Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 203
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Разгелеееееее, Серкане, дойде ти яйцето до дупето и си изпя песента, само че времето на тав песен беше отдавна 🤬🤬🤬🤬
Гълъбичке насоли я едно хубаво, каза й че обича Еда, а нея не... Такива сладки приказки й каза 😂😂

# 46
  • Монтана
Велик, Голям, Изключителен Керем!...Останах без думи пред такъв талант!

# 47
Бой! На супа! Каза ѝ, че тя няма право да си вре носа в живота му и нямат никакви други отношения освен професионални. Даже и приятели не били вече.

# 48
  • Кърджали
Сега Айдан без да иска ще каже на Айфер...
Оф, поне Айдан знае да мълчи..

# 49
  • In the light side of the Moon!
апа Айфер и тя намери, кога да дойде. Спря сърцето на айдан 😂

# 50
  • София
Може да е романтична комедия, но Керем прави голяма роля тук. Разгръща целия си потенциал. Дано наистина снима проект за Нетфликс и оттам само напред и нагоре. Пазарът в Турция му е малък, това е сигурно. Заслужава роли в Холивуд. Това момче е вулкан от емоции, великолепен актьор е, наистина съм влюбена в играта му!

Изкефих се как нареди Селин, не разбрах какво й каза, но си личеше, че този път й е ядосан и я постави на мястото й. Хич не ми е жал за нея обаче. Wink

# 51
Айдан да не би да каза, че Алптелин и изневерява Joy

# 52
Бой! На супа! Каза ѝ, че тя няма право да си вре носа в живота му и нямат никакви други отношения освен професионални. Даже и приятели не били вече.
с една дума - разперушини я 😂

# 53
  • Кърджали
Защо не и казахте
как да и разкажа.Нека Еда и каже.Те са семесйтво. И без това като научи ще ми търси сметка

как я разпердушини нямам думи....Селин остана да го гледа...

Знам че си тъжна, боли те знам
след онзи инцидент страдах много. но се научих да жгивея с болката си. Но сега сякаш всичко се повтаря...Отново този инцидент и аз отново губя любим човек
Серкан ли..Негова грешка, да е бил честен...
Еда, да не би вчера да иска да говори за това с теб
Не знам..може би ми каза защото нямаше избор. Не е негова гжрешката, но ме излъза.Но колкото и да боли, колкото и да е разбито сърцето ми любов не минава
Н есе ядосвай на това което ще ит кажа но Серкан не е мъртъв, ако има любов може и да има прошка

# 54
Разказа й играта, на това нахално пернато Simple Smile

# 55
Ти ако беше казала друго, да видиш тогава колко Едички ще ти се покажат тука 😂

# 56
Сцената със Серкан и Селин ми изпълни душичката, ашколсун Hug всички ще вдигнем купон Joy

# 57
Разказа й играта, на това нахално пернато Simple Smile

Дали ще й стигне обаче пилешкият мозък да разбере?

# 58
  • София
Сега разбирам защо Биге не промотира вече сериала... Joy Шака, шака. Ама добре я подредиха. Първо на сватбата я зарязаха, после един по един всички й казаха какво мислят за нея - пръв беше Ферит, после Еда, сега Серкан. За капак и Айдан вече не я подкрепя. Какво да правиш... живот - отдава на всеки заслуженото. Wink

# 59
хахах тоя па си заминава...е то така най-лесно.... да избягаш от проблемите

Общи условия

Активация на акаунт