжен...
Не знам, Алекс, с какво теб те удариха, но аз чувствам все едно са ми взели най-милото нещо...

# 280
Добър вечер на всички!

Следя сериала от стартирането му. И от тогава чета прекрасните постове, които публикувате в темата.

Благодаря на Диди Flowers Rose и на Галя Flowers Rose за великолепното им оформяне!

Причината да сляза от балкона тази вечер е песента, която чухме на ревюто.

emir taha - Huyu Suyu

# 281
  • In the light side of the Moon!
Сега Серкан ще се отдръпне и Еда ще започне да го гони.....
ще се обърнат нещата.....
време е да видим инатчъ робот Болат

# 282
  • София
Според мен краят си е супер. Не мисля, че този път са сбъркали тактиката. В другия епизод ще видим реакцията на лелята и развръзката в отношенията на нашите. Чудя се дали Селин ще злобее още или ще се осъзнае. Чашата при мен нали винаги е наполовина пълна, непоправима романтичка и оптимистка съм. Sweat Smile

# 283
Дами, благодаря за песента, страхотна е! ❤

# 284
Утре имайте едно на ум за рейтинга, няма да е много добър поне към 22.30 часа.
Засега сме трети Sad, ако нещо обърнем ...

Общи условия

Активация на акаунт